Showbiz

Rolul de părinte îi dă mari bătăi de cap Ginei Pistol: „Este greu să încerci să fii cea mai bună mamă”

schedule 27 mar. 2023, 09:16

Rolul de părinte îi dă mari bătăi de cap Ginei Pistol: „Este greu să încerci să fii cea mai bună mamă”
Sursa foto: Instagram Smiley

Gina Pistol a fost mereu sinceră, când a venit vorba despre rolul de părinte, iar de curând a mai dat o serie de declarații în acest sens. Fosta prezentatoare nu a dorit să dea nimănui impresia că este ușor să aduci pe lume un copil și nici să îl crești, așa că a preferat ca femeile să știe exact ce le așteaptă, dacă aleg acest drum.

Gina Pistol, despre rolul de mamă

Smiley și Gina Pistol și-au dorit mai tare ca orice altceva să devină părinți, iar odată cu venirea pe lume a lui Josephine, viața celor doi s-a schimbat din toate punctele de vedere. Nu mai este un secret pentru nimeni nici faptul că blondina a renunțat la cariera sa în televiziune, cel puțin pentru un timp după cum chiar ea a declarat, pentru a se ocupa mai mult de creșterea copilului ei, dar și de familie. Unii dintre fanii ei i-au înțeles și respectat decizia, în timp ce alții cred cu tărie că a luat decizia greșită și că ar fi putut să îmbine foarte ușor cariera cuviața de familie.

Recent, partenera de viață a dat un scurt interviu în care a vorbit deschis, așa cum o face de fiecare dată când vine vorba despre trăirea sa de mamă. Despre fiica ei și a lui Smiley a afirmat că nu este un copil obraznic, ci din contră unul care înțelege multe lucruri și a mai afirmat, de asemenea, că nici ei nu sunt genul de părinți care să sară de fiecare dată când Josephine face ceva anume, ci îi oferă libertatea de care are nevoie.

Eu tot timpul am vorbit deschis despre trăirea mea ca mamă și foarte multe femei au fost la sentimentul meu sau au mai fost câteva persoane care au înțeles greșit ceea ce voiam eu să spun. Ea nu este un copil obraznic, este un copil care înțelege și de când eram mică mi-am explicat ce se poate întâmpla dacă nu este atentă și dacă face anumite lucruri. Nu suntem genul de părinți care să sară imediat pe ea, noi îi oferim libertate atât cât trebuie. Chiar este un copil bun!”, a declarat Gina Pistol, la Antena Stars.

Deși fiica ei este un copil bun, Gina Pistol are niște reacții destul de ciudate, din simplul motiv că petrece extrem de mult timp alături de copilul ei, iar când iese în afara locuinței, îi este foarte greu să se adapteze la ceea ce se întâmplă. De asemenea, iubita artistului a mai zis că este foarte greu și ceea ce face ea în încercarea de a fi cea mai bună mamă pentru cea mică, dar și să fie activă în mediul online.

Eu am niște reacții ciudate, pentru că stând mai mult cu Josephine în casă și stăm și un pic izolați așa, cumva lumea mea este bucla noastră. Când ies și văd mulți oameni îmi e un pic greu să mă adaptez la forfotă și la mulțime. Este greu să încerci să fii cea mai bună mamă pentru copilul tău, să fii și bună la locul de muncă, să fii și activă în rețelele sociale”, a mai zis fosta prezentatoare.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9758 RON
0.00070
USD
USD: 4.6438 RON
-0.00650
GBP
GBP: 5.82 RON
-0.01820
HUF
HUF: 1.269 RON
-0.00280
BGN
BGN: 2.5441 RON
0.00030
CHF
CHF: 5.0948 RON
-0.01160
Convertor valutar

Rezultat: ---