Showbiz

Dana Roba s-a întâlnit astăzi cu Daniel Balaciu în instanță: „Să vă rugați pentru mine!”

schedule 11 ian. 2024, 10:16

Dana Roba s-a întâlnit astăzi cu Daniel Balaciu în instanță: „Să vă rugați pentru mine!”
Sursa foto: Instagram Dana Roba

Este o zi extrem de importantă și dificilă pentru Dana Roba. Make-up artista s-a întâlnit astăzi cu Daniel Balaciu în instanță și a transmis un mesaj, înainte ca lucrul acesta să se întâmple.

Dana Roba se întâlnește astăzi cu Daniel Balaciu în instanță

Astăzi, 11 ianuarie, Dana Roba și Daniel Balaciu s-au întâlnit din nou în instanță, ceea ce înseamnă că urmează niște ore extrem de dificile pentru cunoscuta make-up artistă. Fostul ei partener de viață nu doar că a vrut să o ucidă, dar după spusele sale, este foarte supărat din cauza faptului că lucrurile nu au ieșit așa cum și-a dorit.

Vedeta nu a trecut încă peste șocul pe care l-a suferit în vara anului trecut și chiar dacă ar fi vrut să o facă, urmele de pe fața ei îi amintesc încă de tot chinul prin care a trecut. Anul acesta, ea va face și operația de reconstrucție a feței de care se teme și la care era pe punctul de a renunța, ceea ce înseamnă că urmează din nou o perioadă dificilă pentru aceasta.

Până acolo, ea s-a întâlnit astăzi în instanță cu tatăl copiilor săi, care a vrut să îi lase fără mamă. Pe contul ei de Instagram a transmis un mesaj legat de ceea ce urmează să se întâmple și le-a cerut celor care o urmăresc să se roage pentru ea.

Din câte a povestit Dana Roba, bărbatul încă este supărat pentru faptul că ea nu a murit încă și rămâne de văzut cum au decurs lucrurile la tribunal, având în vedere că frații lui au fost și ei martori în procesul penal pentru violența în familie și tentativa de omor.


„Sa va rugați pentru mine!! Astăzi la 9:30 îl voi vedea pe călăul care a a premeditat moartea mea, și este foarte supărat ca eu nu am murit. Atât el, cât și fratii lui care sunt martori in procesul penal, cu violenta in familie și tentativa de omor.”, a scris Dana Roba, pe contul ei de Instagram.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 8 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

27 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9753 RON
0.00080
USD
USD: 4.6364 RON
-0.00790
GBP
GBP: 5.7883 RON
-0.00790
HUF
HUF: 1.281 RON
-0.00300
BGN
BGN: 2.5438 RON
0.00040
CHF
CHF: 5.0974 RON
-0.00440
Convertor valutar

Rezultat: ---