Showbiz

Mira a fost implicată într-un accident rutier. Primele declarații: „Panicată la volan”

schedule 15 sept. 2023, 07:35

Mira a fost implicată într-un accident rutier a fost implicată într-un accident rutier, iar la scurt timp după aceea a dat și primele declarații despre ceea ce i s-a întâmplat. Cine a fost de vină!

Mira a fost implicată într-un accident rutier

Mira a trecut, în urmă cu câteva ore, printr-un moment care i-a lăsat un gust amar și care, în același timp, a lăsat-o fără mașină pentru câteva zile bune. Vedeta se îndrepta spre radio, unde trebuia să cânte o piesă dragă ei, moment în care a fost lovită de un șofer care nu s-a asigurat, în traficul din București. La scurt timp după aceea, artista le-a povestit fanilor ei cum a avut loc accidentul care s-ar fi putut termina mult mai rău, dacă ea ar fi circulat cu viteză sau nu ar fi fost atentă.

Cântăreața își vedea de drumul ei liniștă, iar un șofer lipsit de responsabilitate a lovit-o. Deși s-a speriat foarte tare și era conștientă de faptul că acest lucru ar fi putut avea urmări grave, cel mai mult contează pentru ea faptul că nimeni nu a fost rănit și că ea se află în afara oricărui pericol. A vrut să își asigure admiratorii din mediul online că totul este bine, pentru ca nimeni să nu își facă griji pentru ea.

Așadar, nu a fost deloc vina ei, dar la finalul zilei nu a mai contat cine a provocat totul, ci doar faptul că a scăpat cu viață, fiind de părere că Dumnezeu o încearcă din nou. Este puternică și a demonstrat lucrul acesta și în urmă cu câțiva ani, când și-a văzut moartea cu ochii într-un accident grav, de pe urma căruia s-a ales cu niște cioburi în față pentru toată viața, de care nu poate scăpa, pentru că ar înseamna să i se taie acea parte din față și nu este pregătită. În plus, cioburile respective, nu o deranjează acum în niciun fel, ci doar îi amintesc de ziua aceea, care ar fi putut fi ultima din viața sa.

Mira va sta fără mașina la care ține atât de mult și în care a făcut câteva investiții, dar este recunoscătoare pentru faptul că a scăpat cu bine.

„Sunt bine, asta contează, mulțumesc, doamne doamne, că se putea și mai rău, dar eu nu mai am mașină acum. Un nene nu s-a asigurat, nu e vina mea, dacă vă întrebați. Eu circul pașnic, n-am treabă cu nimeni, au alții treabă cu mine. Și uitați-mă pe mine cu plânsul în gât, panicată la volan, în timp ce mă duceam la radio să cânt piesa din copilărie. Niște momente de astea, zici că mă încearcă Dumnezeu să vadă cât pot să duci? Pot, mă, pot”, a povestit Mira, pe Instagram.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9759 RON
-0.00010
USD
USD: 4.6361 RON
0.00770
GBP
GBP: 5.8194 RON
0.00060
HUF
HUF: 1.2736 RON
-0.00460
BGN
BGN: 2.5441 RON
CHF
CHF: 5.0891 RON
0.00570
Convertor valutar

Rezultat: ---