Social

Fără păcănele în zonele rurale din România. Ciolacu: „Păcănelele în zona rurală nu au ce căuta”

schedule 16 oct. 2023, 10:34

Fără păcănele în zonele rurale din România. Ciolacu: „Păcănelele în zona rurală nu au ce căuta”
ZR10/Shutterstock

Premierul Marcel Ciolacu a anunțat că în zonele rurale din țară nu vor mai exista păcănele. Oficialul spune că acestea vor fi organizate în afara orașelor.

Ciolacu, despre păcănelele din zona rurală

Premierul Marcel Ciolacu a anunțat că păcănelele vor dispărea din zonele rurale din țară. Oficialul spune că oamenii din acest mediu au tendința să cheltuie banii și să creeze o dependență pentru jocurile de noroc.

”În primul rând, păcănelele în zona rurală nu au ce căuta. Nu ai ce căuta cu păcănele în fiecare bar, în fiecare comună, în fiecare sat, de acolo trebuie să dispară primele. Cumva, credeţi, că banii, dacă oamenii nu-i cheltuie la păcănele, nu consumă alte lucruri care se întorc prin impozite şi taxe?
Eu trebuie să încurajez oamenii să-i dea la păcănele? Nu, oamenii au grijă de familiile lor, îşi cumpără alimente, ce le trebuie în casă. Ei, în loc să-şi schimbe televizorul, să-şi cumpere alimente, să-şi hrănească copiii, se îmbătau şi mergeau la păcănele în sat şi se duceau acasă şi spuneau că au pierdut toţi banii.
(...) Din comunităţile rurale trebuie scoase rapid şi, pe urmă, într-o perioadă de timp, organizate, ca în toate statele civilizate, în afara oraşelor, unde există fiscalitate, pot fi controlate şi cu asta s-a încheiat", a declarat Marcel Ciolacu.

Totodată, premierul Marcel Ciolacu a subliniat că statul român nu va pierde bani dacă va introduce această măsură, deoarece veniturile se vor echilibra.

”Veniturile respective o să-mi vină, se echilibrează piaţa".

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 13 voturi
Nu: 21 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

34 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9704 RON
0.00250
USD
USD: 4.585 RON
-0.01010
GBP
GBP: 5.9171 RON
-0.00890
HUF
HUF: 1.2685 RON
0.00550
BGN
BGN: 2.5413 RON
0.00130
CHF
CHF: 5.1659 RON
-0.03020
Convertor valutar

Rezultat: ---