Showbiz

Ce face Gina Pistol, după retragerea din televiziune: „Este greu să încerci să fii...”

schedule 02 apr. 2023, 08:47

Toată lumea știe că partenera de viață a luat o decizie dură pentru fanii ei și anume aceea de a se retrage din televiziune, după ani buni de carieră. Cum arată viața ei, după ce a ajuns în acest punct? Iată ce a declarat!

Gina Pistol, despre viața după retragerea din televiziune

Gina Pistol este cunoscută drept una dintre cele mai bune și talentate prezentatoare de la noi din țară, de ani buni, dar cu toate acestea cele mai mari și importante proiecte pe care le-a prezentat au fost Asia Express și Chefi la Cuțite. Înainte ca Irina Fodor să îi ia locul ușor, ușor nimeni nu și-ar fi putut imagina pe altcineva în locul ei. Ei bine, toate schimbările din viața sau au început să apară, după ce a devenit mamă.

Blondina nu și-a dorit nimic mai mult de pe lume decât să aducă pe lume un copil, iar faptul că medicii nu i-au dat prea mari șanse să rămână însărcinată luând în considerare anumite probleme pe care le avea, dar și vârsta, nu au făcut-o să își piardă speranța. Acum, Josephine are deja doi ani, iar mama ei este în stare de orice pentru binele ei și pentru a petrece mai mult timp cu ea, iar în acest sens, partenera de viață a lui Smiley a dat cu piciorul chiar și carierei sale în televiziune pe care o avea.

Având în vedere situația, multe persoane au ajuns să se întrebe ce face vedeta acum, după retragerea din televiziune, iar într-un interviu pe care l-a acordat recent, a vorbit despre acest lucru. Prezentatoarea a recunoscut că, de cele mai multe ori, reacțiile sale când iese din casă, sunt unele ciudate. De ce? Ei bine, pentru că stând mai mult în casă, au bucla lor, iar când iese și vede mulți oameni, simte în dificultate în a se adapta.

„Eu am niște reacții ciudate, pentru că stând mai mult cu Josephine în casă și stăm și un pic izolați așa, cumva lumea mea este bucla noastră. Când ies și văd mulți oameni îmi e un pic greu să mă adaptez la forfotă și la mulțime. Este greu să încerci să fii cea mai bună mamă pentru copilul tău, să fii și bună la locul de muncă, să fii și activă în rețelele sociale”, a declarat Gibna Pistol, potrivit Antena Stars.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9758 RON
0.00070
USD
USD: 4.6438 RON
-0.00650
GBP
GBP: 5.82 RON
-0.01820
HUF
HUF: 1.269 RON
-0.00280
BGN
BGN: 2.5441 RON
0.00030
CHF
CHF: 5.0948 RON
-0.01160
Convertor valutar

Rezultat: ---