Horoscop

Horoscopul lunii AUGUST 2023: Află ce îți rezervă astrele în această lună!

schedule 31 iul. 2023, 12:08

Horoscopul lunii AUGUST 2023: Află ce îți rezervă astrele în această lună!
Ironika/Shutterstock

Află și tu ce îți rezervă astrele în această lună!

Horoscop August 2023: Berbec

Luna August 2023 vine plină de provocări pentru voi și totodată încărcată cu dinamism, energie, poftă de acțiune.

Sunteți gata să vă asumați noi proiecte, aveți deja țeluri propuse pe care doriți să le atingeți până la finalul lunii și nu va opriți până ce nu va ies toate planurile.

Este posibil ca alți colaboratori să vă pună bețe în roate și să vă încetinească ritmul de avansare, însă trebuie să vă înarmați cu răbdare și perseverență pentru a reuși în ceea ce v-ați propus.

Horoscop August 2023: Taur

Vă doriți confort și aveți nevoie să găsiți timp pentru a vă răsfăța, pentru a avea grijă de voi și a vă simți bine. Poate că este timpul să va mai puneți și pe voi pe primul loc, să va relaxați și să va îngrijiți mai mult de propria sănătate.

Unii nativi Taur pot face câteva cheltuieli în exces pe unele plăceri personale, cum ar fi haine, bijuterii etc.

Relațiile cu ceilalți pot suferi unele tensiuni, de aceea este indicat să aveți grijă cum vă exprimați, pentru a nu jigni din greșeală pe cineva.

Horoscop August 2023: Gemeni

În luna August 2023 nu se anunță foarte multe noutăți în planul muncii, așadar veți merge înainte în ritmul în care v-ați obișnuit. Poate fi loc și de câteva concedii care să vă alunge stresul cotidian și alte griji legate de locul de muncă sau de cariera voastră în general.

Apar însă vești bune în sfera dragostei. Este posibil să simțiți nevoia unor schimbări în ceea ce privește planul amoros, însă pentru a merge în direcțiile bune trebuie să fiți sinceri cu voi, să vă acceptați defectele reale, fricile interioare, nevoile voastre adevărate, potrivit Garbo.

Horoscop August 2023: Rac

În această ultimă lună a verii reușiți să vă autocunoașteți mai bine, să vă descoperiți într-o nouă imagine interioară, să vă priviți în oglinda sufletului și să descoperiți la voi calități și talente neexplorate până acum.

Este timpul să aveți curajul să încercați ceva nou, să mergeți și pe cărări necunoscute, să va ascultați intuiția care vă va ghida spre cele mai frumoase experiențe.

Este o lună minunată din punct de vedere spiritual, căci, dacă vă oferiți această libertate de explorare, veți avea parte de momente extraordinare, de revelații și succes, de vindecare, fericire și împlinire.

Horoscop August 2023: Leu

Nativii Leu au o lună august încununată de succes, vor reuși în tot ceea ce își propun și multe uși, care până acum stăteau închise, li se vor deschide.

Au calea liberă să urce și mai sus, spre zările la care au visat mereu, au norocul să își atingă țeluri mărețe, indiferent dacă acestea sunt legate de muncă, sănătate, carieră, familie etc.

Este însă necesar ca Leii să își cunoască adevăratele nevoi, să își regăsească visurile autentice pentru a se putea conecta la energia cosmică și a primi toată susținerea astrală de care au nevoie.

Horoscop August 2023: Fecioară

În plan financiar sau legat de muncă lucrurile decurg cu același ritm ca și până acum, poate cel mult să apară 1-2 proiecte noi de care va trebui să vă ocupați.

Tulburările de ritm apar însă în sfera relațiilor, a emoțiilor și a dragostei. Simțiți o trezire spirituală, o claritate în gândire, valul se ridică și vedeți acum ceva ce poate n-ați văzut de luni sau ani de zile în relațiile voastre.

Este o sinceritate interioară și o clarificare ce vă determină să aveți o altă atitudine față de cei apropiați. Este posibil ca unele relații să se schimbe, să se transforme în iubire sau invers, în prietenie, poate chiar unele conexiuni sunt reluate, în timp ce altele se vor stinge.

Horoscop August 2023: Balanță

În luna August veți gusta plăcerea de a petrece alături de toți cei dragi, de prieteni vechi, de oameni cu care sunteți conectați spiritual. Este o luna foarte valoroasă din punct de vedere emoțional.

La locul de muncă parcă responsabilitățile se mai răresc și nu vă veți mai simți la fel de suprasolicitați și obosiți. Este o lună bună să vă bucurați de timp petrecut cu calitate, cu emoție, cu puternice manifestări spirituale.

Horoscop August 2023: Scorpion

În viața nativilor Scorpion pot să aibă loc schimbări importante sau vești cu un puternic impact asupra vieții acestor nativi.

Sunt, în general, vești bune, însă contează foarte mult cum rezonează Scorpionii cu acestea și cât de sinceri au fost cu ei înșiși în ultimele luni de zile. Acolo unde s-au mințit singuri, acum vor constata că trag ponoasele. De exemplu pot fi ceruți în căsătorie și ei să nu fie de acord, să constate că, de fapt, relația în care sunt implicați nu e tocmai cea la care visează. Sau poate au cochetat cu anumite abilități personale, iar acum primesc un job în sensul acesta, dar constată că nu le place să facă toată ziua acele activități.

Cu cât Scorpionii au fost mai sinceri față de ei înșiși, cu atât veștile și schimbările sunt mai apropiate de propria lor persoană, de nevoile lor reale.

Horoscop August 2023: Săgetător

Nativii Săgetător au o viață amoroasă piperată în luna august, însă multe tensiuni mai vechi par să se stingă. Pe cât este de imprevizibilă situația lor relațională, pe atât pare să fie de echilibrată. Ca doi oameni care se ceartă pentru a se împăca.

Este posibil ca Săgetătorii să simtă nevoia unei mai mari siguranțe financiare, căci în acest plan pot să apară o serie de griji. Atenție la sănătate, nu neglijați semnalele pe care corpul vostru vi le transmite.

Horoscop August 2023: Capricorn

În luna August 2023 veți avea nevoie de liniște, de relaxare, de o domolire a ritmului nebun în care v-ați aventurat în ultimele luni de zile.

Parcă doriți să vă adăpostiți puțin de vijelia pe care ați stârnit-o în ultima jumătate de an. Vreți să intrați puțin în rutină, să va ascultați gândurile, să meditați, ca și când doriți să demarați un proces rapid de detox spiritual.

Luați-vă timpul necesar pentru a vă echilibra. Poate un concediu este tot ceea ce vă lipsește.

Horoscop August 2023: Vărsător

Chiar dacă simțiți nevoia să vă odihniți, într-un spațiu intim, personal, să va retrageți puțin din agitația zilnică, ei bine nu prea veți avea parte de răgaz nici în luna august. Se anunță foarte multe activități și responsabilități care nu suportă amânare, va trebui să le rezolvați pe toate, deși ziua are numai 24 de ore.

Încercați să vă organizați foarte bine timpul pentru a nu vă confrunta cu eșecul. Poate unele lucruri ar trebui făcute în avans, pentru a reuși să va odihniți apoi, când simțiți că nu mai puteți.

Horoscop August 2023: Pești

Luna August 2023 este una bună pentru voi la o primă vedere. Lucrurile avansează cu ritmul lor, apar oportunități bune pentru voi, însă în interiorul vostru parcă sunteți în pragul unei crize.

Prezentul nu vă mai ajunge și simțiți nevoia unor garanții de siguranță pentru viitorul apropiat. Ca și când aveți multe de făcut și vreți să fiți siguri că veți reuși. Tocmai de aceea este posibil să vă agitați în rezolvarea unor proiecte care nici măcar nu au început sau în eliminarea unor probleme care nu au apărut încă.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---