Horoscop

Horoscopul dragostei 27 februarie - 6 martie 2023: Află ce îți rezervă astrele!

schedule 27 feb. 2023, 09:01

Horoscopul dragostei 27 februarie - 6 martie 2023: Află ce îți rezervă astrele!
Kiselev Andrey Valerevich/Shutterstock

Află și tu ce îți rezervă astrele în această săptămână!

BERBEC

Nativele Berbec au tendința de a se pierde cu firea saptamana aceasta din lucruri mărunte. Aceasta atitudine poate afecta relațiile pe care le au și le poate dezechilibra. Astfel, le sfătuim pe native sa se tempereze și sa nu uite sa și zâmbească din când in când.

TAUR

Nativele Taur se bucura de multă atenție și afecțiune in zilele ce urmează din partea partenerului de viața sau chiar din partea unul potențial partener, in cazul celor singure. Li se fac tot felul de declarații ce le voi înmuia sufletul.

GEMENI

In zilele următoare femeile Gemeni vor fi forțate de circumstanțe să ia o decizie importantă. Deși mediul nu este prielnic, nativele trebuie sa își ia inima in dinți și să ia o decizie bazată pe instinct. Lucrurile se vor așeza de la sine.

RAC

Femeile Rac își găsesc liniștea și echilibrul in lucrurile mărunte. Se vor apuca de sport sau poate de o lectura ușoară, vor face plimbări și vor avea pe tot parcursul săptămânii o detoxifiere spirituală de la toate lucrurile negative care și-au pus amprenta pe sufletul lor.

LEU

Nativele Leu vor avea parte de o surpriza colosala saptamana aceasta in ceea ce privește viața lor amoroasă. Se anunța pentru acestea o schimbare majora in viața lor ce le va aduce bucurie și stabilitate.

FECIOARĂ

Nativele Fecioară vor fi complet acaparate de munca și responsabilități saptamana aceasta și este posibil sa uite de plăcerile mici ale vieții și de dragostea ce le acaparează cu sau fără voia lor. Le sfătuim pe acestea să nu se depărteze de ceea ce iubesc!

BALANȚĂ

Zilele următoare vor fi deosebit de obositoare pentru femeile Balanță atât de plan profesional cât și pe plan personal sau amoros. Pentru cele ce își împart viața cu cineva se anunța câteva discuții în contradictoriu ce vor părea interminabile.

SCORPION

Femeile Scorpion ce se afla intr-o relație amoroasa vor avea parte de tensiuni in cuplu pe baza problemelor financiare, însă trebuie sa își tina in frâu pornirile si să gândească cât mai limpede si rațional.

SĂGETĂTOR

Saptamana următoare va fi o victorie pentru femeile Săgetător indiferent dacă se afla intr-o relație amoroasa sau nu. Proiectele vor fi in sfârșit duse la bun sfârșit, iar viața lor se va lumina, iar dragoste le va încolți in suflet pe nesimțite.

CAPRICORN

Nativele Capricorn se bucura de multe surprize de la prieteni si familie saptamana aceasta. Este posibil sa plece intr-o călătorie pe care o așteptau de mult timp sau sa facă o achiziție de care in sfârșit se pot bucura pe deplin.

VĂRSĂTOR

Nativele Vărsător vor avea parte saptamana aceasta de multe tensiuni, însă toate se vor rezolva spre finalul saptamanii. Este important sa rămână cu picioarele pe pământ si sa gândească cât mai limpede, fără sa analizeze inutil lucrurile din jur.

PEȘTI

Nativele Pești se bucura de zile senine, alături de familie. Vor consolida relații din trecut si își vor răspunde la multe intrebari ce le măcinau. Urmează pentru ele o saptamana plină de revelații!

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9763 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6386 RON
0.01810
GBP
GBP: 5.8067 RON
-0.01890
HUF
HUF: 1.2671 RON
-0.00220
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00020
CHF
CHF: 5.0843 RON
0.00950
Convertor valutar

Rezultat: ---