Showbiz

Dana Roba, criticată din cauza prețurilor pe care le are în noul ei salon: „Cer suma pe care mi-o merit și...”

schedule 07 feb. 2024, 08:05

Dana Roba, criticată din cauza prețurilor pe care le are în noul ei salon: „Cer suma pe care mi-o merit și...”
Sursa foto: Instagram Dana Roba

Dana Roba este dur criticată de către cei care o urmăresc, din cauza prețurilor pe care le are în noul ei salon. Ce explicații a dat make-up artista!

Dana Roba, criticată din cauza prețurilor cerute

Dana Roba a făcut mai multe schimbări în viața sa, în ultimul an. Make-up artista și-a deschis chiar și un salon de care este foarte mândră și unde muncește aproape zilnic, dar despre care oamenii au avut ceva de comentat. Ceea ce îi nemulțumește pe aceștia are legătură cu prețurile pe care le cere și nu au ezitat să își exprime nemulțumirea atât în secțiunea de comentarii, cât și prin mesaje private.

Vedeta a venit cu explicații, în urma criticilor dure pe care le-a primit, spunând că prețul este același pe care îl cerea și înainte de deschiderea noului ei salon. Dana Roba le-a spus fanilor că sunt doi ani de ani de când cere 700 de lei pentru machiajul de mireasă și 400 pentru cel normal, iar suma este cea pe care o merită, după spusele sale.

Mai mult de atât, a vorbit și despre pensatul bărbaților care i se pare greu și de care s-a apucat de curând, în ideea în care pe ei nu îi poate pensa la ca o femeie, unde se mai poate retușa din fard, fiind nevoie ca totul să fie perfect încă de la început.

La final, a precizat că un om care nu are hate nu există, iar ea crede că dacă acest lucru i se întâmplă e pentru că face lucrurile mai bine decât cei care o judecă.

„Prețul acesta eu îl cer dinainte să îmi deschid salonul nou. De doi ani cer 700 la machiajul de mireasă și 400 la machiajul normal. Iar pensatul, într-adevăr, l-am început acum și mi se pare foarte complicat să îi pensezi pe bărbați perfect. Pe bărbat nu poți să îl pensezi ca pe o femeie și să mai retușezi din fard.
La o femeie, dacă greșești e mai ușoară treaba, e ok, se machiază. Pe bărbați trebuie să îi pensezi perfect, nu e atât de ușor. Cer suma pe care mi-o merit și atâta timp cât eu dau bon, nu înțeleg cui trebuie să dau explicații. Asta nu face altceva decât să conștientizez valoarea pe care o am. E normal să existe guri rele. Exact cum spunea Pitbul. Atunci când nu ai hate înseamnă că ești cel mai prost din curtea școlii.
Când ai hate și oamenii te vorbesc de rău înseamnă că faci un lucru de 100 de ori mai bine ca ei. Asta este părerea mea. Transformările mele înainte și după vorbesc de la sine.”, a declarat Dana Roba, pentru wowbiz.ro.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 8 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

27 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9761 RON
-0.00040
USD
USD: 4.6285 RON
-0.00320
GBP
GBP: 5.7804 RON
0.01880
HUF
HUF: 1.278 RON
-0.00030
BGN
BGN: 2.5442 RON
-0.00020
CHF
CHF: 5.093 RON
-0.00250
Convertor valutar

Rezultat: ---