Showbiz

Oana Roman și Marius Elisei ar fi împlinit astăzi 9 ani de căsnicie: „Am înfruntat multe și grele”

schedule 15 iun. 2023, 12:36

Oana Roman și Marius Elisei ar fi împlinit astăzi 9 ani de căsnicie: „Am înfruntat multe și grele”
Sursa foto: Instagram Oana Roman

Astăzi, 15 iunie, Oana Roman și Marius Elisei ar fi împlinit astăzi 9 ani de căsnicie. Cu ocazia acestei zile, în ciuda faptului că mariajul lor a ajuns la final, fiica lui Petre Roman a transmis un mesaj în mediul online.

Oana Roman și Marius Elisei ar fi împlinit astăzi 9 ani de căsnicie

Oana Roman și Marius Elisei au trăit o poveste de dragoste plină de momente frumoase, dar și de momente care i-au pus serios la încercare și care, până la urmă, i-au făcut să realizeze că nu sunt făcuți unul pentru celălalt. Aceștia au încercat de mai multe ori să reparare lucrurile între ei, dar nimic nu au funcționat și au decis să se ocupe împreună de creșterea fiicelor, care are nevoie de ambii părinți în viața sa, dar să stea separați.

Au urmat mai multe separări și împăcări, dar cea mai recentă situație prin care au trecut i-a făcut să realizeze că nu mai are sens să încerce un lucru care a fost deja stricat, iar de aici până la aruncarea unor cuvinte grele între ei a mai fost un singur pas. Toate acestea s-au desfășurat sub privirile curioase ale oamenilor, care au sperat că vor ajunge să fie din nou o familia frumoasă și solidă precum în trecut. Nu a fost deloc așa, iar acum cei doi sunt despărțiți.

În ciuda situației complicate dintre ei, Oana Roman nu a putut lăsa neobservată ziua în care ea și fostul ei partener de viață și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu și, totodată, cea în care au creștinat-o pe Isa. Astfel, astăzi, fiica lui Petre Roman a postat câteva imagini de acum nouă ani, alături de câteva cuvinte care pe mulți au reușit să îi emoționeze până la lacrimi. Vedeta a precizat că, în tot acest timp, a trecut prin multe momente fie ele frumoase, fie grele, din cauza cărora ambii s-au pierdut undeva pe drum, după cum chiar ea a precizat. Este, cu toate acestea, recunoscătoare și se roagă pentru sănătatea fiecăruia dintre ei.



„15 iunie 2014. 9 ani de la botezul Isabelei și nunta mea. Câte am trăit între timp. Câte bucurii dar și cât greu. Am înfruntat multe și grele. Ne am uzat și am obosit de multe ori. Și ne am pierdut undeva pe drum. S a rupt ceva și nu am reușit sa reparăm. Isa este o minune de copil și bucuria de fiecare clipa a vieții noastre. Nu pot decât sa fiu recunoscătoare și sa ma rog sa fim sănătoși cu toții. Restul se va repara sau nu”, a transmis Oana Roman, în mediul online.



SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---