Showbiz

Ce a declarat Dana Roba înainte de întâlnirea cu Daniel Balaciu. Make-up artista are emoții: „Sper să nu mi se facă rău”

schedule 23 aug. 2023, 07:46

Ce a declarat Dana Roba înainte de întâlnirea cu Daniel Balaciu. Make-up artista are emoții: „Sper să nu mi se facă rău”
Sursa foto: Instagram Dana Roba

Dana Roba se va întâlni pentru prima dată în față în față cu fostul ei soț, după ce acesta a vrut să îi ia viața. Make-up artista are emoții și speră să nu i se facă rău.

Ce a declarat Dana Roba înainte de întâlnirea cu Daniel Balaciu

Dana Roba și Daniel Balaciu vor fi puși față în față, pentru prima de la tragedie,  miercuri, la Parchet, unde urmează să fie audiați. Cei doi nu s-au mai văzut din ziua în care bărbatul a încercat să îi pună capăt zilelor lovind-o de mai multe ori cu un ciocan în cap. Make-up artista a trecut prin clipe de coșmar, a fost în comă și a avut un șoc în momentul în care s-a privit în oglindă, fiind de părere că doar Dumnezeu a ajutat-o să depășească aceste momente grele din viața ei și să nu intre în depresie.

Ea a făcut deja unele intervenții, dar cele mai grele dintre ele urmează și ele a fi făcute. Înainte de acest lucru, ea va fi nevoită să se întâlnească din nou cu tatăl fiicelor sale, care i-a făcut foarte mult și care pe lângă faptul că a vrut să o ucidă, în timp ce fiicele lor erau în casă, i-a furat acesteia și o sumă imenasă de bani pe care o avea în casă. Nu i-a fost deloc ușor, iar gândul că trebuie să îl revadă o macină și îi dă mari emoții.

Înainte de întâlnire, Dana Roba a dat și câteva declarații, menționând că nu îi face deloc plăcere să îl vadă și tot ceea ce speră este să nu i se facă rău, în clipa aceea. În plus, a transmis că în cazul în care se vor întâmpla lucrurile în felul acesta, va apela la ajutorul medicilor, deoarece în starea în care se află, nu are voie să se supere deloc sausă se streseze din orice motiv. Are mare încredere în Dumnezeu și este convinsă că va trece și de acest moment de cumpănă din viața sa.


Alături de ea va fi și noul ei partener de viață, Beni, căruia îi este recunoscătoare pentru faptul că o susține și că îi înțelege durerea, dar care mai presus de toate, o tratează așa cum merită.

"Am emoții să mă întâlnesc cu el, pentru că mi se pare că mă întâlnesc cu un monstru. Nu îmi face plăcere să mă văd cu acest monstru, dar dacă așa spune legea și trebuie să mă duc la întâlnire mă duc. Eu sper să nu mi se facă rău, dar în cazul în care mi se face rău o să chem o ambulanță pentru că nu am voie să mă necăjesc, nu am voie să mă stresez. Eu cred că Dumnezeu va pune îngerii lui cu mine și sper că o să fie bine", a declarat Dana Roba, pentru wowbiz.ro.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 8 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

27 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9761 RON
-0.00040
USD
USD: 4.6285 RON
-0.00320
GBP
GBP: 5.7804 RON
0.01880
HUF
HUF: 1.278 RON
-0.00030
BGN
BGN: 2.5442 RON
-0.00020
CHF
CHF: 5.093 RON
-0.00250
Convertor valutar

Rezultat: ---