Showbiz

Monica Odagiu, primele declarații după ce a ucis un pieton: „Sunt traumatizată”

schedule 10 apr. 2023, 10:38

Monica Odagiu, primele declarații după ce a ucis un pieton: „Sunt traumatizată”
Sursa foto: YouTube STII DE TOATE

Ziua de Florii nu a fost tocmai una bună pentru Monica Odagiu, care a lovit mortal un bărbat în vârstă de 35 de ani, pe o trecere de pietoni din Capitală. A fost în stare de șoc și încă nu îi vine să creadă ce s-a întâmplat, dar și găsit, cu toate acestea cuvintele, pentru a vorbi despre ce s-a întâmplat.

Monica Odagiu este în stare de șoc

Monica Odagiu este o actriță cunoscută de la noi din țară, dar și apreciată ce cei care o urmăresc. Unul dintre rolurile datorită căruia s-a făcut remarcată și a ajuns la inimile oamenilor este cel pe care l-a avut în filmul românesc de succes și anume "Teambuilding". Ieri, în loc să se bucure de o zi de mare sărbătoare, vedeta a avut parte de una dintre cele mai urâte experiențe din viața sa.

Ei bine, blondina se afla la volanul mașinii sale, pe străzile din București, când a ucis un bărbat în vârstă de doar 35 de ani, pe trecerea de pietoni. Actrița a susținut că acesta s-ar fi băgat în fața mașinii și nu ar fi avut ce să facă, mai ales că totul s-a întâmplat destul de repede. Monica Odagiu a postat chiar și un mesaj în mediul online despre cele petrecute acolo.

Ea a avut parte de o experiență tragică, fiind pusă după cum chiar ea a zis într-o situație în care nu avea nicio putere de a face absolut nimic. A încercat cât de tare a putut ea să evite tragedia, dar nu a reușit. Încă are în minte imaginile în care omul respectiv s-a stins chiar în fața și le-a cerut scuze și celor care așteptau o reacție din partea ei mai repede, doar că nu a fost în stare pe moment să facă lucrul acesta. Gândurile ei merg către familia care a pierdut pe cineva drag, pentru că își imaginează prin ce trec oamenii care l-au iubit.

Astăzi am trăit o experiență tragică, fiind pusă într-o situație în care efectiv nu am mai avut ce să fac decât să privesc neputincioasă cum se stinge un om în fața mea, deși am încercat să evit acest tragic eveniment. Sunt traumatizată pentru că nu îmi ies din minte acele clipe teribile în care acel om s-a stins și nu doresc nimănui să treacă prin asta. Îmi cer scuze tuturor celor care așteptau o reacție imediată din partea mea, dar vă rog să mă credeți că în acele momente nu am fost în stare. Departe de mine gândul de a ascunde vreo chestiune releventă vizavi de acest tragic eveniment și vreau să subliniez că totul a fost înregistrat pe camerele video, iar cei care se vor ocupa de caz și au apucat să le verifice apreciază că nu am greșit, reacțiile mele în acele clipe fiind firești și corecte. Primele mele gânduri merg spre o familie care astăzi a pierdut pe cineva iubit.”, a scris actrița, pe social media.



SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---