Horoscop

Horoscopul dragostei 10-16 iulie 2023: Află ce îți rezervă astrele!

schedule 12 iul. 2023, 10:19

Horoscopul dragostei 10-16 iulie 2023: Află ce îți rezervă astrele!
Olga Osadchaya/Shutterstock

Află și tu ce îți rezervă astrele în această săptămână!

BERBEC

Dacă ești într-o relație, săptămâna aceasta te bucuri de o energie pasională și foarte creativă. Nu te feri să-ți arăți sentimentele față de partener. Se ivește ocazia să plecați într-o aventură foarte romantică care vă va face să vă simți mult mai încrezători în viitorul relației voastre. Cei singuri, au ocazia să întâlnească un nou interes romantic. Este o persoană diferită de voi, fie cultural sau social, dar care vă va stârni curiozitatea într-un mod neașteptat.

TAUR

Săptămâna aceasta simțiți o nevoie mai mare de stabilitate și siguranță în relațiile romantice. Taurii singuri trebuie să fie deschiși persoanelor care le ies în cale și cu care împărtășesc valori comune. Va trebui să fii foarte atentă la indicii. Cei aflați în relație, se vor axa mai mult pe intimitate și se vor apropia prin experiențe romantice clasice, precum o cină la un restaurant la care nu au mai fost. Clipele petrecute împreună vor deveni amintiri foarte prețioase.

GEMENI

Pentru Gemeni, luna iulie este o lună în care vor descoperi foarte ușor noi posibilități romantice. Pentru cei singuri va fi necesar să-și învingă frici sau resentimente din trecut pentru a se putea deschide complet noilor oportunități. Vor atrage foarte multă atenție și este posibil să se îndrăgostească de o persoană pe care o știu de mai mult timp. Cuplurile vor avea o comunicare onestă și profundă. Își vor deschide sufletele și se vor bucura de o conexiune emoțională mai puternică.

RAC

Racii aflați în relație continuă tema de săptămâna trecută: nevoile personale. Vă doriți mai multă atenție din partea partenerului, mai mult sprijin și mai multă înțelegere. Vă doriți ca tot ce ați dăruit și tot efortul emoțional pe care l-ați depus în relație să se întoarcă înapoi din parte partenerului. Cei singuri se află într-o perioadă bună, plină de energie pozitivă în care pot atrage mai mulți potențiali parteneri. Va fi o perioadă aglomerată plină de invitații la întâlniri, atât clasice, cât și inedite, potrivit Garbo.

LEU

Această săptămâna aduce multe îmbunătățiri. Leii singuri vor emana încredere și magnetism și vor căpăta mai mulți admiratori. Conexiunea cu o persoană din trecut este foarte posibilă, iar pentru unii va părea neașteptată, deși se va dovedi foarte naturală. În relație, Leii se vor bucura de momente de relaxare alături de partener sau îți vor face ultimele pregătiri pentru vacanță.

FECIOARĂ

Fecioarele singure vor gravita în această săptămâna către introspecție și către mai multă grijă de sine. Se vor simți mai introvertite și concentrate pe dezvoltare personală. Nu este momentul să devină critice cu ele însele. Este foarte bine să fie deschisă către oameni noi. Cuplurile vor căuta moduri în care să scape de stres și să readucă romantismul în relație. Pot încerca o zi la piscină sau spa în doi, unde ar combina ambele nevoi ale cuplului.

BALANȚĂ

Pentru Balanțe, mijlocul lui Iulie aduce armonie și echilibru în viața romantică. Cele singure se vor chinui cu sentimentele de atracție pentru mai multe persoane în același timp și se vor simți presate să facă o alegere. Este foarte important să se concentreze pe priorități și pe setul lor de valori și să aleagă persoana cu care simt cea mai profundă conexiune. Cuplurile se bucură de o perioadă leneșă, se bucură de compania celuilalt, fără prea mulți factori de stres și conflict.

SCORPION

Scorpionii se bucura de o poveste de dragoste fierbinte, dar trebuie să fie deschiși și la momente de vulnerabilitate. Trebuie să ofere încredere, chiar dacă nu cunosc noua persoană atât de bine. Cuplurile se vor confrunta cu emoții puternice și probleme de comunicare. Vor trebui să găsească modalități prin care să-și exprime nevoile și dorințele într-un mod diplomat și respectuos față de partener. Dacă trec de aceste obstacole, vor avea un final de săptămână la fel de fierbinte ca Scorpionii singuri.

SĂGETĂTOR

Săgetătorii își doresc libertate, entuziasm și aventură în ceea ce privește capitolul romantic al vieții lor. Cei singuri, vor avea oportunitatea să exploreze locuri noi, unde vor face câteva cuceriri și se vor bucura de momente pasionale cu acești străini. Aceste aventuri îi vor inspira și le vor satisface curiozitatea. Cei aflați în relație își conving partenerul de cuplu să exploreze un loc nou, un oraș sau poate o țară pe care și-au dorit mereu să o viziteze. Le va îmbunătăți relația, deși s-ar putea ca partenerul să se simtă copleșit sau obosit la finalul aventurii.

CAPRICORN

Capricornii aflați într-o relație se vor bucura de sentimente de stabilitate și încredere în această săptămână. Cuplurile își vor face legătura mai puternică și se vor concentra pe obiective comune și armonie pe termen lung în relație. Cei singuri vor avea oportunitatea să găsească un partener care le va aduce un sentiment de confort și siguranță. Vor putea clădi împreună o relație de lungă durată. Dacă au ambiții comune, chiar vor putea începe și o afacere de succes împreună.

VĂRSĂTOR

Vărsătorii simt un val de libertate și independență în această săptămână. Cei singuri se vor concentra mai mult pe nevoile personale și se vor simți mai bine făcând activități singuri sau într-un cerc restrâns de prieteni. Aglomerația îi va obosi. Cei aflați într-o relație vor căuta moduri în care să-și păstreze individualitatea și vor căuta să se concentreze pe pasiunile lor individuale. Această creștere în mod separat și împărtășirea rezultatelor cu partenerul le va stabiliza relația.

PEȘTI

Pentru Pești, la orizont se ivește o săptămână încărcată emoțional, dar și foarte romantică. Cei singuri pot găsi o persoană cu adevărat specială care le va aduce o conexiune emoțională profundă. Vor putea comunica deschis și fără efort. Este posibil să se întâlnească într-un loc pe care nu îl frecventează așa des. În viața de cuplu se vor bucura de mai multă intimitate. Este foarte bine să-și comunice sentimentele și să se decide creării unei atmosfere pline de iubire acasă.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9758 RON
0.00070
USD
USD: 4.6438 RON
-0.00650
GBP
GBP: 5.82 RON
-0.01820
HUF
HUF: 1.269 RON
-0.00280
BGN
BGN: 2.5441 RON
0.00030
CHF
CHF: 5.0948 RON
-0.01160
Convertor valutar

Rezultat: ---