Showbiz

Dana Roba, noi declarații după ce s-a întors la muncă: „Cliente vechi au plecat pentru că sunt prea urâtă”

schedule 28 iul. 2023, 15:18

Dana Roba, noi declarații după ce s-a întors la muncă: „Cliente vechi au plecat pentru că sunt prea urâtă”
Sursa foto: Instagram Dana Roba

Dana Roba a revenit la muncă și a făcut câteva declarații tulburătoare despre ceea ce pățit imediat după aceea. Multe dintre clientele sale vechi au plecat, pentru că au zis despre ca este mult prea urâtă. Ce a mai povestit make-up artista!

Dana Roba, noi declarații după ce s-a întors la muncă

Dana Roba își poate folosi din nou mâinile. Make-up artista nu a pierdut deloc vremea și a revenit la muncă. Are o perioadă aglomerată, în ciuda faptului că multe dintre clientele sale au decis să renunțe la colaborarea cu ea, tocmai din cauza aspectului ei fizic, ceea ce i se pare ireal. Nu se dă bătută, ci face tot ceea ce poate pentru cele care au încredere în ea, care își onorează programările și care pleacă mulțumite de la salon.

Fiind o perioadă în care se organizează multe nunți, cererea este una crescută, iar Dana Roba nu poate decât să se bucure pentru faptul că face bani. Are nevoie de aceștia pentru fiicele sale, dar și pentru toate intervențiile pe care urmează să le facă, deoarece fostul ei partener de viață nu doar că a mutilat-o, dar i-a luat și toți banii pe care îi avea în casă. De asemenenea, make-up artista a dezvăluit și care sunt prețurile pe care le cere atât pentru un machiaj normal, cât și pentru un machiaj de mireasă, lucrând încă de la primele ore ale dimineții până seara.

„Este o perioada aglomerată cu mirese multe, dar mă bucur mult că pot să muncesc. 400 lei iau pentru un machiaj normal și 700 lei pe un machiaj de mireasă și fac și păr. Totul este legal, le dau clientelor mele bon fiscal, tot. Lucrez de dimineața de la 5.30 până la 19.00. Am în jur de cinci, șase cliente pe zi și vreau ca fiecare dintre ele să fie mulțumită de mine”, a declarat Dana Roba, pentru fanatik.ro.

Mai apoi, Dana Roba a povestit că a pierdut multe cliente, dar și că sunt fete care cer neapărat să fie machiate de ea, iar lucrul acesta nu poate decât să îi aducă zâmbetul pe buze și nimic mai mult.

„Am și multe fete noi care își doresc să le machiez eu. Am avut și cliente vechi care au plecat că nu au vrut să mă vadă așa, că sunt prea urâtă. Asta este, fiecare alege ce face cu banii lui”, a mai zis make-up artista.

În momentul de față, munca este terapie pentru ea, mai ales că și medicul i-a recomandat să muncească, să facă efort cu mâinile pentrui a se putea recupera.

„Faptul că am început munca atât de repede, mă vindecă treaba asta. Mi-a spus și medicul că trebuie să muncesc. Trebuie să încep să fac efort cu mâinile pentru a mă putea recupera. Eu trebuie să fac bani pentru că trebuie să plătesc recuperarea. Voi face un CT la cap săptămâna viitoare care va fi foarte amănunțit. Apoi îmi va da comandă de o placă de titan în Germania.
Îmi va fi implantată o placă de titan care îmi veni pe nas în jos. Placa singură costă două mii de euro, nu mai pun operația, tratamentul și restul. Nu mai spun de faptul că fetițele au nevoie de mâncare, trebuie să le plătesc bona. Eu trebuie să muncesc pentru a-mi întreține familia”, a adăugat Dana Roba.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 8 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

27 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9761 RON
-0.00040
USD
USD: 4.6285 RON
-0.00320
GBP
GBP: 5.7804 RON
0.01880
HUF
HUF: 1.278 RON
-0.00030
BGN
BGN: 2.5442 RON
-0.00020
CHF
CHF: 5.093 RON
-0.00250
Convertor valutar

Rezultat: ---