Showbiz Social

Actrița Monica Odagiu a accidentat mortal un bărbat în centrul Bucureștiului

schedule 09 apr. 2023, 18:40

Actrița Monica Odagiu a accidentat mortal un bărbat în centrul Bucureștiului
Instagram/monicaodagiu

Clipe de coșmar pentru actrița Monica Odagiu. Aceasta a fost implicată într-un grav accident rutier în centrul Capitalei. Monica Odagiu a accidentat mortal un bărbat care traversa neregulamentar.

Monica Odagiu a accidentat mortal un bărbat în centrul Capitalei

Actrița Monica Odagiu a fost implicată într-un accident cumplit în după-amiaza zilei de duminică. Aceasta a accidentat mortal un bărbat în vârstă de 35 de ani care traversa neregulamentar strada Știrbei Vodă din Capitală, în apropiere de Sala Palatului.

Un echipaj al ambulanței a intervenit, însă nu au mai putut să îi salveze viața bărbatului și i-au constatat doar decesul.

”La data de 9 Aprilie a.c., în jurul orei 16.15, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112, cu privire la producerea unui accident de circulație pe strada Știrbei Vodă.
Din primele informații, o femeie în vârstă de 26 de ani a condus un autovehicul pe str. Știrbei Vodă dinspre Calea Victoriei, iar în dreptul stației STB Luterană, a surprins și accidentat un bărbat în vârstă de aproximativ 35 de ani.
În urma accidentului de circulație s-a declarat decesul pietonului, după ce în prealabil au fost efectuate manevre de resuscitare”, a transmis Poliția Capitalei.

Monica Odagiu nu consumase alcool

Oamenii legii spun că actrița a fost testată și nu consumase alcool în momentul în care se afla la volanul mașinii. Polițiștii au deschis un dosar penal și fac cercetări pentru a stabili toate circumstanțele în care a avut loc tragicul accident.

”Conducătoarea autovehicului a fost testată cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind zero. Se efectuează cercetări în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs accidentul de circulație”, a precizat Poliția Capitalei.

Monica Odagiu este o actriță și cântăreață din România în vârstă de 26 de ani și este cunoscută pentru aparițiile sale la emisiuni precum ”Vocea României” sau în filmul Pariu cu Viața sau Teambuilding. 

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 8 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

27 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9753 RON
0.00080
USD
USD: 4.6364 RON
-0.00790
GBP
GBP: 5.7883 RON
-0.00790
HUF
HUF: 1.281 RON
-0.00300
BGN
BGN: 2.5438 RON
0.00040
CHF
CHF: 5.0974 RON
-0.00440
Convertor valutar

Rezultat: ---