Horoscop

Horoscopul dragostei 6 - 12 martie 2023: Află ce îți rezervă astrele!

schedule 06 mar. 2023, 11:02

Horoscopul dragostei 6 - 12 martie 2023: Află ce îți rezervă astrele!
Ironika/Shutterstock

Află și tu ce îți rezervă astrele în această săptămână!

BERBEC

Indiferent dacă ești singură sau ai un partener, în această săptămână vine nota de plată pentru nativele în Berbec. Prin urmare, nu este deloc exclus ca în viața ta să reapară cineva cu care ai avut o legătură foarte intensă în trecut, dar cu care ai lăsat lucrurile nerezolvate, într-un fel sau altul. Dacă nu ai o relație, această situație se poate rezolva foarte ușor dacă ești sinceră cu tine și mai ales, cu nevoile tale. Nu uita că există un motiv pentru care ai pus capăt acestei povești. Dacă ai deja un partener, e posibil să fii nevoită să faci o alegere.

TAUR

E foarte posibil ca în jurul tău să se afle o persoană specială pentru care nutrești anumite sentimente. Dacă acest lucru este valabil în cazul tău, incertitudinea poate fi mai apăsătoare decât orice refuz. Prin urmare, este o perioadă bună să îți mărturisești sentimentele și să spui lucrurilor pe nume. Vei avea doar de câștigat, fie pentru că vei începe o nouă poveste de dragoste, fie pentru că vei primi un răspuns definitiv și vei fi liberă să pornești pe un alt drum. În cazul în care ai o relație, ar fi bine să fii foarte sinceră și foarte directă cu partenerul tău. Indiferent cât de bine te cunoaște, nimeni nu poate citi gânduri.

GEMENI

Dacă nu ai o relație bine definită sau ești singură, dar nutrești sentimente pentru cineva, în această săptămână vei avea ocazia să faci lumină în această situație incertă. Îți trebuie un pic de curaj să spui lucrurilor pe nume, dar după ce vei face acest lucru, îți vei simți inima mai ușoară și vei face loc iubirii în viața ta. În cazul în care trăiești o poveste de dragoste, dar ascunzi un secret, a venit timpul să îl mărturisești. Ar fi bine să faci acest lucru înainte să iasă singur la suprafață pentru că urmările ar fi greu de controlat sau de reparat.

RAC

Dacă există o persoană în viața ta la care te gândești din când în când, va trebui să găsești în tine puterea să lași definitiv în urmă această poveste. Este imperativ necesar să te desprinzi de trecut dacă vrei să faci loc unei noi povești de dragoste în viața ta. Nu poți construi o casă nouă cu cărămidă veche. În cazul în care ești implicată într-o relație, trebuie să lași ceva în urma ta pentru a putea evolua. Fie că e vorba de o ranchiună mai veche, de regrete sau de o întâmplare neplăcută, va trebui să depășești momentul. Atenție, însă! Dacă simți că ai fost rănită, nu înseamnă că trebuie să accepți acest lucru necondiționat, ci să faci ce e mai bine pentru tine.

LEU

Este foarte probabil că traversezi o perioadă aglomerată sau plină de schimbări la locul de muncă în această săptămână, ceea ce te solicită energetic, dar acest lucru nu te împiedică să te bucuri de compania persoanei iubite și să petreceți clipe deosebite împreună făcându-va planuri pentru doi, mai ales către finalul săptămânii. Îți recomandăm să profiți de aceste momente frumoase în cuplu și să îți permiți să te deconectezi. Nu doar că te vei simți fericită, liniștită și împlinită, dar îți vei reîncărca și bateriile interioare. Pe la mijlocul săptămânii, vei primi o veste importantă din partea partenerului tău de viață. Dacă ești single, așteaptă-te să ai o săptămână interesantă și activă din punct de vedere social. Vei interacționa cu multe persoane noi, ai parte de conversații profunde și stimulatoare din punct de vedere mental și întâlnirile romantice nu sunt nici ele excluse.

FECIOARĂ

Ceea ce oferi în această săptămână din punct de vedere emoțional se va întoarce la ține înzecit așa că nu ezita să îți manifești atenția, dragostea și grija față de partenerul de viață, mai ales dacă acesta traversează o perioadă mai dificilă. Astrele încurajează totodată comunicarea eficientă în aceste zile, iar acolo unde au existat mici discuții sau neînțelegeri în cuplu legate de un subiect delicat, se va ajunge cu ușurință la un numitor comun. Este important și să nu uiți să îți exprimi verbal iubirea față de persoana iubită, Mercur ne face să fim mai sensibili și mai receptivi ca niciodată față de cuvinte. Dacă ești single, ai parte de mai multe oportunități în această săptămână de a trăi experiențe frumoase, de a participa la diverse cursuri de dezvoltare profesională sau personală prin intermediul cărora poți cunoaște o persoană față de care să simți o atracție puternică.

BALANȚĂ

În relațiile de iubire ale zodiei Balanță, armonia, intimitatea și senzualitatea reprezintă cuvintele cheie ale săptămânii. Așadar, chiar dacă muncești din greu în timpul săptămânii și simți că te împărți într-o mie de direcții, persoana iubită se va asigura că weekendul este rezervat doar pentru voi și familia voastră. Te vei simți îndrăgostită, admirată, împlinită, răsfățată și nespus de iubită, iar partenerul de viață îți va face și o surpriză frumoasă, foarte posibil că o mică vacanță în natură, departe de vacarmul orașului. Bucură-te de viață și de ceea ce trăiești, este o săptămână aproape magică pentru ține. Se refac și unele conexiuni sexuale în cuplu, iar pasiunea și atracția fizică vor fi și ele intense. Dacă ești single, este posibil să primește unele declarații sau avansuri din partea unui bărbat din anturajul tău pe care îl credeai prieten, însă care se arată interesat de tine și în mod romantic. Tu însă te gândești foarte tare săptămâna aceasta la o persoană din trecutul tău.

SCORPION

Ai un magnetism aparte în această săptămână, jubilezi, radiezi, degaji siguranță și încredere în tine, iar persoanele de sex opus din jurul tău, inclusiv persoana iubită, te privesc cu ochi admirativi și gravitează înspre tine. Chiar dacă ești căsătorită sau angajată într-o relație stabilă, este posibil să primești unele complimente de la persoane la care nu te-ai fi așteptat. Dacă ești single, vei simți nevoia să te reconectezi cu unii prieteni mai vechi și să ieșiți împreună. Veți râde cu gura până la urechi împreună și veți depăna amintiri, dar totodată este foarte probabil ca în ieșirile voastre acest prieten îți facă cunoștință cu un cunoscut de-al său. Iar de aici și până la a te îndrăgosti fulger de această persoană nu este decât un singur pas :). Și va fi făcut de unul dintre voi!

SĂGETĂTOR

Iată o săptămâna în care vei reuși să faci slalom printre provocările în relație, aplanând tensiunile și conflictele. Este posibil ca programul încărcat de la muncă să îți dea peste cap planurile cu partenerul de viață, însă cu puțină organizare vei reuși să pui în aplicare toate gândurile frumoase, să găseșți timp pentru ieșiri scurte și momente pline de tandrețe. Dacă încă îți cauți sufletul pereche, în această săptămâna șansele sunt medii de a întâlni o persoană care să îți stârnească interesul. Rămâi pregătită, căci nu se știe de unde va sări iepurele.

CAPRICORN

Viața ta amoroasă devine spumoasă în această săptămâna, plină de evenimente care te vor surpinde în mod plăcut. Partenerul de viață este creativ și dedicat cuplului, astfel că vei primi complimente și mici surprize intime. Este posibil să existe și câteva tensiuni în cuplu, însă veți ști să descărcați adrenalina într-un mod plăcut. Pentru nativii singuri, astrele au pregătit vești bune în privința dragostei. Sunt șanse mari să te îndrăgostiți nebunește, ca în adolescență, cu fluturi în stomac și nopți de insomnii. Nici nu trebuie să îți faci griji, sfatul astrologului este să trăiești viața și clipa!

VĂRSĂTOR

Viața de cuplu vine cu o serie de responsabilități cărora trebuie să le faci față în această săptămâna. Însă o persoană așa creativă și descurcăreață ca tine nici nu trebuie să își facă prea multe griji. Vei ști să destinzi atmosfera de cuplu, să faci o glumă bună și să aduci zâmbetul pe buzele partenerului. Încercă să comunici cu acesta pentru a te ajuta în problemele pe care le ai de rezolvat – astfel veți funcționa ca o echipa și veți reuși să mențineți armonia și echilibrul în cuplu. Astrele îți aduc noroc în dragoste dacă ești în căutarea sufletului pereche. Este posibil să întâlnești pe cineva care să îți stârnească interesul, însă întâlnirea va fi neașteptată pentru tine. De exemplu poate este cineva cu care te ciocnești într-un magazin sau pe care întâlnești acea perspană unde nu ți-ai fi imaginat vreodată.

PEȘTI

În această săptămâna vei simți că partenerul de viață are mai multă nevoie de suportul tău, indiferent de natura acestuia: emoțional, fizic etc. Tocmai de aceea este bine să te organizezi cu responsabilitățile legate de muncă, astfel încât să îți rămână suficient timp pentru cuplu. Poți organiza și câteva ieșiri pentru a alunga rutina, poate și o seară romantică, ori poți face orice consideri pentru a vă bucură împreună de un timp intim valoros. Dacă încă nu ești implicată într-o relație de cuplu, probabil că în această săptămână vei dori să te distrezi mai mult și să alegi activități care te ajută să alungi stresul cotidian. Sunt și șanse de a întâlni o persoană interesantă pentru tine, însă nu vei simți nevoia să te grăbești să intri într-o relație. Mai degrabă vei dori să faci pași mici, dar siguri.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9763 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6386 RON
0.01810
GBP
GBP: 5.8067 RON
-0.01890
HUF
HUF: 1.2671 RON
-0.00220
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00020
CHF
CHF: 5.0843 RON
0.00950
Convertor valutar

Rezultat: ---