Showbiz

Monica Odagiu, față în față cu familia bărbatului pe care l-a ucis: „Vă rog să mă iertați”

schedule 10 apr. 2023, 13:47

Monica Odagiu, față în față cu familia bărbatului pe care l-a ucis: „Vă rog să mă iertați”
Sursa foto: YouTube AntenaStars

Monica Odagiu a accidentat mortal un bărbat în vârstă de 35 de ani, pe o trecere de pietoni din București. Actrița, cunoscută mai ales pentru rolul său din filmul Teambuilding, a postat chiar și un mesaj în mediul online despre tragicul eveniment care a marcat-o. Iată ce a postat și cum a reacționat, când a fost pusă în față cu familia pietonului!

Monica Odagiu și-a cerut iertare în fața familiei îndurerate

Ziua de Florii a fost tragică pentru actrița Monica Odagiu care a ucis un bărbat pe trecerea de pietoni. În mesajul pe care l-a transmis pe rețelele sociale, blondina a zis că a fost pusă față în față cu nenorocirea și nu a putut evita impactul, deși a încercat, bărbatul așteptând până în ultima clipă pentru a se arunca în fața autoturismului. Cadavrul bărbatului a fost dus la INML, urmând ca mai apoi să fie ridicat de către un membru al familiei.

”S-a aruncat în fața mașinii. A așteptat până în momentul în care să nu mai am ce să fac și s-a aruncat în fața mașinii. Nu mai pot vorbi”, a zis Monica Odagiu, la scurt timp după tragedie.

Vedeta a fost în stare de șoc și a reușit să le transmită urmăritorilor ei un mesaj, după câteva ore, pentru că pur și simplu nu își găsea cuvintele pentru a o face. Actrița a avut parte de o experiență tragică, pe care sigur nu o va uita niciodată și prin care nu le dorește nici măcar celor care nu o au la inimă să treacă. I-a fost greu, deoarece nu a avut puterea de a schimba nimic, ci doar a privit neputincioasă cum bărbatul din fața ei se stingea încet, încet. Speră ca oamenii să o înțeleagă, că în aceste momente are nevoie doar de liniște, pentru a trece peste șocul suferit.

“Astăzi am trăit o experiență tragică, fiind pusă într-o situație in care efectiv nu am mai avut ce să fac decât să privesc neputincioasă cum se stinge un om în fața mea, deși am incercat să evit acest tragic eveniment. Sunt traumatizată pentru că nu îmi ies din minte acele clipe teribile în care acel om s-a stins și nu doresc nimănui să treacă prin asta. Îmi cer scuze tuturor celor care așteptau o reacție imediată din partea mea, dar vă rog să mă credeți că în acele momente nu am fost în stare. Departe de mine gândul de a ascunde vreo chestiune relevantă vizavi de acest tragic eveniment și vreau să subliniez că totul a fost înregistrat pe camerele video, iar cei care se ocupa de caz si au apucat să le verifice apreciază că nu am greșit, reacțiile mele în acele clipe fiind firești și corecte.
Primele mele gânduri merg spre o familie care astăzi a pierdut pe cineva iubit. Din păcate eu nu am putut schimba în niciun fel acest final, deși am făcut tot ceea ce se putea face in acele secunde pentru a evita o tragedie. Vă rog pe toți să mă înțelegeți că în aceste momente am și eu nevoie de liniște ca să pot să trec peste șoc. Vă mulțumesc dacă lăsați legea să-și spună cuvântul  ”, a scris actrița, pe social media.

De asemenea, Monica Odagiu a fost pusă și față în fața cu familia îndurerată, iar ea nu a avut și nici nu a știut ce să le zică, având în vedere situația, ci doar și-a cerut iertare, fiind conștientă că este foate greu și pentru ei să îndure una ca asta.

“Vă rog să mă iertați, nu am vrut”, a zis Monica Odagiu familiei, conform wowbiz.ro.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---