Horoscop

Horoscopul iubirii 24-30 iulie 2023: Află ce îți rezervă astrele!

schedule 24 iul. 2023, 10:15

Horoscopul iubirii 24-30 iulie 2023: Află ce îți rezervă astrele!
Ironika/Shutterstock

Află și tu ce îți rezervă astrele în această săptămână!

BERBEC

Dacă în ultima perioadă ai luat inițiativa în domeniul romantic, săptămâna aceasta te vei opri puțin și îți vei muta concentrarea pe muncă și sănătate. Berbecii singuri vor face mai multe programări la medic și vor dori să investigheze mai mult starea lor de sănătate. Cei aflați într-o relație se vor ocupa de stilul de viață pe care îl au cu partenerul și vor căuta modalități prin care să-l îmbunătățească și să trăiască mai sănătos. Vor schimba regimul alimentar, vor fi pe atenție unde și ce mănâncă în oraș, și chiar se vor apuca de sport împreună.

TAUR

În relație, dacă ai avut câteva săptămâni mai aglomerate și ai simțit puțin haos în ceea ce privește căminul, află că acestea se vor diminua curând. Vei trece toată relația, fiecare gest și fiecare conversație printr-o lupă. Vei analiza foarte mult ce provoacă anumite schimbări de stare în cuplu și vei încerca să cauți o soluție. Dacă ești singură, vei trece prin această lupă a analizei toți bărbații care-ți trec în cale și-ți vei face notițe cu toate defectele și calitățile pe care le vei găsi. Vei fi foarte atentă la cum se îmbracă, cum se exprimă și cum îi tratează pe ceilalți.

GEMENI

Gemenii în această săptămână își întorc atenția către treburile casei. Dacă locuiesc împreună cu partenerul este foarte posibil să facă o listă cu lucrurile care necesită reparații sau o schimbare. Vor fi lucruri pe care le-au amânat. De asemenea, vor face curat prin dulapuri și sertare și vor arunca tot ce nu le mai este de folos. Dacă sunt singuri, Gemenii își vor reorganiza toată locuința și vor avea mai multe bătăi de cap. Vor petrece mai mult timp în magazinele de bricolaj și vor trebui să ceară ajutorul prietenilor la căratul mobilei. Este foarte posibil să înlocuiască un aparat electrocasnic.

RAC

În următoarea perioadă, Racii sunt mai preocupați de finanțele personale. Vor fi foarte selectivi și precauți în ceea ce privește cheltuielile. În cuplu, această nouă atitudine s-ar putea să nască câteva conversații aprinse cu partenerul. Racul îi va reproșa partenerului că nu este destul de atent cu gestionarea venitului. Racii singuri își vor sacrifica anumite dorințe pentru a pune bani deoparte. Vor ieși mai puțin în oraș și chiar vor face un buget mai strâns pentru concediu. Rămâne de văzut dacă chiar vor putea să-l respecte sau dacă se vor simți mai bine după această economisire forțată, potrivit Garbo.

LEU

În ultima perioadă, te-ai bucurat de mult noroc și te-ai obișnuit ca toate dorințele să ți se împlinească. Din păcate, săptămâna aceasta îți va aduce mai multe obstacole. Leii singuri vor trece printr-o situație neplăcută în care potențialii parteneri vor rupe legătura în mod neașteptat sau își vor schimba complet atitudinea. În relație, între Lei și partener se iscă mai multe conflicte din nimicuri. Cei doi trebuie să observe situația și să realizeze unde se ascunde de fapt nemulțumirea care le testează răbdarea și le declanșează temperamentul impulsiv. Poate câteva zile de relaxare departe de casă i-ar ajuta.

FECIOARĂ

Fecioarele se vor concentra pe imaginea pe care o afișează în public. Cele singure vor acorda mai multă atenției modului în care arată și fiecare detaliu va fi bine planificat. Vor căuta să se facă remarcate în orice situație, mai ales în domeniul profesional. Sau chiar se vor înscrie la o serie de cursuri pentru a-și îmbunătăți competențele. Cele aflate în relație vor căuta să afișeze în public imaginea cuplului perfect. Vor dori ca ele și partenerul să ascundă micile probleme ale cuplului în fața familiei și prietenilor. Unii dintre aceștia nu se vor lăsa păcăliți și vor căuta să vină cu sfaturi nesolicitate.

BALANȚĂ

Balanțele se simt mai obosite decât de obicei, iar interesul pentru romantism scade și el. Cele singure vor căuta să-și facă căminul mai primitor și să-și creeze o mică oază de relaxare acasă. Câteva ședințe la masaj sau o vizită la băi le-ar putea îmbunătăți starea. În relație, Balanțele vor să-și convingă partenerul să plece câteva zile spontan departe de casă și să lase stresul acumulat de la muncă. Câteva zile la mare sau la munte petrecute în doi le vor oferi o reîncărcare energetică mult așteptată. Se vor întoarce mai bine dispuși și mai motivați să termine toate proiectele începute.

SCORPION

Scorpionii se concentrează mai mult pe viața lor socială. Cei singuri nu vor refuza nicio invitație în speranța că poate la unul dintre aceste evenimente își vor cunoaște alesul. Dacă nu, se vor distra foarte bine în compania prietenilor și vor rămâne cu multe amintiri frumoase. Cei aflați în relație vor trebui să sacrifice câteva invitații. Primind propuneri atât de la prietenii ei, cât și de la prietenii partenerului, cuplul va trebui să decidă la ce evenimente vor putea lua parte ca să nu-și epuizeze complet energia și resursele.

SĂGETĂTOR

Săgetătorii continuă și în această săptămână cu motivația și concentrarea asupra vieții profesionale. Se vor implica mai mult în proiecte și chiar vor veni cu noi propuneri de desfășurare a procedurilor din cadrul locului de muncă pentru a le face mai eficiente și chiar mai ușoare pentru colegi. Pentru cei aflați în relație, acest lucru s-ar putea să fie privit cu oarecare nemulțumire de partener, obișnuit cu mai multă atenție. Totuși, o discuție în care Săgetătorul explică cât de important este să se facă remarcat și o promisiune pentru mai mult timp petrecut în doi la final de săptămâna vor fi rezolvarea perfectă.

CAPRICORN

Capricornii trec printr-o perioadă în care sunt mult mai atenți la detalii. Cei singuri vor descoperi mai multe defecte în oamenii cu care aleg sa-și petreacă timpul. Vor trebui să decidă dacă pot fi trecute cu vederea sau sunt prea departe de idealul lor. În relație, Capricornii se simt destul de ignorați și și-ar dori ca partenerul să le ofere mai multă atenție. Nu doresc surprize mari ca în povești, dar gesturile micuțe ar face diferența. Totuși, este foarte posibil ca partenerul să nu conștientizeze această nevoie. Cel mai bine ar fi să comunice aceste lucru în mod deschis și sincer.

VĂRSĂTOR

La capitolul romantic, Vărsătorii singuri vor avea o perioadă extrem de benefică. Intimitatea și pasiunea se vor intensifica. Nu e prea târziu pentru a începe o dragoste de o vară care le va aduce experiențe inedite și care îi va ajuta să se cunoască mai bine. În relație, Vărsătorilor le merge bine. Relațiile încă aflate la început sunt favorizate de astre, iar următoarele luni vor da tonul pentru întregul viitor parcurs al relației. Dacă apar probleme sau conflicte, este foarte bine să fie rezolvate deschis și să nu existe un comportament pasiv agresiv. Ambii parteneri vor fi foarte implicați în a face relația să funcționeze cât mai bine.

PEȘTI

În această perioadă, Peștii se exprimă mult mai ușor. Cei singuri vor avea un interes romantic crescut și nu vor mai refuza invitațiile la întâlniri. Sunt curioși să cunoască cât mai mulți oameni și doresc să fie remarcați. Vor să anunțe pe toată lumea că se simt în sfârșit disponibili emoțional pentru o nouă relație. În relație, Peștii devin mai atenți și își vor canaliza energia în mici surprize pentru parteneri. Afecțiunea lor va crește și o vor exprima deschis prin gesturi spontane. Partenerul va fi surprins de unele dintre gesturi, dar se va bucura foarte mult de noua atmosferă a relației.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---