Horoscop

Horoscopul iubirii 27 noiembrie-3 decembrie 2023: Află ce îți rezervă astrele!

schedule 27 nov. 2023, 10:26

Horoscopul iubirii 27 noiembrie-3 decembrie 2023: Află ce îți rezervă astrele!
Ironika/Shutterstock

Află și tu ce îți rezervă astrele în această săptămână!

BERBEC

Cu Venus încă în Balanță până pe 4 decembrie, săptămâna aceasta relațiile și parteneriatele de tip 1:1 sunt încă extra dulci. Conexiunile se realizează mai ușor și carisma ta este activată natural în orice situație, cu prietenele, cu partenerii de afaceri sau cu partenerul. De asemenea, în relația ta te vei concentra pe crearea unei atmosfere mult mai romantice. Dacă ești singură este un moment foarte bun să-ți deschizi inima și să faci primul pas. Vei avea mai mult curaj și mai multă carismă. Astfel, vei reuși să atragi atenția persoanei pe care ți-o dorești de foarte mult timp.

TAUR

Programul tău de muncă se va simți puțin mai relaxat în această săptămână, ceea ce îți va oferi timpul necesar să te concentrezi pe mai multe obiceiuri sănătoase, dar și pe oamenii din jurul tău. Vei putea accesa o vibrație energetică potrivită cu ușurință. Încearcă să vezi micile bucurii în viața ta de zi cu zi și în relația ta. Arată-ți aprecierea față de partener prin gesturi mărunte. Nu este timpul potrivit pentru gesturi țipătoare și rare. Dacă ești singură, există șanse mari să găsești un partener potrivit dacă te înscrii la un curs de dans sau altă activitate de grup.

GEMENI

Cu Venus încă în Balanță, te bucuri și în această săptămâna de mai multă carismă și de mai mult farmec în jurul tău. Ceea ce te face magnetică, iar dacă ești singură, puțini bărbați vor putea rezista tentației de a-ți capta atenția. Trebuie să te întrebi dacă este atenția pe care ți-o dorești și dacă aceștia chiar îți pot satisface așteptările pe care le ai de la un partener. În relație, atmosfera e destul de dulce și calmă, deși pregătirile de sărbători încep să se simtă în bugetul de cuplu. Nu exagerați cu cadourile și chibzuiți alegerile pe care le faceți.

RAC

În această săptămână, dorești să-ți faci căminul cât mai confortabil și este foarte posibil ca în weekend să începi deja să-ți decorezi casa de Crăciun. Nu ești foarte sociabilă și vei simți un grad mai mare de oboseală. Acorda-ți timp de odihnă, citește pe canapea și nu forța interacțiunile sociale. Lumea exterioară va fi tot acolo și peste o săptămână. În relație, această atitudine te va face mult mai sensibilă și vei simți nevoia de mai multă atenție din partea partenerului. Unii nativi ai zodiei Rac sunt predispuși să se izoleze mai mult, totuși și această atitudine va trece.

LEU

Vei simți că viața ta este mult mai ușoară în această săptămână. Unele obstacole se vor rezolva de la sine, vei primi ce ți-ai dorit sau chiar vei reuși să implementezi cu succes anumite schimbări de care îți era teamă până acum. Nivelul de anxietate și stres va scădea și acesta. La fel și vântul dragostei și al romantismului va sufla blând asupra ta și nu va trebui să te îngrijorezi prea mult de singurătatea ta. Mulți vor dori să fii partenera lor. În relație, gesturile romantice ale partenerului te vor surprinde și îți vor confirma aprecierea pe care acesta ți-o poartă, potrivit Garbo.

FECIOARĂ

Săptămâna aceasta, romantismul și dragostea nu vor fi teme foarte puternice în viața ta. Totuși, finanțele tale vor fi binecuvântate cu mai mult succes. Vei primi o sumă de bani, poate un bonus sau vei reuși să pui mai mulți bani deoparte la final de lună. Cert este că stresul cauzat de bani nu te va urma în decembrie. Eforturile tale sunt răsplătite din plin. Dacă ești într-o relație, este foarte posibil ca aceste surprize financiare plăcute să vină chiar din partea partenerului de cuplu. Nu este exclus să vă cumpărați un nou electrocasnic, care vă va ușura munca.

BALANȚĂ

Cu Venus acasă în Balanță până la finalul săptămânii, vei fi mult mai radiantă și vei străluci mai mult. Cu cât te bucuri mai mult de atenția pe care o primești, cu atât vei primi mai multă. Este momentul potrivit să faci lucrurile care îți aduc cea mai mare plăcere sau porți ținuta preferată care îți aduce un plus de încredere. Nu este momentul să te subapreciezi. Dacă ești singură, strălucirea ta va fi văzută cu siguranță și de oamenii din jurul tău fără să depui prea mult efort pentru a le capta atenția. În relație, partenerul îți va aminti cât ești de frumoasă și cât de multe te admiră.

SCORPION

Te pregătești încet de intrarea lui Venus în zodia ta de pe 4 decembrie. Săptămâna aceasta va fi cel mai bine petrecută pentru nevoile tale. Este momentul să te odihnești. Acordă-ți timp să respiri și să te distanțezi de probleme. E un moment bun să faci programări la salon pentru o manichiură, o nouă tunsoare sau alte momente de răsfăț. Vor fi schimbări mici, dar care îți vor spori gradul de atractivitate. În relație, săptămâna aceasta te voi concentra mai mult pe nevoile tale și te vei distanța de tot ceea ce nu-ți este în putere să repari.

SĂGETĂTOR

În ultima săptămână din noiembrie, cu Venus în Balanță și cu Soarele deja intrat în Săgetător, putem spune că ești foarte ocupată, iar calendarul tău social este plin de evenimente și întâlniri. Cercul tău social trece printr-o perioadă de hiperactivitate care nu te va lăsa să stai prea mult acasă. Niciun eveniment nu va fi la fel fără prezența ta magnetică. Dacă ești singură, este un moment bun să accepți invitațiile spontane și să nu hiperanalizezi totul. În relație, în schimb, partenerul se va putea simți puțin neglijat. Încearcă să strecori câteva momente tandre sau ieșiri doar pentru el.

CAPRICORN

Reușești în această săptămână să te simți mult mai relaxată în ceea ce privește câteva planuri profesionale. De asemenea, unele dintre acestea reușesc să se lege sau să se finalizeze mai frumos decât te așteptai. Te vei simți mai puțin stresată și mai puțin anxioasă de viitor. Chiar vei seta cu ușurință câteva obiective pentru prima jumătate a lui 2024. În relație, este foarte posibil ca partenerul să vină cu noi idei care vor deveni o sursă de inspirație pentru tine. Dacă ești singură, vei putea găsi pe cineva care-ți împărtășește viziunea asupra vieții în locuri neașteptate.

VĂRSĂTOR

Faci pașii decisivi ca să-ți aliniezi prezentul cu așteptările pe care le ai pentru viitor. Universul îți va oferi semnale prin sincronități că te afli pe drumul cel bun. Următoarea perioadă te va încuraja să vezi viitorul cu mai mult optimism și mai ales să accepți că dragostea te va găsi cu ușurință oriunde. Unele persoane pe care le întâlnești acum îți vor oferi senzația unui deja-vu, iar interacțiunea dintre voi va avea un ritm alert. Dacă ești într-o relație, te bucuri de o săptămână calmă în care stabiliți bugetul și planurile pentru sărbători.

PEȘTI

Ultima săptămână a lui Venus în zodia Balanței reprezintă ocazia perfectă pentru tine ca să te confrunți cu sentimentele și emoțiile tale mai puțin plăcute. Este momentul să-ți faci puțin curaj și să pornești pe un mic drum al introspecției și să tragi niște concluzii după evenimentele întâmplate în această toamnă. Este foarte important să ceri sprijin emoțional de la cei din jur și să nu te mai chinui să păstrezi o fațadă rece. În relație, poți fi deschisă cu problemele care-ți apasă sufletul. Partenerul te va sprijini indiferent. Dacă ești singură, e important să închizi aceste răni înainte să te avânți într-o nouă poveste romantică.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---