Showbiz

Dana Roba, despre procesul de divorț. Când va începe: „În România, lucrurile merg foarte lent”

schedule 01 feb. 2024, 07:48

Dana Roba, despre procesul de divorț. Când va începe: „În România, lucrurile merg foarte lent”
Sursa foto: YouTube theXclusive

Dana Roba a vorbit pe larg despre procesul de divorț. Când va începe acesta și ce speră să obțină cu orice preț make-up artista!

Dana Roba, detalii despre procesul de divorț

Urmează o perioadă tensionată pentru Dana Roba, care nu își dorește nimic mai mult decât să divorțeze oficial de tatăl copiilor ei. Daniel Balaciu a încercat să îi ia viața în luna iunie a anului trecut, iar de atunci se află în spatele gratiilor, ea sperând că va rămâne acolo pentru cât mai mult timp.

Cei doi s-au văzut de mai multe ori la tribuna, dar ea tot ce așteaptă acum este procesul de divorț, despre care a dat recent mai multe declarații. Ea le-a povestit celor care o urmăresc că acesta va începe pe data de 21 martie, deoarece lucrurile în țara noastră merg foarte lent din acest punct de vedere, iar una dintre cele mai mari dorințe pe care le are este aceea de a obține custodia totală a fiicelor sale.

Nu i s-ar părea deloc normal ca un tată care a încercat să le ucidă mama să aibă un asemenea drept. De asemenea, nu i se pare normal să nu își poată duce fetele nici măcar într-o vacanță, pentru că are nevoie de semnătura lui, pentru a le scoate din țară.

„Din păcate, în România, lucrurile merg foarte lent. Așa că, din păcate, în data de 21 martie începe procesul de divorț pe care abia îl aștept. Sper din toată inima mea să câștig custodia totală a copiilor mei. Nu mi se pare normal ca tatăl, care le-a nenorocit mama copiilor cu ciocanul, de față cu ei, să aibă dreptul la custodie. Să nu pot eu să îmi scot copiii din țară, să nu pot să îi duc într-o vacanță, pentru că nu îmi dă el semnătură din pușcărie. Fetele mele nu mai vor să îl vadă. Fetițele mele nu vor să vadă un criminal în fața ochilor”, a zis Dana Roba, pe social media.

Fanii ei au mai întrebat-o cum ar reacționa, în cazul în care fostul ei partener de viață și-ar cere scuze pentru faptele sale, iar răspunsul ei nu a întârziat să apară.

„<<Dacă și-ar cere scuze după ce ar ieși de la pușcărie, ce faci? Și se căiește>>. Ce înseamnă să-ți ceri scuze? Eu îmi cer scuze când sunt la rând la(...) și din greșeală, fără să vreau, o calc pe picior pe doamne din spatele meu și îi spun <<Scuze, scuze, vă rog, iertați-mă nu am vrut>>, dar când faci o astfel de tentativă de omor calificat cu cruzime,
lovită fosta soție, eu nu am nevoie de scuze. Nu am nevoie de scuzele lui. El în primul rând trebuie să ceară iertare înaintea lui Dumnezeu, după care să-mi ceară iertare mie. Dacă el îmi cere iertare mie, asta nu înseamnă că eu voi vrea să-l las să vadă copiii, cel puțin cât copiii sunt minori eu nu vreau ca ei să dea ochii cu el, niciodată, iar după ce ele vor fi majore sunt sigură că ele nu vor vrea să mai stea la o masă cu fostul lor tată. Tată nu e cine te face.”, a mai zis ea.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9759 RON
-0.00010
USD
USD: 4.6361 RON
0.00770
GBP
GBP: 5.8194 RON
0.00060
HUF
HUF: 1.2736 RON
-0.00460
BGN
BGN: 2.5441 RON
CHF
CHF: 5.0891 RON
0.00570
Convertor valutar

Rezultat: ---