Showbiz

Sensy este însărcinată în patru luni. Cum se simte influncerița: „Nu am pofte”

schedule 25 apr. 2023, 11:07

Sensy este însărcinată în patru luni. Cum se simte influncerița: „Nu am pofte”
Sursa foto: YouTube Xtra Night Show

Sensy, însărcinată în patru luni, a fost invitată în platoul emisiunii Xtra Night Show unde a vorbit despre starea în care se află, despre numele pe care l-a ales pentru cel mic, dar a zis și dacă își dorește fată sau băiat. Ce a mai povestit influencerița despre una dintre cele mai importante perioade din viața sa.

Sensy, despre perioada sarcinii

Sensy și partenerul ei de viață sunt în culmea fericirii, după ce au aflat că vor deveni părinți pentru prima dată. Ambii și-au dorit să devină părinți și sunt de părere că rolul acesta îi prinde de minune, deși sunt conștienți de toate schimbările care vor apărea în viața lor și despre modul în care vor fi nevoiți să își reorganizeze timpul. Nu îi sperie nimic, pentru că vor avea grijă împreună să se susțină reciproc și să îi ofere o creștere bună copilului lor.

Recent, Sensy a acceptat invitația lui Dan Capatos de a fi prezentă în cadrul emisiunii de la miezul nopții pe care o prezintă și a vorbit despre multe aspecte legate de sarcină. Momentan, blondina nu mai are grețuri și nici pofte, nu se simte rău deloc, ci doar se bucură de fiecare zi din viața sa, fiind recunoscătoare pentru tot ceea ce i se întâmplă. De asemenea, ea a dezvăluit că i-a ascuns viitorului ei soț faptul că este gravidă timp de două săptămânii, iar următorii care au aflat vestea cea mare au fost părinții lor.

”Mi-au trecut (nr. grețurile). Nu am pofte. Nu. Da, parcă zici bine de o geantă (nr. de pofte în timpul sarcinii). Nu am pofte, nu am grețuri. Îi place să mănânce de toate, seamănă cu el, la miros seamănă cu mine. Nu am probleme. E bine”, a mai spus Sensy la XNS.

Asta nu este tot. Cei doi îndrăgostiți se pregătesc pentru nuntă, eveniment pe care îl pregătesc cu mult timp înainte. Aceștia sunt extrem de fericiți, dar mai ales nerăbdători să își unească destinele în fața lui Dumnezeu, dar și să se bucure de om petrecere de zile mari, la care vor lua parte toți cei dragi lor. Sensy se vede mamă de băiat și chiar speră că va fi așa, pentru că deja știe și ce nume va purta, nume pe care se pare că l-a purtat și bunica sa și care este unul foarte rar și frumos.

”Ne-am gândit la nume, doar dacă e băiat. Eu mă văd mamă de băiat, sper să fie. Când i-am spus mamei numele acesta, mi-a zis că e numele bunicii de fată. Mina e foarte frumos și foarte rar, dar nu vă spun. E nume evreiesc.. Nu am știut că numele este biblic. Am scris o listă, i-am dat o listă soțului și s-a dus direct pe el”, a

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---