Horoscop

Marte Cazimi în Scorpion: ce înseamnă și cum afectează fiecare zodie. Fenomenul nu a mai avut loc din 1991

schedule 13 nov. 2023, 11:41

Marte Cazimi în Scorpion: ce înseamnă și cum afectează fiecare zodie. Fenomenul nu a mai avut loc din 1991
Foto: Tanya Antusenok/Shutterstock

Marte Cazimi în semnul de apă al Scorpionului are loc pe 17 noiembrie 2023. Ultima dată când Marte s-a aflat în inima Soarelui în sezonul zodiei Scorpion a fost în anul 1991. Energiile devin intense și este momentul să luăm acțiune.

Marte, planeta acțiunii, agresiunii și a sexului, se află la ea acasă în zodia Scorpion. Tranzitul acestei planetei în acest semn de apă ne face să ne bazăm mult mai mult pe intuiția noastră și să ne folosim instinctul ca un ghid. Suntem, de asemenea, mai răzbunători și impulsivi. Încrederea în forțele proprii atinge cote maxime. Acest tranzit este oricum intens, dar va culmina în data de 17 noiembrie 2023. Vom putea să ne atingem fiecare obiectiv la care ne-am gândit dacă doar îi oferim doza corespunzătoare de dedicare și atenție. Este un moment oportun în care putem să dăm startul planurilor de a ne face orice vis realitate.

Marte în Scorpion este insistent, iar unirea energiei sale cu cea a Soarelui în una dintre cele mai puternice tipuri de conjuncție îl va face aproape de nestăpânit. Nevoia pentru succes se va intensifica, dar, de asemenea, poate induce și gelozie, manipulare sau să ne facă să acționăm diferit față de modul nostru obișnuit de a fi. Vom simți nevoia de a câștiga cu orice preț. De aceea, anumite decizii sau conflicte ar trebui evitate în zilele din jurul datei de 17 noiembrie, chiar până la ieșirea planetei pe data de 24 noiembrie.

Tot în această săptămână este foarte posibil să simțim că războinicul nostru interior este activat și vom simți dorința și datoria să luptăm pentru ceea ce credem sau iubim. Vom putea să vedem prin decepțiile celor din jur extrem de ușor, iar sentimentele neîmpărtășite de supărare sau iubire, micile lucruri pe care le-am lăsat să treacă de la noi, se vor acumula rapid și vom răbufni. Avariile vor varia în cazul fiecărei persoane, dar toți cei din jurul nostru vor părea că mai au puțin până li se umple paharul. Cu Marte Cazimi în Scorpion vom face declarații mari și curajoase, iar apoi acțiunile le vor urma, fără prea multe explicații. Deciziile impulsive s-ar putea să aibă consecințe majore.

Fanteziile se trezesc la viață. Pasiunea, curiozitatea și experimentarea în dormitor cresc brusc. Pentru unii apetitul sexual va deveni de neoprit, iar cei născuți în zodiile Pești, Scorpion, Rac, Berbec, Taur și Gemeni vor trebuie să fie mult mai atenți dacă nu-și doresc să-și extindă familia, deoarece acest Marte Cazimi le va dubla fertilitatea. Acest lucru se aplică și celor născuți cu Ascendent, Lună sau Marte în zodiile menționate.

Energia acestor zile poate fi asociată cu energia cărții a Cincea de Cupe din pachetele de tarot. Ne va avertiza să nu ne considerăm darurile și binecuvântările garantate. Dar chiar dacă anumite situații vor părea cu adevărat provocatoare, va exista o lumină la capătul tunelului. Perseverența și răbdarea vor fi cheile noastre spre succes și va trebui să ne forțăm să vedem partea plină a paharului.

HOROSCOP BERBEC

Până pe 24 noiembrie, vei căuta să te ridici la suprafață și să-ți asculți inima în ceea ce privește dorințele, nevoile și obiectivele tale, în special în colaborări și parteneriate. O restructurarea a balanței între ceea ce primești și ceea ce dai la schimb este foarte posibilă. Folosește această săptămână să identifici ceea ce te atrage cu adevărat și să-ți faci un plan. Pasiunea și precizia merg mână-n mână și este un joc cu durată lungă.

HOROSCOP TAUR

Marte te va face să te concentrezi pe angajamentele tale. După ce ți-ai petrecut ultimele săptămâni să-ți organizezi agenda, să ai un management al timpului mai bun sau să te simți mai bine din punct de vedere fizic, acum dinamica 1:1 din relațiile tale va primi mai multă atenție. Te vei concentra pe așteptările și dorințele tale într-o relație. Va trebui să urmezi drumul pe care ți-l dictează instinctul și să pregătești următorii pași.

HOROSCOP GEMENI

Dacă te-ai concentrat pe creativitatea și modul în care ți-o exprimi, acum planeta războinică te va face să-ți sincronizezi munca și sănătatea. Caută motivația să te simți mai bine, să te apuci de sport sau să mănânci mai sănătos. Acordă-ți timp de repaus și odihnă și nu încerca să-ți depășești limitele la muncă. Stresul este inamicul tău.

HOROSCOP RAC

Marte îți va oferi surse de inspirație nebănuite. Vei căuta lucrurile care-ți aduc bucurie și plăcere cu adevărat. Vei părăsi puțin zona de confort a căminului sau a lucrurilor familiare și vei testa apele necunoscutului. Ascultă-ți instinctul, dacă ești pasionată și concentrată în legătură cu o nouă activitate înseamnă că ești pe drumul cel bun.

HOROSCOP LEU

Te vei concentra pe dorințele și nevoile tale în tot ceea ce privește căminul, casa și atmosfera de familie. Vei căuta să-ți faci o plasă de siguranță și să te conectezi cu rădăcinile tale. Folosește următoarea perioadă pentru a îmbunătăți relațiile cu familia și petrece timp cu cei dragi. Vei găsi cele necesare în interiorul tău pentru a-ți îndeplini obiectivele în această perspectivă.

Citește continuarea pe Kudika.ro.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 13 voturi
Nu: 21 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

34 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9737 RON
0.00120
USD
USD: 4.5689 RON
0.01840
GBP
GBP: 5.9158 RON
-0.01050
HUF
HUF: 1.2665 RON
-0.00390
BGN
BGN: 2.543 RON
0.00060
CHF
CHF: 5.0989 RON
0.00700
Convertor valutar

Rezultat: ---