Showbiz

Dana Roba, primele declarații după ce a ieșit din sala de judecată: „Fetițele au fost la închisoare”

schedule 24 aug. 2023, 09:00

Dana Roba, primele declarații după ce a ieșit din sala de judecată: „Fetițele au fost la închisoare”
Sursa foto: YouTube Tele Europa Nova Timișoara

Dana Roba a dat primele declarații, după ce a ieșit din sala de judecată, unde a fi trebuit să se întâlnească și cu Daniel Balaciu. De asemenea, make-up artista a vorbit și despre momentul în care fiicele ei au fost să îl viziteze în închisoare.

Ce a declarat Dana Roba, după ce a ieșit din sala de judecată

Dana Roba a ajuns în fața instanței de judecată, în urmă cu doar câteva ore și deși credea că acolo va fi prezent și bărbatul care a dorit să o ucidă, acest lucru nu s-a întâmplat. Înainte, ea a avut mari emoții și tot ce și-a dorit a fost ca totul să iasă bine. Din fericire, bărbatul nu a fost prezent în sala de judecată, pentru că la momentul actual, este supus unei expertize psihiatrice în București.

Make-up artista era convinsă că va da ochii cu el și a mărturisit, cu puțin timp înainte, că va chema ambulanța în cazul în care i s-ar face rău, pentru că în starea în care se află nu are voie să se supere și nici să streseze dintr-un motiv sau altul. Toate emoțiile au dispărut, când i s-a spus că nu se vor întâlni, ci a fost chemată doar pentru a mai da încă o declarație menită să o susțină pe prima, în care a spus tot ceea ce și-a amintit din ziua în care a fost pe punctul de a-și pierde viața, după ce Daniel Balaciu a lovit-o de mai multe ori cu un ciocan în cap. Deși nu i se mai dădeau șanse la viață, a demonstrat că este o femeie puternică și a supraviețuit, după ce a stat câteva zile în comă.



„Nu, din păcate sau din fericire pentru mine nu m-am întâlnit, pentru că am înțeles că este supus unei expertize psihiatrice la București. Eu știam că vin să mă confrunt cu el, aveam niște emoții foarte mari, bineînțeles că m-am eliberat de emoții în momentul în care mi s-a spus că nu va trebui să mă întâlnesc cu el. A fost o declarație pe care domnul procuror a vrut să o mai dau încă o dată. Eu îmi susțin prima declarație, pentru mine nu a fost nimic nou, eu susțin ceea ce am reținut din momentele din data de 5 iunie”, a declarat Dana Roba, pentru newsvest.ro.

Chiar dacă ea nu s-a întâlnit cu fostul său partener de viață, fiicele lor au fost să îl viziteze închisoare. Nu este deloc fericită că lucrurile s-au întâmplat în felul acesta, pentru că micuțele sale au rămas șocate de momentul acela. Make-up artista a fost nevoită să cheme un psiholog acasă cu care acestea au refuzat să discute, iar Celine a fost cea care i-a povestit ce s-a întâmplat în ziua cu pricina. Se pare că micuța nu a dorit să discute cu el, când a mers în vizită, iar una dintre ele a plâns foarte tare.

„Din păcate, când eu am fost în spital, fetițele au fost la închisoare, acolo unde este el în momentul de față. Fetițele au fost, iar asta m-a necăjit foarte tare, pentru că fetele sunt șocate de acel moment. Am chemat un psiholog acasă și ele nu au vrut să vorbească cu psihologul, Celine vorbește doar cu mine și mi-a povestit totul. La întâlnirea de la pușcărie nu au vrut să vorbească cu el, una dintre ele a plâns foarte tare. Nu vor să vorbească cu el”, a mai povestit Dana Roba.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9759 RON
-0.00010
USD
USD: 4.6361 RON
0.00770
GBP
GBP: 5.8194 RON
0.00060
HUF
HUF: 1.2736 RON
-0.00460
BGN
BGN: 2.5441 RON
CHF
CHF: 5.0891 RON
0.00570
Convertor valutar

Rezultat: ---