Showbiz

Sensy a născut. Influencerița a postat prima imagine cu bebelușul: „Te aștept de o viață”

schedule 17 sept. 2023, 08:39

Sensy a devenit mamă pentru prima oară pe data de 14.09.2023 și a postat deja prima imagine cu bebelușul în mediul online, unde este urmărită de mii de oameni. Iată ce i-au transmis fanii, în secțiunea de comentarii!

Sensy a devenit mamă pentru prima dată

Așteptarea a luat sfârșit pentru Sensy, dar și pentru partenerul ei de viață. Cei doi au devenit părinți pe data de 14.09.2023, dar influencerița a decis să le dea vestea cea mare oamenilor care o urmăresc și care o apreciază la două zile distanță, pentru că după cum a zis chiar ea au fost niște zile în care nu a avut nici timp, nici chef să fie activă pe rețelele sociale, pentru că are nevoie de recuperare.

Recuperarea nu este deloc una ușoară pentru fosta concurentă de la „Bravo, ai stil!”, pentru că are probleme cu tensiunea, iar despre acest lucru a vorbit chiar ea, la Story. Nu a dat detalii despre modul în care a născut, despre ce s-a întâmplat în ziua cea mare, urmând probabil să o facă după ce se va simți mai bine, dar speră să își revină și să poată vorbi cu fanii ei despre toate aceste lucruri. Mai mult de atât, nu îi vine să creadă că a devenit, în sfârșit mamă și că au trecut lunile grele de sarcină pe care le-a avut.

„Aaron a venit într-o zi de mare sărbătoare 14.09.2023, suntem bine amândoi. Dacă înainte eram sensibilă, acum mă uit la el și nu îmi vine să cred că el al meu, plâng, mă minunez, îi mulțumesc lui Dumnezeu și o iau de la capăt...”, a transmis Sensy, la Story.

Are momente în care începe să plângă și nu realizează că bebelușul pe care îl ține în brațe este al ei, semn că emoțiile sunt unele extrem de puternice. De asemenea, pe lângă mesajele pe care le-a postat la Story, ea a decis să publice o imagine cu cel mic, pe Instagram, unde a transmis că îl aștepta pe Aaron de o viață, moment în care fanii au început să o felicite într-un număr cât mai mare și i-au transmis toate gândurile lor bune.
 

„Te aștept de o viață”, a notat în dreptul imaginii cu fiul ei.


„Trăim clipe intense și orele zboară cât ai clipi, urmează zile în care nu o să am timp și chef să postez nimic, cum au fost și aceste zile de până acum, abia așteptăm să ajungem acasă și să mă recuperez cât mai repede, problemele mele cu tensiunea și-au spus și își spun cuvântul în recuperare.”, a mai scris influencerița, în mediul online.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 9 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

28 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9756 RON
-0.00030
USD
USD: 4.6134 RON
0.02300
GBP
GBP: 5.7832 RON
0.00510
HUF
HUF: 1.2824 RON
-0.00140
BGN
BGN: 2.544 RON
-0.00020
CHF
CHF: 5.0909 RON
0.00650
Convertor valutar

Rezultat: ---