Horoscop

Horoscopul culorilor: Care este CULOAREA TALISMAN a zodiei tale?

schedule 05 oct. 2023, 15:12

Horoscopul culorilor: Care este CULOAREA TALISMAN a zodiei tale?
Nejron Photo/Shutterstock

Fiecare zodie este caracterizata de o culoare benefica. Aceasta culoare inalta spiritul si ne ajuta sa iesim in evidenta. Care este culoarea zodiei tale?

Horoscopul culorilor: Care este CULOAREA TALISMAN a zodiei tale?

Berbec

Zodia Berbec este dominata de Planeta Marte, zeul razboiului. Partile pozitive ale Zodiei Berbec sunt curajul, inflacararea, caracterul focos. Culoarea asociata cu aceste calitati irezistibile este Rosul.

Purtati aceasta culoare ca sa va cresteti nivelul de energie si optimismul. De asemenea, este un instrument prin care puteti comunica despre talentele si curajul vostru celor din jur.

Taur

Zodia Taur este dominata de Venus, zeita iubirii. Partile pozitive ale acestei zodii sunt serenitatea, armonia, sensibilitatea si IUBIREA. Culoarea asociata cu aceste trairi este Albastrul cerului.

Purtati aceasta culoare ca sa va cresteti nivelul de energie si optimismul. De asemenea, este un instrument prin care puteti comunica despre calitatile voastre celor din jur.

Gemeni

Zodia Gemeni este dominate de Mercur, Zeul Cunoasterii. Calitatile celor nascuti in Zodia Gemeni sunt: dinamismul, intelectualitatea, versatilitatea. Astfel, culoarea asociata cu aceste calitati este Galbenul.

Va recomandam sa purtati aceasta culoare ori de cate ori doriti s ava recapatati increderea de sine. Cand vreti sa comunicati non-verbal celor din jur despre cine sunteti si de ce sunteti capabili.

Rac

Zodia Rac este dominate de romantica Luna.Caracteristicile pozitive ale Zodiei Rac sunt: sensibilitatea, personalitatea interesanta, natura sentimentala, sinceritatea.

Astfel, culoarea care defineste aceasta zodie este Argintiul. Purtati argintiu ori de cate ori doriti sa va cresteti nivelul de vibratie si increderea de sine.

Leu

Zodia Leu este dominate de Soare, regele planetelor. Caracteristicile deosebite ale acestei zodii sunt increderea de sine, nobletea caracterului, demnitatea, simtul onoarei. Culoarea care caracterizeaza aceasta zodie este Orange.

Va recomandam sa purtati aceasta culoare puternica care nu poate trece neobservata. Vorbeste celor din jur despre cine sunteti cu adevarat si atrage. De asemenea, vindeca si creste nivelul de vibratie.

Fecioara

Zodia Fecioara este dominata de Mercur, mesagerul Zeilor. Calitatile celor nascuti in Zodia Fecioarei sunt: emotivitatea, desteptaciunea, sensibilitatea si dinamismul. Culoarea lor este Verdele.

Purtati aceasta culoare ca sa va cresteti nivelul de energie si optimismul. De asemenea, este un instrument prin care puteti comunica despre talentele si curajul vostru celor din jur.

Balanta

Zodia Balanta este dominate de Venus, zeita frumusetii. Calitatile acestei zodii sunt: echilibrul, calmul, prudenta, spiritual justitiar. Culoarea care le aduce beneficii spiritual este Albastrul cerului.

Va recomandam sa purtati aceasta culoare, ori de cate ori doriti sa va remontati, sa va recastigati optimismul, sau cand vreti sa impresionati din prima pe cineva.

Scorpion

Zodia Scorpion este dominate de Marte, Zeul Razboiului si de Pluto, Zeul Tenebrelor. Astfel, Zodia Scorpion este caracterizata de: vointa energica, temperament dinamic, impulsivitate. Culoarea acestei zodii este Rosul. Este recomandat ca persoanele din Scorpion sa o poarte cu mandrie.

Sagetator

Zodia Sagetator este dominata de Jupiter, Zeul zeilor. Temperamentul celor nascuti in aceasta zodie este caracterizat in sens positiv de sociabilitate, dinamism, sensibilitate, curiozitate.

Culoarea lor speciala este Rosu purpuriu. Va recomandam sa purtati aceasta culoare atragatoare, ori de cate ori doriti sa va remontati, sa va recastigati optimismul, sau cand vreti sa impresionati din prima pe cineva.

Capricorn

Zodia Capricorn este guvernata de Saturn, Zeul Timpului. Acele calitati deosebite ale capricornilor sunt: fermitatea, spiritual justitiar, verticalitatea, prudenta.

Culoarea care ii defineste pea cesti oameni este Verdele. Va recomandam sa purtati aceasta culoare care va incarca de energie pozitiva si va defineste caracterul mai mult decat orice cuvant.

Varsator

Zodia Varsator este dominate de Uranus, Zeul Aerului. Cei nascuti in Varsator au un temperament altruist, curajos si revolutionar. Culorile lor specifice sunt Albastrul si Verdele.

Purtati aceasta culoare ca sa va cresteti nivelul de energie si optimismul. De asemenea, este un instrument prin care puteti comunica despre talentele si curajul vostru celor din jur.

Pesti

Zodia Pesti este guvernata de Neptun, Zeul apeI. Cei nascuti in Zodia Pesti sunt caracterizati de sensibilitate, inteligenta, generozitate si profunzime intelectuala cat si sufleteasca. Astfel, culoarea care ii caracterizeaza pea cesti oameni este Violet.

Va recomandam sa purtati aceasta culoare atragatoare, ori de cate ori doriti sa va remontati, sa va recastigati optimismul, sau cand vreti sa impresionati din prima pe cineva, potrivit Garbo.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---