Showbiz

Daniel Balaciu, conversație halucinantă la telefon, după ce a vrut să o ucidă pe Dana Roba: "Aștept să moară de patru ore"

schedule 20 iul. 2023, 13:07

Daniel Balaciu, conversație halucinantă la telefon, după ce a vrut să o ucidă pe Dana Roba: "Aștept să moară de patru ore"
Sursa foto: Instagram Dana Roba

Daniel Balaciu a purtat o conversație halucinantă la telefon, după ce a vrut să o ucidă pe Dana Roba, în timp ce ea se afla în casă rănită și cu niște dureri insuportabile. Iată cum a decurs discuția!

Noi detalii ies la iveală în cazul Danei Roba

Daniel Balaciu a încercat, în urmă cu aproximativ șase săptămâni, să își ucidă partenera de viață, la scurt timp după ce femeia l-a informat că ar dori să divorțeze. Acesta a lovit-o pe Dana Roba de mai multe ori cu un ciocan în cap, i-a distrus mâinile și a maltratat-o, sub ochii fiicelor lor, iar tot el a fost cel care a cerut ajutorul oamenilor legii și a medicilor, după ce ar fi purtat o discuție halucinantă la telefon cu o persoană din cercul lui.

Surse din apropierea fostului partener de viață al Danei Roba au făcut dezvăluiri halucinante legate de conversația respectivă. Bărbatul este în arest, încă de la începutul lunii iunie, de când a încercat să o ucidă pe mama copiilor lui, dar a crezut că nu va ajunge după gratii, dacă ea este încă viață și tocmai de aceea a alertat autoritățile, sursele respective spunând că dacă ar fi avut idee ce urmează să i se întâmple, nu ar fi făcut lucrul acesta.

Au trecut patru ore de la producerea măcelului până în clipa în care a decis să apeleze la 112. În tot acest timp, Dana Roba lupta pentru viața sa, iar el aștepta să își dea ultima suflare.

"La expertiza telefonică s-a auzit că el a vorbit cu cineva la telefon și i-a spus că: Aștept să moară de patru ore, dar nu se mai stinge. Ce să fac?!", a declarat surse pentru wowbiz.ro.

Asta nu este tot. Se pare că persoana căreia Daniel Balaciu i-a cerut sfatul în acele momente de disperare i-a sugerat să sune autoritățile și i-a transmis că este bine că nu a decedat, pentru că în felul acesta nu va face pușcărie nici măcar o zi din viața lui, iar cuvintele pe care le-a auzit l-au convins să cheme ambulanța, astfel ea a fost transportată la spital, a stat în comă două zile și și-a revenit, deși nu i se dădea șanse de supraviețuire.

"Persoana respectivă i-a spus să sune la poliție că e mai bine că n-a murit și dacă n-a murit nu o să faci pușcărie nici măcar o zi. El dacă știa că face pușcărie nu suna la poliție", au zis aceleași surse.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---