Showbiz

Oana Roman încă mai crede în iubire. Detalii despre nuntă: „Nu mi-am pierdut încrederea”

schedule 09 dec. 2023, 09:49

Oana Roman încă mai crede în iubire. Detalii despre nuntă: „Nu mi-am pierdut încrederea”
Sursa foto: Instagram Oana Roman

Oana Roman încă mai crede în iubire. Ce a zis vedeta despre nuntă și care ar fi culoarea rochiei pe care ar alege să o poarte în ziua cea mare!

Oana Roman încă mai crede în iubire

Oana Roman a trecut printr-o nuntă și printr-un divorț până acum, dar cu toate acestea nu și-a pierdut încrederea că va găsi bărbatul ideal alături de care să își petreacă tot restul vieții și cu care, de ce nu, să se recăsătorească. De când ea și Marius Elisei au luat-o pe drumuri diferite, iar el și-a refăcut viața și pare extrem de fericit alături de noua lui iubită, multă lume a ajuns să se întrebe dacă nu are de când să facă și ea același lucru.

De curând, ea a primit o asemenea întrebare în timp ce se afla într-o emisiune și a fost cât de sinceră a putut, spunând că deși nu este o prioritate în momentul de față, ea lasă loc iubirii să vină în viața sa și încă mai crede în ea. De asemenea, a dat și câteva detalii despre nuntă, în cazul în care va decide să o facă din nou cu bărbatul care îi va cuceri inima și nu a știut să spună prea multe, dar un lucru știa sigur și anume că rochia sa de mireasă nu va fi albă, ci se va orienta către bej.

”Dacă ar fi să mă mai mărit vreodată, nu cred, nu știu, vom vedea. Dacă ar fi să mă mai mărit… nu știu (nr. dacă se vede iar mireasă), dar nu mi-am pierdut încredere, nu albă (nr. culoarea rochiei de mireasă), iau ceva bej… E glumă, pe bune. Chiar nu-mi trece prin cap. Nu asta e prioritatea”, a declarat Oana Roman, într-o emisiune TV.

În ciuda faptului că nu mai sunt împreună, Oana Roman și Marius Elisei se tot lovesc unul de celălalt, iar zilele trecute, fiica lui Petre Roman l-a acuzat pe aceasta că nu o ajută deloc în ceea ce privește creșterea copilului pe care îl au împreună și a transmis că din punctul ei de vedere, acesta nu se mai poate numi tată.

Marius Elisei a avut și el ceva de zis în acest caz și i-a transmis fostei sale partenere de viață că nu face altceva decât să se victimizeze pe rețelele sociale, după ce s-au separat.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---