Horoscop

Horoscopul iubirii 4-10 septembrie 2023: Află ce îți rezervă astrele!

schedule 03 sept. 2023, 09:41

Horoscopul iubirii 4-10 septembrie 2023: Află ce îți rezervă astrele!
conrado/Shutterstock

Află și tu ce îți rezervă astrele în această săptămână!

BERBEC

Dacă până acum ai ales să dedici timp și energie carierei sau altor aspecte ale vieții, află că intrarea lui Marte în Balanță, își va aduce o dorință și un interes mai mare în găsirea unui partener de lungă durată. Vei căuta pe cineva care să te echilibreze cu adevărat și care să te facă să simți foarte puternic fluturi în stomac. Dacă ești într-o relație, vei căuta strategii prin care să echilibrezi relația, mai ales viața în interiorul căminului și să diminuezi micile conflicte care apar din cauza treburilor casnice. Este foarte important să comunicați deschis și să va împărțiți responsabilitățile în gospodărie.

TAUR

Prezența lui Marte în Balanță, te va face să lași la o parte aplicațiile online de dating și să te concentrezi pe îmbunătățirea sănătății și crearea unei rutine echilibrate. Vei căuta să adaugi activități relaxante în rutina ta zilnică, ca de exemplu 15 minute de întinderi dimineața. Dacă alegi să te înscrii la o activitate sportivă, este foarte posibil să-și cunoști acolo viitorul partener. Dacă ești deja într-o relație, este foarte posibil ca partenerul tău să-ți propună adăugarea în rutina zilnică a unei activități sportive petrecute în doi. Tot partenerul s-ar putea să vină cu idei pentru o dietă mai sănătoasă sau cu planuri să vă mutați mai aproape de natură.

GEMENI

Prezența lui Marte în Balanță și ieșirea lui Venus din retrograd, te vor face să acorzi mai multă atenție vieții romantice. Dacă ești singură, vei căuta să începi o relație pasională cu o persoană pe care ai cunoscut-o la un eveniment petrecut în ultimele luni. Vei descoperi că această persoană te provoacă și te echilibrează în același timp. În relație, vei acorda mai multă atenție partenerului și activităților romantice pe care le puteți face împreună. Vei dori să reaprinzi scânteia și să declanșezi o adevărată flacără. Deși partenerul va fi foarte receptiv, s-ar putea ca la început să fie luat prin surprindere de această schimbare.

RAC

În perioada următoare, pierzi interesul față de întâlniri și cunoașterea unor oameni noi. Te simți împlinită cu viața ta și stadiul la care a ajuns. Simți nevoia să-ți încarci bateriile, să oferi mai mult timp prieteniilor pe care i-ai neglijat peste vară și să faci câteva modificări în ceea ce privește căminul tău. Ai câteva proiecte mici de renovare și acum va fi cel mai potrivit moment. Dacă ești într-o relație, este foarte posibil să te muți împreună cu partenerul. Totodată veți dori să aduceți modificări în casă pentru a o face mai spațioasă și mai bine organizată. Va trebui să faceți și câteva compromisuri în ceea ce privește stilul interior pe care doriți să-l alegeți.

LEU

În următoarea perioadă este foarte posibil să te confrunți cu niște vampiri energetici în jurul tău. Încearcă să te distanțezi cât mai mult posibil de acest fel de persoane. Este foarte posibil să descoperi că și bărbatul cu care voiai să începi o nouă relație să fie de fapt o persoană care te seacă de energie și care te manipulează emoțional. Cu cât mai repede descoperi toate aceste energii negative, cu atât te vei putea recupera mai repede. În relație, este foarte posibil ca prezența unei a treia persoane să-și lase amprenta asupra relației tale. Această persoana va încerca din răsputeri să-ți influențeze în mod negativ relația și va folosi minciuna și manipularea, potrivit Garbo.

FECIOARĂ

Dacă ești singură, vei mai rămâne așa pentru următoarele luni. Relațiile și partenerii nu joacă un rol important în viața ta la momentul actual. Până în octombrie, te vei gândi mai degrabă la cum îți poți crește veniturile și cum să faci câteva investiții cu cap. Va trebui să ai în vedere unde simți că ai reuși cu adevărat și chiar să-ți faci o strategie serioasă. Pentru Fecioarele aflate în relație, această dorință de suplimentare a venitului sau de investiții s-ar putea să fie rezolvate de partener. Este foarte posibil ca acesta să aibă în această toamnă mai mult succes cu afacerea proprie sau chiar să fie promovat.

BALANȚĂ

Dacă în ultimele luni ai ales să te izolezi și să trăiești într-un mic cocon al siguranței, află că atitudinea ta este pe cale să se schimbe. Capeți mai multă motivație și vei dori să revii în lumina reflectoarelor. Pentru Balanțele singure, acest lucru va însemna mai multe evenimente sociale, întâlniri și chiar actualizarea profilului în aplicațiile online de dating. Vei fi mult mai ocupată în această toamnă și chiar va trebui să refuzi anumite invitații din lipsa timpului. În relație, vei dori mai multă atenție de la partener și vei dori să participați la cât mai multe activități și evenimente. De asemenea, te vei concentra și pe obiectivele pe termen lung.

SCORPION

Dacă în ultimele luni ai fost mult mai implicată în viața socială și ai acordat atenție prieteniilor și comunității din jurul tău, următoare perioadă te va face să te pui pe primul plan și să te retragi în locuri mai liniștite. Dacă ești singură, nu te vei concentra foarte mult pe viața romantică acum, dar te vei gândi să-ți iei câteva zile de concediu și să pleci la munte să te relaxezi. De asemenea, vei căuta un echilibru între aspectul public și cel privat al vieții tale. În relație, vei atinge o perioadă ușoară și lină, care va părea din exterior monotonă. Totuși, lucrurile nu pot fi mereu incendiare și vă va prinde bine amândurora această perioadă mai liniștită.

SĂGETĂTOR

Te concentrezi mai mult pe proiectele în echipă, chestiuni sociale, evenimente cu prietenii și poate visuri colective. Viața devine mai aglomerată și îți place că alungă plictiseala care s-a acumulat de-a lungul verii. Dacă ești singură, te vei confrunta cu prezența mai multor admiratori și va trebui să le acorzi timp fiecăruia măcar pentru o întâlnire. Vei avea de unde alege! În relație, tu și partenerul tău veți fi prinși la mijloc într-un conflict extern (poate fi în familie sau în grupul de prieteni). Încercați să vedeți perspectiva ambelor părți și nu vă comunicați acordul sau dezacordul cu nimeni implicat. Cel mai bine este să rămâneți neutrii și să lăsați conflictul să se rezolve de la sine.

CAPRICORN

Dacă peste vara, motivația ta te-a ajutat să îndeplinești mai multe lucruri de pe lista de dorințe, acum, la început de toamnă, te vei concentra mai multe pe carieră și pe lucrurile care simți că „te cheamă” și care-ți sunt cumva predestinate. Important va fi să-ți faci o strategie și să cauți mentori sau persoane care te pot ajuta să excelezi. Dacă ești într-o relație, este foarte posibil ca acest mentor să vină prin intermediul partenerului tău. Tot partenerul te poate pune în legătură cu o nouă oportunitate profesională. Va trebui să-ți îmbunătățești și perfecționezi anumite abilități profesionale pentru a face față noilor provocări.

VĂRSĂTOR

În perioada următoare, atenția ta se va muta pe îndeplinirea unor dorințe, vizitarea unor locuri noi și descoperirea unor noi laturi ale tale. Dacă ești singură, noul spirit de aventură nu te va face să te gândești foarte mult la viața romantică, dar tocmai acum s-ar putea să atragi cele mai multe priviri. Nu refuza invitațiile la cină și apreciază fiecare compliment pe care îl primești. Vor fi oneste și vor necesita mult curaj din partea bărbaților. În relație, vei dori ca tu și partenerul să plecați în aceste aventuri. Totuși, este foarte posibil ca responsabilitățile și angajamentele profesionale ale acestuia să-l țină pe loc în următoarea perioadă. Va trebui să găsiți o cale mijloc.

PEȘTI

Dacă peste vară, ți-ai consumat toată energia să găsești pe cineva cu care să începi o relație pe termen lung și nu ai găsit încă, este momentul să te concentrezi puțin asupra altor aspecte ale vieții. Un exemplu bun ar fi relațiile de colaborare. Te vei concentra mai mult pe comunicarea cu ceilalți și eficientizarea proiectelor profesionale și personale. De asemenea, vei avea nevoie de mult tact să ieși dintr-o situație complicată. În relație, vei da dovadă de răbdare și empatie. Partenerul tău va trece printr-o perioadă puțin mai dificilă și va avea nevoie de tot ajutorul tău. După ce va trece de acest obstacol, îți va foarte recunoscător pentru sprijinul acordat și se va considera foarte norocos că faci parte din viața lui.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 13 voturi
Nu: 21 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

34 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9704 RON
0.00250
USD
USD: 4.585 RON
-0.01010
GBP
GBP: 5.9171 RON
-0.00890
HUF
HUF: 1.2685 RON
0.00550
BGN
BGN: 2.5413 RON
0.00130
CHF
CHF: 5.1659 RON
-0.03020
Convertor valutar

Rezultat: ---