Showbiz

Dana Roba, amenințată de fosta cumnată. De la ce a pornit scandalul dintre cele două femei

schedule 22 ian. 2024, 08:54

Dana Roba, amenințată de fosta cumnată. De la ce a pornit scandalul dintre cele două femei
Sursa foto: Instagram Dana Roba

Dana Roba a fost amenințată de fosta cumnată. De la ce a pornit scandalul dintre cele două femei și ce a declarat make-up artista!

Dana Roba, amenințată de sora lui Daniel Balaciu

A izbucnit un întreg scandal între Dana Roba și sora fostului ei partener de viață, Daniel Balaciu. Fosta ei cumnată a luat-o la rost pe make-up artistă și chiar a amenințat-o, după ce i-a atras atenția asupra faptului că nu procedează deloc corect în a-i expune pe cei din familia fostului soț.

Vedeta este de părere că din moment ce a dorit să fie martoră în procesul cu Daniel Balaciu, trebuie și să își asume faptul că se va vorbi despre ea atât la televizor, cât și în presă. Dana Roba a rămas mască în clipa în care femeia respectivă a amenințat-o cu faptul că va lua și ea la legătura cu presa, pentru a-și exprima punctul de vedere. Acest lucru a scos-o serios din sărite, pentru că era vorba mai ales de copiii ei, despre care nu ar trebui nimeni să își permită să vorbească, după cum chiar ea s-a exprimat.

Tatăl lor trebuie să își primească pedeapsa pentru tot răul pe care i l-a făcut, iar Dana Roba nu își dorește nimic mai mult decât să i se facă dreptate.

”Cumnată-sa îmi zice că ”te rog frumos să nu ne mai bagi pe toți la televizor”. Nu draga mea, îți asumi, că te-ai pus martoră în dosar, își asumi că vei fi vorbită. Martorii sunt fratele lui și cumnata lui. Zice că sună și ea la presă să vorbească, dar de copiii mei nu își permite nimeni să vorbească nimic că sunt educate, îngrijite, îmbrăcate”, a declarat Dana, pentru spynews.ro.

De asemenea, make-up artista nu s-a putut abține să nu atragă atenția asupra faptului că fiicele sale nu sunt nicidecum precum copiii actualului ei iubit, pe care mama lor îi lasă în voia sorții, ci au de toate, niciodată nepurtând aceleași haine pentru două zile la rând. Fetele sale sunt cele pentru care luptă și muncește zilnic și consideră că nimeni nu are ce să îi reproșeze în acest sens.

”Copiii mei nu sunt ca ai lui Beni, cum îi lasă mă-sa. Copiii mei au de toate, nu au umblat în viața lor două zile cu aceeași bluză la școală, cu aceiași pantaloni”, a mai zis ea.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---