Horoscop

Horoscopul lunii Aprilie 2023: Află ce îți rezervă astrele în a doua lună din această primăvară!

schedule 31 mar. 2023, 12:52

Horoscopul lunii Aprilie 2023: Află ce îți rezervă astrele în a doua lună din această primăvară!
Ironika/Shutterstock

Află și tu ce îți rezervă astrele în această lună!

BERBEC

Este luna în care încă sărbătorim Berbecii, așadar astrele te vor susține din plin. Vei avea parte de noi aventuri și experiențe, de călătorii sau mici surprize, îți vei face noi relații și vei întâlni oameni valoroși pentru tine.

Ai grijă însă la finanțe, căci mai devreme sau mai târziu pe parcursul acestei luni va trebui să faci puțină ordine în portofel. Cum îți place tehnologia și te prinde să încerci tot ce este nou, nu ar strica să îți instalezi o aplicație care să te ajute să ai o mai bună viziune asupra modului în care îți cheltui banii, dar și în privința economiilor pentru planurile tale cele mari.

TAUR

În luna aprilie astrele te îndeamnă să privești mai atent în interiorul tău, să îți identifici nevoile reale, actuale, dar și să faci ceva pentru a te îngriji de acestea. Vei avea multe oportunități de muncă, ceea ce te va mulțumi, însă atenție la capcana numită timp: e posibil să te pierzi în muncă și să uiți de tine.

Sufletul îți cere să te îngrijești de el, să petreci mai mulți timp cu tine, dar și cu cei dragi, să faci ceva frumos care îți place, care te încânta cu adevărat, să îți hrănești nevoia de explorare și cunoaștere și totodată să nu uiți să te relaxezi și să citești o carte bună. Așadar organizează-te bine, căci vei fi nevoit să pui munca pe pauză ca să nu te uiți pe tine. Doar așa îți vei recăpăta echilibrul, potrivit Garbo.

GEMENI

Luna aprilie va fi plină de evenimente pentru tine, așadar organizează-ți bine timpul, pentru a avea loc și de un plan „de criză”, dacă va fi cazul. Se prevăd multe aspecte imprevizibile, iar unele situații îți par fără control, motiv pentru care îți pot genera anxietate. Găsește activități care te relaxează, bucură-te de natură, fii recunoscătoare pentru micile bucurii ale vieții și rămâi conectată cu oamenii dragi.

RAC

Luna aprilie poate veni cu o serie de neajunsuri interioare, cu un spirit critic ușor exagerat, astfel că îți vei exprima des nemulțumirile. Această atitudine poate genera conflicte, însă ți le vei asuma, căci cauți o schimbare care să te ajute să îți duci cu mai mare ușurință responsabilitățile.

Încearcă să discuți cu cei din jurul tău, pentru a le preda și acestora o parte din treburile tale. Gândește ca o echipă, împreună e mai ușor și totul se face și mai repede. Abordează un ton blând și plin de diplomație pentru a-i convinge pe cei din jur să te ajute, și nu critica astfel încât să îi îndepărtezi mai tare.

LEU

Luna aprilie se anunță a fi plină de evenimente pentru tine, mai ales la locul de muncă. Rămâi vigilent, căci este posibil să ți se întindă câteva capcane. Ai curajul să spui lucrurilor pe nume și încearcă să păstrezi în jurul tău oameni de la care ai de învățat și nu pe cei care trag de tine ori te țin în loc.

În cuplu lucrurile par să meargă mult mai bine, căci vei ști să reaprinzi flacăra atracției, să organizezi mici escapade împreună cu partenerul de viață, să găsești experiențe noi de practicat în doi care să vă pipereze (în sens pozitiv) relația.

FECIOARĂ

Neobișnuit să spunem aceasta unui nativ Fecioară, însă în luna aprilie îți recomandăm să fii atent la detalii, mai ales când vine vorba de documente pe care le semnezi sau de care ai nevoie pentru a completa un dosar important pentru tine.

Este posibil să ai de făcut multe drumuri pentru a rezolva lucruri mărunte sau chiar să te confrunți cu câteva obstacole neașteptate. Nu te supăra, încearcă să îți păstrezi ritmul și să iei lucrurile ca atare. Mergi mai departe și urmează-ți dorințele, visurile, căci este normal să mai întâlnești și perioade mai dificile.

BALANȚĂ

Pentru tine această perioadă este una a transformării interioare. Simți nevoia să renunți la unele obiceiuri negative din viața ta, să îți îmbunătățești modul de a gândi și de a vedea viața în general. Îți propui să trăiești mai sănătos, să renunți la anxietate, să îți depășești blocajele, clădind apoi, cărămidă cu cărămidă, un sanctuar de regăsire și reechilibrare în mintea și sufletul tău.

Este o perioadă de creștere și dezvoltare prețioasă pentru tine, drag nativ Balanță, așadar ascultă-ți intuiția și îndrăznește să faci toate schimbările de care ai nevoie.

SCORPION

Primele două săptămâni din luna aprilie debutează cu multe responsabilități la locul de muncă, așadar te vei adânci în rezolvarea acestora, lăsând pe plan secund timpul personal și cel pentru relație. În a doua jumătate a lunii vei mai domoli ritmul la locul de muncă, blocajele par să se ridice, vei avea mai puține lucruri de rezolvat și deci mai mult timp pentru tine și pentru dragoste. Dacă reușești, fă-ți câteva planuri pentru final de luna, ca să știi deja cum să-ți petreci cât mai frumos timpul.

SĂGETĂTOR

La locul de muncă încă vei aduna frustrări și nu îți vor ieși toate planurile așa cum îți dorești. Poate chiar ești în căutarea unui alt loc de muncă și nu găsești ceva care să îți satisfacă necesitățile și dorințele. Nu e bai, căci vei compensa în plan amoros, unde te vei bucura de iubire, de momente foarte frumoase alături de persoana dragă, de experiențe noi care te vor ajuta să ieși din rutina amoroasă și să piperezi relația.

CAPRICORN

În această lună Pluto părăsește zodia ta și chiar te vei întreba ce să mai faci cu timpul tău. Este vremea să te bucuri de ridicarea unor blocaje, să încerci să rezolvi acele aspecte din viața ta pe care le-ai tot amânat pentru că nu găseai soluții sau alții te împiedicau să le rezolvi. Acum ai drumul liber să începi să faci o curățenie printre responsabilități și nu numai. Simți că poți face toate schimbările de care ai nevoie în viața ta, iar astrologul chiar te încurajează să dai curs acestei porniri. Simți o libertate de care este bine să te bucuri din plin.

VĂRSĂTOR

Ei bine, drag nativ Vărsător, dacă până acum ai stat cu sufletul la gură și ai simțit că te afli într-un maraton în permanență, luna aprilie va continuă acest trend. Nici acum nu vei avea timp de respiro, de odihnă, de tine, căci aproape în fiecare zi apar noi și noi responsabilități de moment care trebuie rezolvate urgent, care nu suportă amânare. Vei trăi cam de la o zi la alta. Vei avea și responsabilități financiare mari, așadar este recomandat să cheltui cu mare prudență banii. Avem și o veste bună: cu sănătatea vei sta mai bine, organismul tău are în această perioadă o putere mai mare de refacere, de autovindecare, iar astrele îți aduc energie și vitalitate.

PEȘTI

Luna aprilie se anunță efervescentă și plină de responsabilități pentru tine, drag nativ Pești, acestea fiind legate atât de cuplu sau de muncă, cât și de viața personală. Vei fi mai atent cu sănătatea ta, iar odihna corespunzătoare și stilul de viață sănătos te vor ajuta să faci față energetic acestei perioade aglomerate. Încearcă să practici activități relaxante, care te ajută să alungi stresul și anxietatea, astfel încât să îți păstrezi echilibrul.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 12 voturi
Nu: 20 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

32 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9763 RON
0.00030
USD
USD: 4.6356 RON
0.00460
GBP
GBP: 5.901 RON
-0.01540
HUF
HUF: 1.2574 RON
-0.00050
BGN
BGN: 2.5443 RON
0.00020
CHF
CHF: 5.2368 RON
-0.00900
Convertor valutar

Rezultat: ---