Showbiz

Sensy, probleme serioase în sarcină. Influncerița are niște dureri foarte mari care o sperie: „Nu mă lasă să dorm”

schedule 16 mai 2023, 10:13

Sensy, probleme serioase în sarcină. Influncerița are niște dureri foarte mari care o sperie: „Nu mă lasă să dorm”
Sursa foto: YouTube Xtra Night Show

Sensy se confruntă deja cu niște probleme serioase, deși este în cea de-a cincea lună de sarcină. Influncerița are niște dureri foarte mari de spate, care nu îi dau pace și din cauza cărora nu poate dormi. Blondina le-a povestit totul fanilor ei, cărora le-a și cerut sfatul.

Sensy, despre problemele cu care se confruntă

Sensy trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu partenerul ei de viață, de ani buni, fiind extrem de fericită alături de el. Influencerița și-a dorit enorm să rămână însărcinată, s-a văzut mereu în rolul de mamă, iar de când a rămas gravidă, nu se mai gândește la nimic altceva decât la momentul în care își va strânge fiul în brațe pentru prima dată. Blondina a preferat să țină o vreme în secret această minune din viața, iar vestea cea mare legată de sarcină a fost dată chiar de Paște, când a considerat că a venit momentul potrivit.

Ca orice femeie care rămâne însărcinată, Sensy se confruntă și ea cu probleme. Ei bine, influencerița se confruntă deja cu niște dureri de spate groaznice, despre care știa că este normal să apară în cea de-a șaptea lună de sarcină, nu atât de devreme cum a pățit ea. Vedeta nu știe cum să se mai comporte și ce sa mai facă, pentru a fi bine în continuare, așa că a sperat că va primi ajutor de la fanele sale.

„Am auzit că apar durerile de spate în sarcină, dar speram totuși să apară după luna a 7 a, nu de acum și mă gândeam logic că o să mă doară la lombar jos, nu la jumătea spatelui...”, a transmis Sensy, pe contul ei oficial de Instagram.

Sensy le-a întrebat pe fetele care o urmăresc și care au trecut prin aceeași experiență, neștiind dacă este normal să aibă asemenea dureri încă de pe acum. Vedeta nu mai are somn din cauza durerilor insuportabile, pentru că era obișnuită să doarmă pe spate, de mai bine de 12 ani, iar acum este nevoită să facă anumite schimbări în viața sa. O sperie lucrul acesta și nu știe ce anume o așteaptă pe viitor, dar speră că va fi totul bine și că va putea să se bucure de sarcină sau măcar să nu se chinuie.

„Am totuși o întrebare către fetele însărcinate sau care au trecut prin experiența asta, e normală durerea asta din luna a 5 a, la jumătatea spatelui, durere care nu mă lasă să dorm, sau e oare din cauza poziței de somn? De 12 ani dorm pe spate, iar de 3 săptămâni mă chinui să dorm pe stânga? Menționez că eu sunt obișnuită cu o durere la spate, dar nu la intensitatea asta, care să sperie puțin, ar trebui să merg la un masaj ceva...”, a mai zis vedeta.



SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---