Showbiz

Fuego, decorat cu ”Ordinul de Onoare”. Declarațiile cântărețului: „Emoții, aplauze și împliniri”

schedule 13 iun. 2023, 14:15

Fuego, decorat cu ”Ordinul de Onoare”. Declarațiile cântărețului: „Emoții, aplauze și împliniri”
Sursa foto: YouTube FUEGO - PAUL SURUGIU

Fuego a fost decorat cu ”Ordinul de Onoare”, iar la scurt timp după aceea a oferit câteva declarații în acest sens, fiind vizibil emoționat.

Fuego a fost decorat cu ”Ordinul de Onoare”

Duminică, 11 iunie, Fuego a aniversat 30 de ani de carieră artistică în Chișinău la Teatrul Verde, unde peste 5000 de oameni au venit să îl vadă și să îi asculte live piesele. Pe scenă alături de el au urcat Nelly Ciobanu, Paula Seling, Anișoara Puică, Akord, Maria Stoianov, Yan Raiburg și Gabriel Nebunu.

Ion Ceban, primarul orașului Chișinău, a fost foarte încântat de concertul pe care Paul Surugiu, cunoscut de toată lumea drept Fuego, l-a susținut în Republica Moldova. Acesta a primit ”Ordinul de Onoare”, fiind primul artist care primește o astfel distincție, pentru conducătoro fiind o onoare că orașul său are un asemenea promotor. Despre Fuego a mai zis și că est eun om care și-a dăruit viața sa artei și speră să trăiască mult și bine, pentru a-i mai bucura cu muzica lor.

Nu este singura disctincție pe care Fuego a primit-o, acesta fiind ”Artist al Poporului Republicii Moldova” de ceva vreme, motiv pentru care nu poate decât să se bucure.

”Ne-am bucurat de concertul aniversar al artistului Paul Surugiu-Fuego și suntem bucuroși să-i oferim ”ORDINUL DE ONOARE AL MUNICIPIULUI CHIȘINĂU”, el fiind primul artist care primește această distincție! E o bucurie să știm că avem astfel de promotori ai orașului nostru și ne bucurăm să fim alături de un artist care de ani de zile se dăruiește artei! Îi dorim să înmulțească anii de carieră cu încă vreo 60 și să ne bucure cu muzica sa!”, a zis Ion Ceban, primarul orașului Chișinău, conform wowbiz.ro.

Vizibil emoționat, Fuego a declarat că s-a bucurat să sărbătorească alături de publicul basarabean împlinirea celor 30 de ani de carieră, iar faptul că au venit atât de mulți oameni să îl vadă l-a copleșit. A fost surprins că a primit o asemenea distincție din partea Primăriei Municipiului Chișinău, simțind în felul acesta că munca sa este cu adevărat răsplătită. Iubește Moldova, unde are foarte multe amintiri, având în vedere că are deja 20 de ani de când susține concerte în țara vecină.

”M-am bucurat să celebrez cei 30 de ani de carieră artistică alături de publicul basarabean, la Teatrul Verde! Sunt onorat să știu că oamenii au venit să mă vadă și să-mi asculte muzica! Totodată, am fost plăcut surprins să primesc, din partea Primăriei Municipiului Chișinău, ”ORDINUL DE ONOARE” pentru merite culturale. E mare lucru să știi că munca ta e răsplătită și astfel!
Iubesc Chișinăul, iubesc Moldova, publicul de aici și am nenumărate amintiri! Cred că spațiul acesta frate cu noi are nenumărate valori și eu sunt mândru că sunt iubit în Basarabia, că am peste 20 de ani de când cânt aici și de când sufletul meu rezonează cu publicul moldovean, realizând aici numeroase lucruri memorabile, de la toate proiectele mele, la legătura cu marii poeți Grigore Vieru și Nicolae Dabija! Mulțumesc domnului primar Ion Ceban și promit că voi reveni cu drag la Chișinău, respectând cu sfințenie dragostea pentru acest oraș și pentru oamenii săi, care m-au răsplătit mereu cu emoții, aplauze și împliniri!”, a declarat Fuego, potrivit aceleiași surse.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 8 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

27 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9757 RON
0.00070
USD
USD: 4.6253 RON
0.02470
GBP
GBP: 5.7992 RON
0.01880
HUF
HUF: 1.2777 RON
-0.00030
BGN
BGN: 2.544 RON
0.00040
CHF
CHF: 5.0905 RON
0.00590
Convertor valutar

Rezultat: ---