Showbiz

Mira, despre relația cu Levi Elekes: „Noi deja avem un copil”

schedule 27 feb. 2023, 12:45

Mira, despre relația cu Levi Elekes: „Noi deja avem un copil”
Sursa foto: Instagram Mira

Mira a făcut câteva declarații de-a dreptul surprinzătoare despre relația pe care o are cu Levi Elekes. Vedeta le-a dat chiar și o veste cu totul neașteptată fanilor lor, iar în timp ce unii dintre aceștia și-au dat repede seama la ce anume se referea exact frumoasa artistă, alții au căzut în plasă și au luat lucrurile foarte în serios. Iată ce a povestit partenera de viață a lui Levi Elekes pe rețelele sociale!

Ce a declarat Mira despre relația cu Levi 

Mira și Levi Elekes trăiesc o poveste de dragoste frumoasă, de care se bucură la orice pas și care le aduce tfericire în viață. Cei doi petrec foarte, foarte mult timp împreună atât atunci când se află acasă, cât și atunci când pleacă în vacanțe fie singuri, fie cu prietenii lor. De când formează un cuplu, cei doi îndrăgostiți au mers în multe colțuri ale lumii, spre surprinderea multora dintre urmăritorii lor care nu au mereu comentarii bune la adresa lor.

Aceștia au decis să dea o șansă relației lor, la scurt timp după ce artista și fostul ei partener au luat-o pe drumuri diferite, iar de atunci și până acum a trecut deja un an, timp în care aceștia s-au mutat împreună și chiar au declarat că au un copil. Nu au devenit părinți așa cum au crezut mulți dintre fanii cântăreței, ci și-au luat o pisică pe care o iubesc ca și cum ar fi copilul lor. Sunt foarte fericiți și îi cumpără pisicii lor tot felul de jucării, iar de fiecare dată când primesc legate de ideea de a deveni părinți, Mira o aduce în discuție pe pisica lor.

„Noi deja avem un copil…Am realizat zilele astea când ne-am trezit că avem toate jucăriile posibile pentru pisici”, a zis Mira, pe Instagram.

Cel mai important pentru Mira este faptul că iubitul, Levi Elekes, o face fericită și, de asemenea, se simte cea mai frumoasă femeie alături de el, fără niciun dubiu. Știe să se comporte cu ea, o iubește, iar ea vorbește foarte frumos despre acesta, ori de câte ori are ocazia. Mira crede despre bărbatul de lângă ea faptul că este cel mai frumos om pe care l-a cunoscut vreodată, din toate punctele de vedere.

,,Primul pas l-am făcut amândoi. Ori e pasiune, ori nu e. Este un om care mă susține. Mă simt bine. Mă simt cea mai frumoasă dintre toate. O simt în toți porii, nu e ceva din care să am dubii. Eu când am dubii știu clar că este ceva din capul meu. Este cel mai frumos om pe care l-am cunoscut. Din toate punctele de vedre. E de departe cel mai frumos. Nu pot să îi găsesc o singură calitate”, a mai povestit ea într-un podcast, conform wowbiz.ro.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 18 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

25 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9763 RON
-0.00090
USD
USD: 4.6625 RON
0.01140
GBP
GBP: 5.8158 RON
0.01360
HUF
HUF: 1.2637 RON
0.00320
BGN
BGN: 2.5443 RON
-0.00040
CHF
CHF: 5.1291 RON
0.00100
Convertor valutar

Rezultat: ---