Showbiz

Cum se menține Fuego în formă la cei 47 de ani ai săi. Nimeni nu îi dă vârsta pe care o are: „Am fața asta de copil”

schedule 12 nov. 2023, 11:10

Cum se menține Fuego în formă la cei 47 de ani ai săi. Nimeni nu îi dă vârsta pe care o are: „Am fața asta de copil”
Sursa foto: YouTube FUEGO - PAUL SURUGIU

Fuego a dezvăluit cum reușește să se mențină în formă și să nu își arate vârsta. Ajuns la 47 de ani, nimeni nu ar spune că are mai mult de 30 sau cel puțin asta a declarat el.

Cum se menține Fuego în formă la cei 47 de ani ai săi

Fuego este unul dintre cei mai cunoscuți cântăreți de la noi din țară, are mii de fani care se strâng la concertele lui pentru a-l susține și pentru a cânta vers cu vers piesele lui. Multe dintre persoanele care îl urmăresc de ani de zile nu ar spune că are 47 de ani, ci după cum chiar el a povestit spun mereu că are undeva la 30 de ani, iar el a venit cu explicații în acest sens.

Cântărețul consideră că acest lucru se datorează faptului că are gene bune și că din moment ce mama lui trăiește, el este încă un copil. Mai mult de atât, Fuego a precizat că singurul lucru pe care nu îl va face niciodată este acela de a-și vopsi părul, pentru că îl reprezintă și pentru că tatăl lui la vârsta sa arăta la fel și cumva îi amintește de acesta.

"Nu-mi dau vârsta pe care o am. Toată lumea îmi spune că am peste 30 de ani, deși eu am făcut 47. Tata, la 47 de ani, era cărunt, ca mine azi. Nu mă vopsesc pe păr, consider că așa e bine, să fii natural. Eu am fost născut într-o familie cu o genă foarte bună, moștenesc gena mamei, arată foarte bine, nu își dă vârsta de 70 de ani. Tot timpul când apar, am fața asta de copil și încerc să fac ceva să arăt mult mai matur decât vârsta mea.
Mama îmi spunea că o să vină și vremea mea. Se spune că atât timp cât îți trăiește un părinte, ești încă copil. Mama mea încă trăiește, așa că eu sunt veșnic un copil.", a declarat Fuego, conform wowbiz.ro.

Mai apoi, acesta a continuat să discute despre femeia care l-a adus pe lume, căruia îi este recunoscător pentru tot și de la care a moștenit multe lucruri, inclusiv talentul. Văzându-și mama cântând prin casă, el nu făcea altceva decât să o imite copil fiind în felul acesta a evoluat, a căpătat experiență, iar acum se bucură de un succes imens la care unii oameni nici măcar nu au curajul să viseze.

"Mama a avut o voce foarte frumoasă în tinerețe și cânta refrenele marilor șlagăre de la Mirabela Dauer, Angela Similea sau Corina Chiriac. (...) O diviniza pe Mihaela Runceanu și îi cânta toate șlagărele. Mama a avut o formație, împreună cu fratele ei și au și câștigat un premiu la Cântarea României, vestitul concurs din perioada Comunistă.  De la ei am moștenit eu talentul. O vedeam pe mama cum cântă în casă și o imitam. Luam și eu bătătorul de usturoi, acela din lemn, îi puneam o ață lungă și cântam, eram artist.Toate acestea înseamnă experiență și înseamnă bucuria de a trăi acum", a mai zis el.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---