Horoscop

Semnificația Numerelor Maestre. Te afli sub influența lor?

schedule 09 aug. 2023, 18:10

Semnificația Numerelor Maestre. Te afli sub influența lor?
Dzhulbee/Shutterstock

Când vorbim despre Numerele Maestre abordăm o parte specială a numerologiei, ce vizează nuanțele simetrice ale destinului, acestea purtând o încărcătură cosmică puternică, deschizând porțile cunoașterii și ale adevărului. Doar câțiva dintre noi se află sub influențele Numerelor Maestre, având deopotrivă o putere specială și o responsabilitate pe măsură.

În numerologie, cei care au prezent un Număr Maestru în harta destinului sunt suflete care s-au reîncarnat în mod aparte în această viață, pentru a duce la bun sfârșit o misiune cosmică, cu ecou atât asupra sinelui, cât și asupra omenirii.

Acești oameni speciali poate că nu au o viață ușoară, însă este bine să își cunoască provocările destinului în funcție de numărul maestru sub influența căruia se află și despre care vom vorbi mai jos

Cei ce prezintă un număr maestru în harta destinului cu siguranță nu pot fi spirite tinere, aflate la primele întrupări, ci mai degrabă spirite avansate, care au acumulat resursele spirituale necesare pentru a putea purta influențele unui astfel de număr.

Cu cât numărul maestru este mai mare, cu atât cunoașterea maestrului crește, dar uneori și prețul acestei cunoașteri este pe măsură.

Cum poți calcula dacă te afli sub influența unui Număr Maestru?

Spre deosebire de majoritatea calculelor numerologice, numerele maestre nu se reduc. Ele sunt numere simetrice ale destinului și, atunci când se întâlnesc, rămân ca atare.

Calculul numerologic este simplu și este reprezentat de cifra datei nașterii. Un exemplu simplu pentru o persoană născută în 2 august 1995 este: Data nașterii: 02.08.1995 =>> calcul numerologic: 2+8+1+9+9+5=34, iar mai departe 3+4=7

Doar numerele 11,22,33 sau 44, Numerele Maestre, nu se reduc.

Iată un exemplu pentru data nașterii unei persoane sub număr maestru: 31.01.1986 =>> 3+1+1+1+9+8+6=29, iar 2+9=11.

Ce semnificație au Numerele Maestre?

Semnificația Numărului Maestru 11

Catalizatorul lor este numărul 2 (1+1), numărul dragostei și al cuplului.

Numărul Maestru 11 este descris prin: Iluminare, Intuiție, Perspicacitate, Autodistrugere

Orice număr maestru poartă și o parte întunecată, atunci când energiile părăsesc scopul spiritual, potrivit Garbo.

Acești oameni prezintă o intuiție excepțională, ce poate merge până la clarviziune. Dintre toate numerele maeste, 11 este cel ce cuprinde o concentrare instinctuală, fiind un număr prețios și aparte.

Cei care poartă acest număr în harta destinului trebuie să fie conștienți de puterea lui 11, care aduce intuiție și e bine să și-o urmeze, clarviziune, orientare către țel, dar totodată introspectie, însingurare, timiditate. Acest număr îi îndeamnă la legături cu oamenii, acolo unde își manifestă puterea duală și intuiția.

Acești oameni trebuie să își găsească drumul către iluminare și ajutorarea celorlalți într-o direcție sau într-un mod fără precedent, însingurarea le face rău. Pot fi oameni sinceri și direcți, dar totodată trebuie să se descopere pe sine, iar adesea drumul lor în viață e dificil, anevoios, dureros chiar. Ei trebuie să facă posibil din imposibil și să își descopere țelul în viață, care deseori este unul măreț, grandios și greu de atins. Sunt persoane deosebit de inteligente, dar care trebuia să își depășească timiditatea.

Semnificația Numărului Maestru 22

Numărul maestru 22 poate fi descris prin: viziune, acțiune, intensitate, autodistrugere.

Persoanele care prezintă numărul maestru 22 în harta destinului sunt oameni cu o ambiție foarte puternică, care au viziuni mărețe în viață, indiferent de mediul în care s-au născut (sărac sau bogat), sunt cei care vor reuși să atingă un succes ce ne depășește chiar și imaginația.

Viziunea lor aduce evoluția în lume și o face cu o viteză uluitoare. Ei sunt cei care au condus salturile omenirii. Sunt foarte hotărâți, organizați, activi, întreprinzători și succesul pare să îi urmărească peste tot.

Pe cât de constructivă este abilitatea destinului lor, pe atât de distructivă poate fi atunci când își transformă ambiția în egoism și încăpățânare.

Sunt persoane care au nevoie să creeze relații interumane valoroase, o caracteristică a numerelor maestre.

Semnificația numărului maestru 33

Numărul maestru 33 poate fi descris prin: bunătate, iubire, afecțiune, compasiune, îndurare.

Cei aflați sub influența acestui număr se nasc foarte rar, fiind totodată cei care au puterea de a înălța vibrația spirituală a lumii, prin compasiune și iubire.

Sunt acei oameni care ne oferă cel mai bun model de comportament în fața tuturor încercărilor vieții, care ne demonstrează puterea de neînvins a iubirii, ne arată importanța compasiunii și beneficiile înțelegerii semenilor noștri. Sunt păstori ai valorilor umanității, adaptate la timpurile în care trăiesc.

Acțiunile lor, cuvintele, învățăturile uimesc prin înțelepciune și luminează conceptele umane care trebuie depășite (rasism, război, discriminare, violență etc.).

33 este un număr maestru deosebit de puternic, întrucât îmbină energiile celorlalte numere maestre precedente: 11 și 22, explorându-le polaritatea.

Cei ce poartă numărul maestru 33 sunt îndrumători ai lumii și aduc schimbări cu un puternic ecou în bine pentru evoluția umană.

Semnificația Numărului Maestru 44

Numărul maestru 44 poate fi descris prin: echilibru perfect, manifestare, comunicare, impunere, atemporal, autodistrugere.

Persoanele care se află sub influența numărului maestru 44 sunt deosebit de complexe. Țelul lor este de a descoperi și a comunica, sunt cei ce aduc în față adevărurile lumii, cei care deslușesc secretele de nepătruns și care, totodată, schimbă, prin adevăr, percepția lumii. Adevărul este adesea incomod, așadar munca acestora poate fi foarte grea sau poate fi pedepsită aspru.

Aceste persoane sunt totodată impunătoare, atât spiritual, cât și prin aspectul lor fizic. Au o stabilitate și o putere interioară care impune respect și emană onoare. Este greu să pui la îndoială cuvântul celui care se află sub influența numărului maestru 44.

Aceste persoane au și o extraordinară capacitate de lider, pot conduce cu ușurință mulțimi de oameni, îi pot motiva și îi pot determina să îi ajute.

Dincolo de descoperirea adevărului exterior, aceștia trebuie să descopere și adevărul interior, iar aici drumul este dificil. Ca un ceasornic ce poate învinge timpul, mergând înainte către viitor sau înapoi în trecut, aceștia pot exploata tainele interioare și exterioare, secretele trecutului și planurile viitorului.

Spre autodistrugere pot merge atunci când exagerează puterea lor de dominare sau cedează și modifică adevărul.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 12 voturi
Nu: 20 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

32 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9772 RON
-0.00060
USD
USD: 4.606 RON
0.02300
GBP
GBP: 5.8891 RON
0.01400
HUF
HUF: 1.2571 RON
0.00410
BGN
BGN: 2.5448 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.1441 RON
0.01780
Convertor valutar

Rezultat: ---