Horoscop

Ultima Lună Nouă a anului 2023 ne dă curajul de a păși spre un nou început

schedule 13 dec. 2023, 08:52

Ultima Lună Nouă a anului 2023 ne dă curajul de a păși spre un nou început
Foto: Shutterstock

Universul ne spune să nu ne mai mustrăm. Am făcut totul așa cum trebuia să facem. Așa ne-a fost scris. Încheiem acest capitol și găsim curajul de a păși spre un nou început. Viitorul sună din ce mai mai bine.

Ziua de 13 decembrie este una cu adevărat specială; la ora 01:32, ora României, pe cerul geros și gri al iernii va apărea o Luna Nouă puternică, ce va aduce cu ea vântul schimbării. Aceasta este ultima Lună Nouă a anului 2023 și are energii cosmice incredibile de care ar fi bine să profităm.

Cu această Lună Nouă, ne confruntăm cu noi provocări și schimbări majore în viața noastră. Acest puternic eveniment ceresc promite să deblocheze noi oportunități și să ne propulseze într-un capitol incredibil al vieții noastre pe măsură ce trecem în 2024, un an care promite să fie mai bun ca toate de până acum.

Ultima Lună Nouă a anului 2023 este în Săgetător

Ultima Lună Nouă a anului 2023 are loc în zodia Săgetător, un semn de foc cu spirit liber și plin de aventură, cunoscut pentru entuziasmul pentru viață și setea pentru cunoaștere. În timpul acestei alinieri cerești, vom descoperi piesele finale ale puzzle-ului.

Universul ne spune să așteptăm să obținem o înțelegere mult mai clară a drumului vieții noastre prin găsirea și aranjarea ultimelor elemente lipsa. Vom simți o atracție incredibilă către noi orizonturi, o dorință mare de aventură și un chef de a explora necunoscutul.

Această Lună Nouă în Săgetător este o invitație de a visa mai mult și mai sus ca oricând, de a ținti și de a lupta pentru ceea ce ne dorim și, cel mai important, de a avea încredere în călătoria pe care urmează să o începem. Odată cu sfârșitul anului, suntem invitați să plantăm semințe de intenție ce vor avea rolul să ne conducă spre manifestarea celor mai profunde visuri ale noastre.

Luna Nouă de pe 13 decembrie și alte evenimente cosmice

Luna Nouă se va alătura îndeaproape lui Marte, va fi în pătrat cu Neptun și în trigon cu Chiron. Toate aceste evenimente ne vor ghida sufletele către un nou început.

Conjuncția Lunii Noi cu Marte aprinde o scânteie de acțiune și inițiativa în sufletele noastre. Marte, planeta unității și a hotărârii, ne dă puterea să ne stabilim intențiile cu mult curaj și entuziasm. Această aliniere ne aduce încrederea necesară pentru a ne urmări obiectivele fără teamă, transformând clipa de acum în momentul perfect pentru a face primii pași către viitorul pe care ni-l tot imaginăm.

Energia de foc a Săgetătorului și natura asertivă a lui Marte se combină pentru a crea o forță dinamică ce ne va propulsa înainte.

Cu toate acestea, aspectul pătrat cu Neptun se referă la pășirea cu prudență către viitor. Pătratul lui Neptun cu Luna Nouă poate aduce confuzie sau incertitudine în sufletele sensibile. Este esențial să rămânem pe poziții și, cel mai important, să ne știm cu claritate obiectivele și intențiile în tot acest timp.

Citește continuarea pe Kudika.ro.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 13 voturi
Nu: 21 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

34 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9709 RON
-0.00170
USD
USD: 4.567 RON
-0.02020
GBP
GBP: 5.897 RON
0.00890
HUF
HUF: 1.2719 RON
0.00200
BGN
BGN: 2.5416 RON
-0.00090
CHF
CHF: 5.1374 RON
0.00590
Convertor valutar

Rezultat: ---