Showbiz

Dana Roba, detalii din relația cu Beni. Make-up artista este recunoscătoare: „El nu se teme de soțul meu”

schedule 21 sept. 2023, 11:37

Dana Roba, detalii din relația cu Beni. Make-up artista este recunoscătoare: „El nu se teme de soțul meu”
Sursa foto: Instagram Dana Roba

Dana Roba a dat câteva detalii din relația cu Beni, make-up artista fiind foarte recunoscătoare pentru faptul că l-a întâlnit și că sunt împreună. Iată ce a mai zis despre iubitul ei!

Dana Roba, detalii din relația cu Beni

Dana Roba și-a refăcut viața, la scurt timp după ce era să își piardă viața din pricina fostului partener de viață. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Daniel Balaciu a lovit-o de mai multe ori cu un ciocan în cap și că a lăsat-o fără banii pe care îi strânsese muncind și de care acum ar fi avut nevoie pentru a-și face, în primul rând, operația de reconstrucțue a frunții. Momentan, preferă să nu ajungă pe mâinile medicilor nu doar din cauza banilor, ci și pentru că vrea ca în momentul în care se va revedea la tribunal cu tatăl fiicelor să aibă în mintea imaginea ei, pentru că el este care a adus-o în acest stadiu.

Între timp, make-up artista se bucură de fiecare zi pe care o trăiește alături de partenerul ei de viață, Beni, pe care l-a cunoscut înainte de a se mărita, dar pe care nu a știut să îl aprecieze pe atunci. Vedeta îi este recunoscătoare lui Dumnezeu pentru faptul că i s-a oferit o a doua șansă la viață și pentru că are o relație fericită și sănătoasă și deși s-a spus că ea și Beni s-ar fi separat, situația nu este deloc așa.

Dana Roba a dat recent câteva detalii despre relația lor, după ce mai multe persoane au întrebat-o dacă nu se teme că fostul ei partener va căuta o modalitate să se răzbune pe Beni, moment în care bruneta a zis că nu are cum să se întâmple asta, deoarece lui nu îi este frică de bărbatul care a maltratat-o.



Este alături de ea la orice pas și o protejează și nu are de gând să o lase singură nici pe viitor, când va preda câteva cursuri de make-up în București.

„Eu zic că nu are cum să se răzbune pe Beni. El nu se teme de soțul meu, Beni este un bărbat asumat, meseria l-a făcut să fie așa, eu l-am cunoscut înainte de a mă mărita. Dumnezeu ne-a unit acolo unde mi-a rămas inima. Vin în București în luna decembrie, ca să predau cursuri de make-up, merg și în Cluj, dar și în alte orașe mari. Beni mă va însoți, peste tot, este mereu cu mine, ca să mă protejeze.”, a declarat Dana Roba, pentru playtech.ro.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---