Showbiz

Dana Roba, noi acuzații la adresa soacrei sale. Femeia a fost audiată: „E o mincinoasă”

schedule 15 sept. 2023, 11:23

Dana Roba, noi acuzații la adresa soacrei sale. Femeia a fost audiată: „E o mincinoasă”
Sursa foto: YouTube theXclusive

Dana Roba a făcut noi acuzații la adresa soacrei sale, la scurt timp după audierea acesteia. Make-up artista este uimită de ceea ce spune femeia în contradicție cu ceea ce face, de fapt, când vine vorba de nepoatele sale.

Dana Roba, noi acuzații la adresa soacrei sale

Dana Roba a făcut noi declarații despre mama fostului ei partener de viață, la scurt timp după ce i-a impus câteva condiții, dacă vrea să își vadă nepotele pe care susține că le iubește. Make-up artista a mărturisit clar că tot ce trebuie să facă pentru a putea fi în preajma micuțelor sale este să îi înapoieze suma de bani pe care i-a furat-o. Asta nu este totul. A mai zis că ar trebui să se întâmple totul sub atenta sa supraveghere, deoarece nu le-ar lăsa pe Chantal și pe Celine cu familia lui Daniel Balaciu sub nicio formă.

Soacra și cumnatul ei au fost recent audiați, iar în urma declarațiilor sale, Dana Roba a spus despre ea că nu a făcut altceva decât să mintă că le duce lipsa nepoatelor sale, că vrea să le vadă, dar nici măcar nu i-a răspuns la telefon, în clipa în care a decis să o contacteze.

„Au fost audiați cumnatul meu, socrul meu și soacra mea. Soacra mea e o mincinoasă, a zis că îi e dor de fete, că vrea să le vadă, dar în momentul în care am sunat-o am încercat de zeci de ori să iau legătura cu ea, dar nu a răspuns niciodată, și a văzut clar că eu am sunat-o. Eu am sunat-o, dar nu a vrut să răspundă” , a declarat Dana Roba, pentru spynews.ro.

Tot ce ar trebui să facă, dacă ar dori în realitate să le vadă pe fiicele ei, ar fi să îi înapoieze banii pe care i-au furat în ziua în care Daniel Balaciu a vrut să îi pună capăt zilelor. Din câte a povestit chiar ea, la un moment dat, ar fi vorba despre suma de 20.000 de euro pe care o avea cash, în casa în locuiau împreună. În viitorul apropiat, Dana Roba va da ochii la tribunal cu fostul său partener de viață, urmând ca după toate acestea, ea să facă operația de reconstrucție a craniului pe care o amână, doar pentru că vrea ca el să o vadă în stadiul în care a adus-o. De asemenea, se teme de momentul în care va fi nevoită să se plimbe din nou prin spitale.

„Fratele lui m-a rugat dacă poate să vadă copii. Eu nu voi lăsa copiii în prezența neamurilor lui niciodată, decât dacă ei îmi dau banii înapoi. Am vrut actele, dar oricum mi-am făcut actele la notar, cele de pe apartament, de diplomă, mi-am făcut totul. Mi-am scos duplicate și aș vrea să-mi primesc banii înapoi.  Dacă primesc banii înapoi de la ei, voi lăsa copiii, nu știu, o zi sau două pe săptămână, în prezența mea cu fosta mea soacră. Chiar nu am nimic împotrivă, dar doar în prezența mea. Copiii mei nu au voie să stea cu ei fără prezența mea.  Nu i-aș mai lăsa niciodată! Fetele m-au văzut când el m-a umilit și a vrut să mor așa că nu pot eu să îi setez fetii mele că a avut un tată bun", a zis ea, pentru wowbiz.ro.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 8 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

27 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9761 RON
-0.00040
USD
USD: 4.6285 RON
-0.00320
GBP
GBP: 5.7804 RON
0.01880
HUF
HUF: 1.278 RON
-0.00030
BGN
BGN: 2.5442 RON
-0.00020
CHF
CHF: 5.093 RON
-0.00250
Convertor valutar

Rezultat: ---