Showbiz

O prezentatoare TV este însărcinată din nou la 46 de ani. A divorțat discret, la fel s-a recăsătorit, a născut, iar acum e gravidă

schedule 11 aug. 2023, 09:28

Este una dintre prezentatoarele TV din garda veche, totodată și una dintre cele mai frumoase, dar și discrete prezențe care au fost pe micile ecrane. Ba chiar se poate spune că, în ultimii ani, și-a dus viața în secret. A divorțat departe de ochii lumii, la fel s-a recăsătorit, a adus pe lume primul copil la 44 de ani, iar acum, la 46 de ani, este din nou însărcinată. 

Viața bate filmul pentru o celebră prezentatoare TV. Este însărcinată din nou la 46 de ani

Monica Dascălu, căci despre ea este vorba, își trăiește visul, acela al unei familii complete și fericite. A fost căsătorită, preț de 10 ani, cu avocatul Mihai Băjenaru, apoi a divorțat. Ulterior, viața știristei din Pache Protopopescu s-a schimbat radical. S-a îndrăgostit de un bărbat mai tânăr și, la scurt timp, cei doi s-au căsătorit.

Povestea fericită a continuat cu o veste minunată, aceea că Monica a rămas pentru prima oară gravidă, în mod natural. După 9 luni, a adus pe lume un băiat perfect sănătos, potrivit CanCan.

Din acel punct, nu mai avea nicio speranță că marea ei dorință de a fi din nou mamă se va împlini. Dar viața bate filmul, așa că Moniva a avut parte de o surpriză-miracol: a rămas însărcinată din nou. Ea va aduce pe lume o fetiță peste câteva luni. 

Divorțul de primul soț ar fi avut ca principal motiv lipsa unui copil în familie pe care Monica Dascălu și-l dorea foarte mult. Dar odată cu noua ei iubire, știrista de la PRO TV trăiește miracol după miracol.

De astfel, faptul că a devenit mamă a fost motivul pentru care Monica a dispărut, de câteva luni, de la pupitrul știrilor de la ora 17:00. A intrat în concediu de maternitate și își petrece timpul acasă, odihnindu-se. 

Monica Dascălu este una dintre cele mai cunoscute și apreciate prezentatoare de știri din România, cu o vechime de 27 de ani în PRO TV. În toți aceștia ani a preferat să-și țină viața personală departe de luminile reflectoarelor.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 8 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

27 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9761 RON
-0.00040
USD
USD: 4.6285 RON
-0.00320
GBP
GBP: 5.7804 RON
0.01880
HUF
HUF: 1.278 RON
-0.00030
BGN
BGN: 2.5442 RON
-0.00020
CHF
CHF: 5.093 RON
-0.00250
Convertor valutar

Rezultat: ---