Showbiz

Dana Roba, despre reacția pe care a avut-o când s-a văzut mutilată. Ce sfat i-a dat medicul: „Dumnezeu nu m-a lăsat să cad în depresie”

schedule 21 aug. 2023, 13:19

Dana Roba, despre reacția pe care a avut-o când s-a văzut mutilată. Ce sfat i-a dat medicul: „Dumnezeu nu m-a lăsat să cad în depresie”
Sursa foto: Instagram Dana Roba

Dana Roba a povestit cum a reacționat, când s-a văzut pentru prima dată în oglindă, după ce soțul ei a mutilat-o. Crede că doar Dumnezeu a fost cel care a ajutat-o să nu intre în depresie.

Dana Roba, aproape de depresie

Dana Roba a trecut prin cele mai grele două luni din viața sa, după ce fostul ei partener de viață a vrut să o ucidă și a mutilat-o. A intrat în comă, medicii nu i-au mai dat șanse de supraviețuire, dar cu toate acestea, și-a revenit și încearcă să își trăiască viața. Recent, și-a făcut un nou iubit care o tratează așa cum merită, care îi înțelege durerea și care încearcă să o ajute atât de mult cât poate el într-o situație de genul acesta. Pentru ea este foarte important să știe că are pe cine să se bazeze la greu.

Tot de curând, make-up artista a fost invitată în cadrul emisiunii online „În Oglindă”, unde și-a deschis sufletul în fața lui Mihai Ghiță și unde a vorbit cu ochii în lacrimi despre trecutul ei și despre tatăl fiicelor sale care a făcut-o să sufere, a profitat de ea și a vrut să o ucidă. La un moment dat, a discutat și despre faptul că a fost pe punctul de a intra în depresie, din cauza felului în care arăta și consideră că numai Dumnezeu a fost cel care a ajutat-o să nu cadă pradă depresiei.

„Trebuie să vă mărturisesc că am plâns foarte tare atunci când m-am văzut cheală și am avut un pas foarte mic până să cad în depresie. Ceea ce Dumnezeu nu m-a lăsat, să cad în depresie, dar am plâns foarte tare. Medicul Costea Daniel când m-a văzut că plâng și că eram super terminată din cauza faptului că nu mai aveam păr, nu mă puteam opri din plâns când mă priveam în oglindă”, a povestit Dana Roba, în mediul online.



Un alt ajutor pe care l-a primit în acest sens a fost din partea medicului, în clipa în care make-up artista i s-a plâns că nu mai are păr. Acesta i-a zis că ar trebui să fie fericită de faptul că este în viață, pentru că la momentul acela i s-ar fi putut usca florile pe mormânt, iar în toamnă sigur va avea plete, pentru că părul îi va crește destul de repede. Atunci, a simțit că i s-a dat putere și s-a bucurat că a purtat acea discuție cu el.

„Dana, dragă, trebuiau să ți se usuce florile pe cimitir astăzi și tu plângi pentru un mic motiv, că nu mai ai păr. Vreau să îți spun ceva, la toamnă vei avea plete, doar că trebuie să crezi și să nu mai plângi’. Când mi-a zis așa parcă mi-a dat o putere”, a mai zis ea.


SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9763 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6386 RON
0.01810
GBP
GBP: 5.8067 RON
-0.01890
HUF
HUF: 1.2671 RON
-0.00220
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00020
CHF
CHF: 5.0843 RON
0.00950
Convertor valutar

Rezultat: ---