Showbiz

De ce nu a putut Sensy să nască natural. Influencerița a povestit totul abia acum: „A început chinul”

schedule 15 ian. 2024, 07:55

De ce nu a putut Sensy să nască natural. Influencerița a povestit totul abia acum: „A început chinul”
Sursa foto: Instagram Sensy

Sensy nu a putut naște natural și a vorbit pe marginea acestui subiect, la câteva luni distanță de la venirea pe lume a copilului său. Cum au stat lucrurile, de fapt!

Sensy, despre chinurile nașterii

Sensy a visat să devină mamă, dar nu s-a așteptat niciodată să îi fie atât de greu pe cât îi este acum. Probleme au început încă dinainte de venirea pe lume a fiului ei, sarcina sa nefiind deloc una ușoară. În cele nouă luni de sarcină, blondina s-a pregătit emoțional pentru a naște natural, doar că din nefericire, lucrurile s-au complicat pe ultima sută de metri, iar ea a fost nevoită să facă o operație de cezariană.

Influecerița a povestit totul abia acum și a spus clar de ce nu a putut naște natural, așa cum și-a dorit încă de la bun început. S-a pregătit intens în acest sens, deși medicul i-a zis că va fi nevoită să facă cezariană, ceea ce s-a și întâmplat. Sensy avea probleme cu tensiunea, copilul ei nu a mai luat în greutate, iar lichidul era imflamat, ceea ce înseamnă că trebuia scos cât mai repede.

Nu i-a fost deloc ușor, dar s-a acomodat într-o oarecare măsură cu ideea că va naște natural, dar greul cel mai mare a început, de fapt, după ce fiul ei s-a născut.

„M-am pregătit cu multe luni înainte. Mi-am dorit foarte tare să nasc natural, pentru că așa am considerat că trebuie să fac și că pot să o fac. Din păcate, medicul mi-a zis că din start că nu are cum să facă acest lucru. Aveam tensiunea foarte mare.
Eu am luat pastile pe toată sarcina și cumva în ultimele două săptămâni copilul nu a mai luat în greutate, era lichidul inflamat și trebuia scos cât mai repede. M-am împăcat cu gândul că urma să fac cezariană.(...) Mi-a crescut foarte tare tensiunea atunci când am născut. Lichidul s-a văzut clar că era inflamat, deci nu puteam să nasc natural”, a declarat Sensy, conform spynews.ro.

Ea nu doar că a rămas fără mulți dintre prietenii pe care îi avea, deoarece i-au întors spatele când avea cea mai mare nevoie de ei, dar și-a dat seama și de faptul că a crește un copil nu este atât de simplu pe cât părea.

„Eu suport foarte bine durerea. În schimb, nu știu să gestionez frica și emoția. M-a luat o anxietate foarte mare acolo, îmi bătea inima foarte tare, eram la un pas să leșin, au vrut să mă anestezieze total. A durat câteva minute, adică timp în care eu nu simțeam durere, dar simțeam emoție, simțeam frică. Știam procesul acesta de ce se întâmplă atunci când operezi, câte straturi se taie.(...) După naștere a început chinul, să spun așa. Au fost mai multe etape (...)”, a mai zis ea.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---