Showbiz

Cum se înțelege Feli cu tatăl fiicei sale după despărțire: „Cătălin e prima persoană pe care o sun atunci când...”

schedule 28 mai 2023, 14:52

Cum se înțelege Feli cu tatăl fiicei sale după despărțire: „Cătălin e prima persoană pe care o sun atunci când...”
Sursa foto: Instagram Feli

Feli și tatăl fiicei sale, Cătălin, au decis să o ia pe drumuri diferite, în urmă cu câteva luni, iar în tot acest timp artista și-a văzut de viață în continuare, fiind foarte discretă așa cum o face de fiecare dată. Cum se înțelege, de fapt, cu fostul ei partener de viață!

Feli, despre relația pe care o ore cu tatăl fiicei sale

Feli a fost mereu discretă, când a venit vorba despre ea și despre viața sa privată. Ea a preferat, de fiecare dată, să se bucure în liniște de cele mai frumoase și importante persoane din viața sa. Chiar și când a fost nevoită să dea detalii despre tatăl fiicei sale, a preferat mereu să nu o facă și a durat un timp până când oamenii au aflat cum arată acesta. Timpul a trecut, iar ea a început ușor, ușor să le arate oamenilor bucăți din viața sa, nu doar prin intermediul pieselor pe care le lansa și care erau în mod evident inspirate din viața sa privată.

Ei bine, tot din dorința de a fi transparentă cu oamenii care o îndrăgesc, cântăreața le-a zis acum ceva timp că ea și Cătălin au decis să se despartă, ambii fiind de părere că așa este cel mai bine pentru amândoi. Recent, ea a fost întrebată care este relația pe care o are, după ce s-au separat, iar cântăreața a spus că el este primul om pe care îl sună, când simte că nu mai poate. Pentru niciunul dintre ei nu este ușor, dar se descurcă foarte bine, după cum a spus chiar ea.

"Foarte bună. Nu e ușor, dar ne descurcăm foarte bine. Ne înțelegem, ne sfătuim. Cătălin e prima persoană pe care o sun atunci când nu mai pot", a declarat Feli, pentru catine.ro.

Feli a demonstrat și de această dată faptul că este o persoană puternică, fiind extrem de recunoscătoare pentru faptul că are în jurul ei atât de multe persoane care o iubesc și care îi sunt alături în momente precum acestea. După separarea de fostul iubit a învățat despre ea mai multe lucruri, inclusiv faptul că are un instinct de supraviețurile foarte bine dezvoltat, dar că în momentele în care dă de greu uită câți oameni o iubesc.



"Am învățat despre mine că am un instinct de supraviețuire extraordinar de șmecher. O zic cu o mândrie sănătoasă. E foarte urât din partea mea, dar în momentele în care văd negru, uit câtă lume mă iubește. Dar mereu am avut oameni în jurul meu care m-au iubit și care au avut grijă de mine, dar care m-au iubit în feluri diferite. Fiecare femeie percepe puterea într-un anume fel. Pentru mine, femeia puternică e femeia care are curaj, dincolo de sensibilitatea ei. O femeie puternică e femeia care își dă voie să fie sensibilă într-o perioadă în care în mod normal nu ar trebui să arate", a mai zis ea.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 5 voturi
Nu: 13 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

18 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.973 RON
-0.00200
USD
USD: 4.6085 RON
-0.01930
GBP
GBP: 5.8167 RON
-0.02000
HUF
HUF: 1.2583 RON
0.00140
BGN
BGN: 2.5426 RON
-0.00100
CHF
CHF: 5.0914 RON
-0.02360
Convertor valutar

Rezultat: ---