Recomandări Lifestyle

Idei de cadouri rafinate cu ocazia nunții de argint

schedule 29 mai 2023, 11:55

Idei de cadouri rafinate cu ocazia nunții de argint
arvitalyaart/Shutterstock

Nunta de argint este un moment special din viaţa de cuplu, care merită celebrat cum se cuvine, indiferent că optezi pentru un cadou tradiţional sau ceva cu totul original. ===▷▷▷

Celebrarea nunţii de argint, adică aniversarea a 25 de ani de căsătorie, este un moment foarte special din viaţa unui cuplu. Nu este întâmplător că simbolul acestei aniversări este tocmai argintul, un metal prețios și nobil.

Este unul dintre cele mai vechi metale cunoscute şi, de-a lungul secolelor, a fost folosit și prelucrat de diverse civilizații. Din punct de vedere simbolic, reprezintă divinitatea lunii, principiul feminin. Pur și maleabil, argintul se deformează ușor, motiv pentru care este adesea aliat cu alte metale.

Nuntile de argint evidenţiază durabilitatea relației și evoluţia ei în timp. Pentru unele cupluri, această aniversare simbolizează o nouă etapă în viața împreună, iar pentru altele continuitatea spre un viitor strălucitor.

Oricare ar fi semnificația pe care un cuplu o dă acestui moment special, el merită sărbătorit şi marcat cum se cuvine. Totuşi, un eveniment de celebrare a nunţii de argint presupune şi alegerea unor cadouri speciale pentru partener. Iată câteva idei în acest sens.

Opţiunile tradiţionale

În mod tradiţional, cu o astfel de ocazie se oferă cuplului obiecte din argint. Pentru doamne, un cadou rafinat ar putea consta într-o bijuterie din argint, pandantive, coliere, cercei, iar pentru domni, brelocurile, butonii sau stilourile pot fi opţiuni la fel de elegante.

Citește continuarea pe Kudika.ro.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 5 voturi
Nu: 13 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

18 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9715 RON
-0.00080
USD
USD: 4.5614 RON
0.00310
GBP
GBP: 5.8088 RON
0.01240
HUF
HUF: 1.2606 RON
0.00220
BGN
BGN: 2.5419 RON
-0.00040
CHF
CHF: 5.1628 RON
0.00210
Convertor valutar

Rezultat: ---