Showbiz

Ce aliment nu consumă niciodată Andreea Antonescu. Artista are 44 de kilograme după naștere

schedule 09 aug. 2023, 11:51

Ce aliment nu consumă niciodată Andreea Antonescu. Artista are 44 de kilograme după naștere
Foto: Andreea Antonescu/Instagram

Frumusețea și sănătatea merg mână în mână. Pe această combinație de factori mizează și Andreea Antonescu. E drept că, de-a lungul anilor, artista și-a făcut câteva îmbunătățiri de ordin estetic, însă niciuna care să îi modifice greutatea, căci pentru a se menține în formă a înțeles că trebuie să aibă un stil de viața sănătos, care implică, pe lângă mișcare, și o dietă corectă. De aceea în alimentația sa nu se mai strecoară de mult un produs pe care nu mulți dintre noi l-am putea evita. 

Andreea Antonescu are o siluetă trasă prin inel. Ce aliment nu consumă artista

Jumătatea trupei Andre se află de peste două decenii în fața publicului și dacă trendurile au venit și au trecut și peste ea, modificările de siluetă, nu. Andreea Antonescu a avut fluctuații de greutate doar după prima sarcină, cu Sienna, când a acumulat 21 de kilograme. Și-a revenit destul de rapid, apoi nici că am mai văzut-o altfel decât în forma care a consacrat-o.

Ba chiar, surprinzător, după a doua sarcină, cu Victoria, cântăreața și-a revenit incredibil de repede. Acum s-au scurt abia 7 luni de la a doua naștere, iar solista arată spectaculos. Dar silueta perfectă cu sacrificii se ține. Nu multe, afirmă vedeta. 

Și pentru că mulți au întrebat-o cum de și-a revenit atât de repede după naștere, în prezent cântărind 44 de kilograme, dar și care este marele său secret pentru un trup de viespe, Andreea Antonescu a venit și cu un răspuns pentru fanele sale. 

Ce aliment nu consumă artista

„Eu sunt o persoană sinceră! De data aceasta, chiar am avut noroc, mă așteptam să iau mult în greutate, dar, știindu-mă foarte ambițioasă, am fost convinsă că voi reuși să scap de ele relativ repede, cu un stil de viață sănătos plus sală. N-am avut emoții că mă va prinde vara cu kilograme în plus.
Exact cum spuneam, viața e plină de surprize, iar acum chiar nu a trebuit să mă străduiesc deloc. La maximum două săptămâni de la naștere, am scăpat și de burtică, poate și datorită faptului că, înainte să rămân însărcinată, am mers la sală non-stop un an și jumătate.
În prezent, am 44 de kilograme. Încerc să mănânc pe cât posibil produse sănătoase, am deja câțiva ani de când am renunțat la zahărul din cafea și am combinat acest stil de alimentație cu multă sală”, a spus Andreea pentru VIVA.

Mai mult, artista a povestit că sportul a fost mereu o parte extrem de importantă în viața sa, mai ales înainte de a rămâne însărcinată.

„Mergeam aproape în fiecare zi la clase de body pump, pilates, glutes și mă simțeam foarte bine. Abia aștept să reintru în sală!”, a mai adăugat artista.

Ce operații estetice are Andreea Antonescu

În anii '90, când trupa Andre a ieșit pe piață, Andreea Antonescu și Andreea Bălan erau doar niște adolescente care respectau sau chiar dădeau trendurile în modă. Totuși, există câteva diferențe în ceea ce privește înfățișarea lor. 

Iar dacă Andreea Bălan a refuzat să vorbească despre posibilele operații estice pe care și le-a făcut, colega sa de trupă nu s-a ascuns de acest subiect, ba chiar a vorbit și despre viitoarele intervenții pe care și le va face după naștere. 

„Nu sunt înnebunită după aceste operații, sau după operații, în general. Sunt lucruri care trebuie făcute pentru că legea gravitației nu ne evită pe niciunul dintre noi și atât timp cât nu am niște efecte atât de negative, nu am de ce să nu o facem.
La urma urmei important este să ne simțim bine în pielea noastră. Să facem niște intervenții pentru că ni le dorim noi”, a declarat Andreea Antonescu, potrivit ciao.ro. 

Deși în urma acestor declarații nu avem certitudinea unor noi modificări, avem clarificări din partea doctorului estetician Adina Alberts asupra vechilor intervenții suferite de Andreea Antonescu.

„Este puţin forţat felul în care decide să se afişeze public, combină nişte nuanţe de păr care nu îi stau în mod obligatoriu bine. Sânii sunt un pic prea mari, poate că buzele sunt, iarăşi, exagerat lucrate. Andreea ar trebui să acorde mai multă atenţie alegerilor pe care le face.
Poate uneori este influenţată de diverşi specialişti, dar cred că opinia ei este primordială. Revenind la intervenţiile chirurgicale,Andreea nu are multe intervenţii şi nici nu are nevoie. Doar buzele sunt lucrate şi are nişte implanturi mamare. Doar pentru că îţi pui implanturi mamare nu înseamnă că trebuie să ai un decolteu până la buric.
Ai făcut o investiţie, dar nu trebuie să o vadă toată lumea! Să fim mai temperate, bărbaţii pot să ghicească ce există pe sub îmbrăcăminte, nu trebuie să arătăm chiar tot”, au fost comentariile făcute de căte Adina Alberts. 

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---