Showbiz

Dana Roba, o mare susținere din partea vedetelor din România. Ce mesaj i-a transmis Bianca Drăgușanu

schedule 04 iul. 2023, 11:08

Dana Roba, o mare susținere din partea vedetelor din România. Ce mesaj i-a transmis Bianca Drăgușanu
Sursa foto: Instagram Dana Roba

Dana Roba are parte de o mare susținere din partea vedetelor de la noi din țară, iar alături de ea este chiar și Bianca Drăgușanu, care i-a transmis un mesaj emoționant, pe social media. Iată ce a transmis!

Bianca Drăgușanu, mesaj de susținere pentru Dana Roba

Dana Roba a trăit, zilele trecute, coșmarul vieții sale care nu a ajuns încă la final și care o va bântui toată viața. Acesta a fost bătută cu bestialitate de soțul ei, iar mai apoi mutilată cu un ciocan, fiind o minune faptul că mai este în viață. A fost operată și a stat o vreme în comă, iar medicii nu îi mai dădeau șanse de supraviețuire. Cu toate acestea, și-a revenit din comă, este acasă alături de cele două fiice ale sale și cere să i se facă dreptate.

Din nefericire, oricât de tare și-ar dori, ea nu mai poate munci, deoarece nu își mai poate folosi mâinile, motiv pentru care mai multe vedete de la noi din țară s-au mobilizat și și-au arătat susținerea pentru Dana Roba, distribuind postarea în care vorbește despre cele întâmplate, donând, dar mai ales îndemnându-i și pe ceilalți să doneze.

Make-up artista a mărturisit că fetițele ei au avut un rol foarte important aici, pentru că doar datorită lor a reușit să supraviețuiască, gândul că ele ar fi putut crește fără mamă nu i-a dat pace. Are încredere în justiție și crede că orice judecător care se va ocupa de caz va fi empatic și îi va înțelege traumele și durerea, dar și cicatricile cu care se va lupta ani buni de acum înainte. Cel mai rău o doare faptul că micuțele au fost martore la tot ce s-a întâmplat și că tatăl lor a lăsat urme și în cazul lor.



„In acest timp m-au salvat fetițele mele și gândul ca nu le pot lasa sa trăiască fără mama. Am încredere in justiție și cred ca orice judecător care va judeca acest caz, va fi empatic cu întreaga situație și îmi va înțelege durerea, traumele, cicatricile cu care voi lupta ani de zile. Când am fost după fete am avut încă un șoc cand fetițele mi-au povestit ca au fost martore la fapta tatălui lor. Acest monstru au lăsat cicatrici și traume in sufletul fetelor mele care vor avea nevoie ani buni de consiliere psihologică. Ma voi prezenta cu capul sus la fiecare termen de judecată, ca toată lumea sa vadă ce a putut sa facă acest monstru.”, este o parte din mesajul transmis de Dana Roba, pe Instagram.

Citind aceste lucruri, oamenii au fot de-a dreptul impresionați, iar Bianca Drăgușanu și-a arătat și ea susținerea pentru Dana Roba, căreia i-a transmis un mesaj emoționant.

„Te iubim! Ești binecuvântată!”, a scris Bianca Drăgușanu, în mediu online.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---