Showbiz

Oana Roman, despre scandalul dintre George Simion și Diana Șoșoacă: „Analfabeți, inculți și primitivi”

schedule 22 dec. 2023, 11:00

Oana Roman, despre scandalul dintre George Simion și Diana Șoșoacă: „Analfabeți, inculți și primitivi”
Sursa foto: Instagram Oana Roman

Oana Roman și-a dat cu părerea despre scandalul dintre George Simion și Diana Șoșoacă. Fosta parteneră de viață a lui Marius Elisei nu a avut prea multe lucruri bune de zis despre ce s-a întâmplat în Parlament.

Oana Roman, despre scandalul dintre George Simion și Diana Șoșoacă

Zilele acestea, a avut o loc o ședință în care a fost dezbătut proiectul bugetului pentru anul 2024, care nu s-a terminat deloc bine. George Simion și Diana Șoșoacă au pornit un întreg scandal, iar imaginile cu cei doi certându-se au ajuns imediat virale pe internet. Aceștia și-au aruncat cuvinte grele și au ajuns chiar și la amenințări, motiv pentru care ulterior premierul României a fost nevoit să vină la ședință însoțit de niște gărzi de corp.

Imaginile cu pricina au ajuns să fie văzute și de Oana Roman care și-a exprimat la rândul său opinia despre cele întâmplate acolo, vedeta făcând o comparație între cei care ne conduc la momentul actual țara și cei care o făceau înainte. Aceasta a fost complet dezamăgită de ceea ce a văzut și i se pare oribil la ce s-a ajuns, în clipa în care George Simion i-a dat peste mână Dianei Șoșoacă, aruncându-i telefonul cu care îl filma.

Fiica lui Petre Roman i-a descris pe cei care conduc țara ca fiind violenți, extremiști, analfabeți, inculți și primitivi, dar într-o oarecare măsură consideră și că România are ceea ce merită, pentru că aceștia sunt cei aleși prin vot liber tot de către oamenii care azi se plâng de ei pe rețelele sociale.

„După 90, în Parlament și în Guvern erau Academicieni, mari specialiști, profesori doctori și oameni de cultură. Azi sunt ăștia! Violenți, extremiști, analfabeți, inculți și primitivi. Avem ceea ce merităm, căci pe cei buni și deștepți nu i-au plăcut poporul. I-au ales pe ăștia.”, a fost mesajul transmis de Oana Roman, în mediul online.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---