Showbiz

Câte kilograme a slăbit Dana Roba, după ce a fost internată în spital: „Toate hainele din dulap îmi sunt mari”

schedule 20 iul. 2023, 08:58

Câte kilograme a slăbit Dana Roba, după ce a fost internată în spital: „Toate hainele din dulap îmi sunt mari”
Sursa foto: Instagram Dana Roba

Dana Roba a făcut un live pe Instagram, de curând, în care și-a pus sufletul pe tavă în fața fanilor ei și le-a vorbit despre multe aspecte din viața, după nenorocire, dar unde le-a zis și cât de mult a slăbit. 

Dana Roba, despre kilogramele pierdute

Dana Roba și Daniel Balaciu s-au cunoscut în urmă cu mai mulți ani, s-au iubit, s-au căsătorit și au adus pe lume doi copii. Aceștia au trecut prin multe lucruri împreună, iar de la un timp, felul în care bărbatul își trata soția nu era tocmai unul frumos, dar a îndurat foarte multe lucruri, pentru fiicele sale. La un moment dat, a simțit că nu mai poate merge înainte în căsnicie și i-a vorbit despre divorț, ceea ce nu a acceptat, iar de aici până la dorința de a-i pune capăt zilelor a mai fost un singur pas.

Make-up artista a fost bătută crunt, iar loviturile de ciocan pe care le-a primit în cap au fost cele mai grave și cele din cauza cărora a stat în comă timp de două zile. În momentul în care a deschis pentru prima dată ochii, gândul ei a mers către cele mici, sperând că sunt bine îngrjite și că sunt pe mâini bune. Din păcate, timp de câteva zile bune nu și-a putut folosi mâinile și a apelat la ajutorul oamenilor pentru că avea mare nevoie de bani, iar mulți dintre cei care o urmăresc și care au fost șocați de povestea sa de viață i-au întins o mână de ajutor.

„Am o veste foarte bună. Trebuie să vă spun, în exclusivitate, pentru toate fetele care s-au rugat pentru mine, vreau să vă spun că mi-au dat putere miile de mesaje. În acest weekend, cu mâna ruptă, am încercat să mă machiez singură… Toate fetele care au programare la mine în acest weekend, eu voi fi acolo să le machiez, pentru că eu sunt în viață. Dumnezeu mi-a dat viață, eu vreau să execut toate machiajele. Toate fetele care au programare în această vară, de vineri, de acum, se vor putea prezenta la programarea mea. Eu vă machiez cu mare drag și, dacă aveți evenimente, mă puteți suna. Când vor intra la mine în studio își vor da seama că Dumnezeu ascultă rugăciunea”, a zis Dana Roba, pe Instagram.

În cadrul unui live pe care l-a făcut recent pe contul ei oficial de Instagram, Dana Roba a povestit și câte kilograme a slăbit de când a fost internată în spital și până acum. Ei bine, după cum chiar ea a zis, înainte cântărea undeva la 65 de kilograme, iar acum a dat jos alte 15, motiv pentru care toate hainele pe care le are în dulap îi sunt mari. Cu toate acestea, cel mai important este faptul că a rămas în viață și că fiicele sale nu au rămas fără mamă.

„Înainte cu o zi de macabrul premeditat de fostul soț cântăream 65 de kilograme. În ziua când m-am întors din spital mai aveam maxim 50 de kilograme. Toate hainele din dulap îmi sunt mari, iar eu neavând deloc gust și miros, mănânc în sec”, a mai povestit ea.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---