Showbiz

Familia Danei Roba, împotriva relației make-up artistei cu Beni. Ce mesaj le-a transmis celor care nu sunt de acord cu ei

schedule 08 nov. 2023, 14:06

Familia Danei Roba, împotriva relației make-up artistei cu Beni. Ce mesaj le-a transmis celor care nu sunt de acord cu ei
Sursa foto: Instagram Dana Roba

Dana Roba a recunoscut că o parte din familia sa nu este deloc de acord cu noua ei relație. Recent, ea a vorbit pe marginea acestui subiect și a dat de înțeles că nu o interesează niciuna dintre părerile care vin din exterior.

Dana Roba, mesaj dur pentru familia sa

Dana Roba nu a avut noroc în dragoste, iar bărbatul în care a avut cea mai mare încredere și împreună cu care are două fiice superbe a fost cel care a rănit-o cel mai tare. Vara aceasta, el a încercat să îi ia viața, lovind-o de mai multe ori cu un ciocan în cap, iar faptul că a supraviețuit a fost o minune chiar și pentru medicii care nu i-au dat prea mari șanse.

După ce a trecut prin coșmarul vieții sale, ea a devenit mult mai puternică, dar recunoaște că nu ar fi reușit să se descurce de una singură, ci este recunoscătoare pentru ajutorul pe care l-a primit din partea noului ei partener de viață. Beni nu a lăsat-o la greu, iar în clipele în care s-a simțit cel mai rău în viața sa, el a fost acolo și i-a întins o mână de ajutor, i-a dat cele mai bune sfaturi, dar mai ales iubirea care i-a lipsit atât de mult.

De asemenea, a contat enorm pentru cunoscuta make-up artistă faptul că s-a simțit mereu în siguranță alături de el, tocmai de aceea nu poate ține cont de părerea celor din jur despre bărbatul de care s-a îndrăgostit și alături de care se vede trăind pentru tot restul vieții sale. Din câte a povestit chiar ea, nici măcar familia sa nu este de acord cu relația lor, doar că nu îi interesează de ceea ce spun ei, cel mai important fiind faptul că se iubesc și că se înțeleg, indiferent de gura lumii.

„Atunci când eu am venit de la spital și eram cheală, cu mâinile în ghips de la coate în jos, mi-a fost foarte greu să mă privesc în oglindă spartă în cap. Horror! Beni a fost lângă mine și îmi spunea în fiecare zi că sunt frumoasă. Asta pe mine m-a ajutat foarte mult. Îmi spunea că sunt pentru el ca și cum eram la 17 ani, cu părul lung. Foarte mult m-a ajutat pe mine treaba asta.
Iar oamenii care sunt din familia mea și nu înțeleg prin ce am trecut eu și nu vor să îl accepte pe Beni pe mine nu mă interesează. Sunt persoane din familia mea care nu vor să îl accepte pe Beni, dar pe mine nu mă interesează. Eu știu prin ce am trecut și cine a fost alături de mine. Faptul că fetele mele îl iubesc pe el foarte mult, în primul rând eu, consider că e o lucrare făcută de Dumnezeu”, a declarat Dana Roba, conform wowbiz.ro.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---