Showbiz

Dana Roba, mesaj dureros la câteva luni de când fostul ei soț a vrut să o ucidă: „Medicii au spus că nu am nicio șansă la viață”

schedule 01 dec. 2023, 11:32

Dana Roba, mesaj dureros la câteva luni de când fostul ei soț a vrut să o ucidă: „Medicii au spus că nu am nicio șansă la viață”
Sursa foto: Instagram Dana Roba

Dana Roba a transmis un mesaj dureros în mediul online, la câteva luni de când fostul ei soț a vrut să o ucidă: Medicii i-au spus că nu are nicio șansă la viață, dar a demonstrat că este o femeie mult mai puternică decât ar fi crezut cei din jurul ei.

Dana Roba, mesaj dureros în mediul online

În luna iunie a acestui an, fostul soț al Danei Roba a încercat să îi ia viața acesteia lovind-o de mai multe ori cu un ciocan în cap, în timp ce fiicele lor se aflau în locuință. Bărbatul a încercat să fugă, dar nu a reușit să o facă, iar în momentul de față se află în spatele gratiilor.

Make-up artista a trăit după asta cele mai grele momente din viața, iar medicii au fost în stare de șoc când au văzut-o și nu i-au dat nicio șansă la viață. Cu toate acestea, fosta parteneră de viață a lui Daniel Balaciu a supraviețuit și a încercat să fie în continuare puternică pentru fetele sale pe care le iubește enorm și care sunt cele mai importante persoane din viața.

Acum, la câteva luni distanță de la tentativa de omor, Dana Roba a transmis un mesaj emoționant pe rețelele sociale, unde este foarte activă și unde ține legătura cu fanii ei aproape zilnic. Aceasta a spus că este un miracol faptul că trăește și nici nu își poate imagina ce s-ar fi ales de copiii ei, dacă în ziua aceea neagră ar fi murit.

”Eu sunt un miracol! Dacă sunt astăzi în viață, sunt pentru că Dumnezeul căruia îi fac voia și-a dorit ca Chantal si Celine să crească în brațele mele, nu in picioarele lu’ unul și lu’ altul (bunici, unchi, mătuși). După ce am luat copiii de la foștii socri, și i-am îmbrățișat cu mâinile în ghips până la coate, iar ele mi-au spus în fiecare zi că sunt frumoasă și că ele mă iubesc chiar daca sunt cheală, asta mi-a dat putere!
Cristos a murit la Golgota pentru păcatele mele, iar mie mi-a dat viată, împotriva planului organizat de satana. Toți medicii Neurochirurgi din Timișoara au spus ca nu am nicio șansă la viață, oricum voi muri, dar DUMNEZEU care m-a iubit a rostit viață și sănătate în dreptul meu”, a transmis Dana Roba, pe Instagram.

În plus, i-a mulțumit lui Dumnezeu că a rămas alături de Chantal și Celine și nu trece o zi fără să nu fie recunoascătoare pentru a doua șansă la viață pe care a primit-o.

”Iți mulțumesc Isus pentru viața mea! Nu există zi lăsată de Dumnezeu, de când am ieșit din spital, să nu îi mulțumesc cu lacrimi Lui Dumnezeu pentru viața pe care mi-a dat-o.”, a mai zis ea.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 8 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

27 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9753 RON
0.00080
USD
USD: 4.6364 RON
-0.00790
GBP
GBP: 5.7883 RON
-0.00790
HUF
HUF: 1.281 RON
-0.00300
BGN
BGN: 2.5438 RON
0.00040
CHF
CHF: 5.0974 RON
-0.00440
Convertor valutar

Rezultat: ---