Horoscop

Horoscopul săptămânii 22-28 ianuarie 2024: Află ce îți rezervă astrele!

schedule 22 ian. 2024, 09:08

Horoscopul săptămânii 22-28 ianuarie 2024: Află ce îți rezervă astrele!
Ironika/Shutterstock

Află și tu ce îți rezervă astrele în această săptămână!

BERBEC

Săptămâna aceasta se poate dovedi într-o oarecare măsură profetică pentru tine. Vei avea viziuni sau, cel puțin, câteva idei neașteptate despre viitorul tău ideal. Este foarte important să te conectezi la sentimentele tale și să-ți asculți instinctul. Caută lucrurile care aduc armonie în jurul tău. Dacă ești singură, nu-ți sacrifica pacea sufletească pentru a te potrivi așteptărilor exagerate ale unui bărbat din viața ta. Persoana potrivită va veni și te va înțelege fără efort. În relație, puteți discuta de planuri de afaceri sau să vă planificați deja vacanța din vară.

TAUR

Financiar, totul îți merge ca pe roate. Totuși, în plan romantic, începi să simți o oarecare dezamăgire. Dacă ești singură, începi să simți că interacțiunile lipsite de substanță te obosesc din ce în ce mai tare. Te gândești serios să pui încercările de găsire a unui nou partener pe pauză până poți să-ți faci o strategie mai bună. Poți înlocui aceste întâlniri cu ieșiri cu prietenele, programări la salon sau participarea la evenimente care chiar îți aduc un zâmbet pe buze. În relație, săptămâna aceasta s-ar putea să-ți apară în cale un mic obstacol de tip organizatoric: o suprapunere de planuri sau evenimente. Va trebui să alegeți la care dintre acestea renunțați.

GEMENI

Din punct de vedere creativ, te simți mai inspirată ca niciodată. Când ești inspirată, ai mai mult chef de viață. Mediile favorabile te fac să strălucești, iar această sclipire atrage la rândul ei atenția mai multor bărbați curioși și dornici să afle mai multe despre tine. De asemenea, poți primi claritate într-o situație romantică care te-a măcinat câteva luni bune. Important este să-ți setezi limite și să nu mai energiile negative din jur să-ți influențeze starea. În relație, nu lăsa frustrările și sentimentele de dezamăgire să se adune. Reflectă asupra lor și comunică direct și onest cu partenerul despre toate. Multe se vor rezolva mai repede decât crezi.

RAC

Ai parte de un nou început romantic, iar viața ta va trece printr-o transformare majoră. Ai învățat să-ți accepți defectele și vulnerabilitățile, iar acum descoperi că oamenii sunt atrași de autenticitatea ta. Dacă ai fost singură o perioadă îndelungată, Universul te va răsplăti curând, aducându-ți în cale omul sortit. Acesta îți va împărtăși noua perspectivă asupra vieții și viitorului. S-ar putea ca rapiditatea în care relația evoluează să te sperie la început. În relație, înveți ușor să lași garda jos și să ieși din carapace. Curând, partenerul va descoperi latura ta mai puțin timidă, plină de aventură și jucăușă, ceea ce vă va duce relația la un nivel complet nou.

LEU

Săptămâna aceasta te vei concentra mai mult pe cei din jurul tău, iar o persoană foarte apropiată ție îți va cere ajutorul într-o chestiune destul de delicată. Sfatul tău va deveni indispensabil. Este foarte posibil să descoperi cu exactitate ce impact au alegerile tale impulsive asupra celorlalți, în special în relație. Unele efecte nu vot putea fi anulate, oricât de mult ți-ai dori. Dacă ești singură, sentimentele tale față de o anumită persoană vor fluctua între extreme, de la indiferență totală la pasiune extraordinară. Pe termen lung, această instabilitate nu-ți va fi benefică, așa că gândește-te la următoarea ta mișcare.

FECIOARĂ

Săptămâna aceasta, presiunea autocauzată de perfecționismul tău crește. Trăiești în iluzia că trebuie să faci o decizie majoră între două opțiuni, iar acest scenariu îți aduce multe momente de anxietate sau insomnie. Te poți preda, iar în loc să faci tu decizia să o lași pe ea să te aleagă. Poți să-ți oferi câteva momente de liniște, departe de problemă. Răspunsul va veni instinctiv. Nu încerca să alegi persoana care nu depune niciun efort pentru tine. În relație, familia devine un subiect foarte important, în special spre finalul săptămânii. Unii nativi vor primi o veste bună din partea părinților sau fraților, în timp ce alții vor discuta cu partenerul câteva subiecte amânate în ceea ce privește familia lor, potrivit Garbo.

BALANȚĂ

Această săptămână îți pune emoțiile și sentimentele în prim-plan, fie că-ți place, fie că nu. Dacă ai trecut cu vederea anumite situații sau ți-ai îngropat adânc în inimă anumite sentimente (pozitive sau negative) este foarte posibil ca acestea să dea pe afară curând. Rezultatele vor fi diferite de la o persoană la cealaltă. Poți evita refulările bruște prin puțină reflecție în timpul liber. Important este să te eliberezi de energiile acumulate. Dacă ești singură, un admirator secret s-ar putea să facă primul pas către tine. În relație, partenerul tău poate să-și dezvăluie în mod sincer intențiile serioase în ceea ce privește viitorul alături de tine.

SCORPION

Această săptămână din ianuarie îți oferă oportunitatea să obții mai multă claritate în ceea ce privește o situație destul de problematică pentru tine și pentru cei din jur. Este foarte posibil să fie o problemă de familie sau la locul de muncă. Te vei simți ușurată cu adevărat când acești nori vor dispărea despre cerul tău. Dacă ești singură, interacțiunile romantice din această perioadă s-ar putea să-ți testeze răbdarea și limitele. În relație, conflicte se pot rezolva mai ușor cu cât ești dispusă să faci uneori câte un compromis pentru a menține echilibrul. De asemenea, partenerul îți va da vești despre un succes profesional.

SĂGETĂTOR

Săptămâna aceasta este momentul să revii cu picioarele pe pământ. Săgetătorii singuri au trăit până acum într-o iluzie cu privire la o persoană față de care au manifestat un interes romantic. Realitatea cruntă îi va face să-și reevalueze perspectivele și așteptările romantice. Alții, în schimb, vor descoperi că adrenalina pe care o simt în preajma unor persoane se datorează datorită toxicității lor. Pentru cei aflați deja în relație, lucrurile decurg mai bine, deși familia partenerului s-ar putea să-ți aducă mai multe reproșuri cu privire la o discuție mai veche. Nu te lăsa afectată de părerile celor mai în vârstă, căci partenerul tău este de partea ta.

CAPRICORN

Săptămâna aceasta scapi de anumite influențe negative, iar unele probleme își găsesc rezolvarea mult așteptată. Vei fi mai atentă la finanțele tale în sezonul Vărsătorului și vei căuta să-ți mărești veniturile. Dacă ești singură, poți chiar să cunoști și să începi o frumoase poveste de dragoste cu cineva care lucrează în domeniul economic sau antreprenorial. Deși la început, este foarte posibil să abordezi situația într-un mod sceptic, vei descoperi că sunteți incredibil de compatibili. În relație, observi că partenerul tău evită anumite subiecte de discuție în ultima perioadă. Lucru care te lasă confuză și îți aduce câteva frustrări. Dacă îți dorești să-l confrunți în mod direct, nu uita de diplomație.

VĂRSĂTOR

Revenirea Soarelui în Vărsător aduce mai multă atenție asupra ta. De asemenea, ești mai predispusă momentelor de reflecție, în care nostalgia și melancolia se întrepătrund. Te gândești la câte schimbări au avut loc în viața ta în ultimul an și îți setezi noi obiective pentru lunile ce urmează. Dacă ești singură, este foarte posibil să primești avansuri de la bărbați în cele mai neașteptate locuri, ca de exemplu, la supermarket. În relație, următoarele săptămâni îți vor fi dedicate ție, iar partenerul se va asigura că vei avea parte de o aniversare frumoasă. Pot apărea mici dezamăgiri din partea cercului de prieteni apropiați sau la locul de muncă.

PEȘTI

Săptămâna aceasta este foarte posibil să fii lovită de un val neașteptat de oboseală. Vei amâna câteva planuri sau vei participa la evenimente fără a găsi prea multă plăcere în timpul petrecut departe de casă. Volumul de muncă este posibil să crească în mod neașteptat. Încearcă, totuși, să nu petreci mai mult timp la birou decât este nevoie și adu-ți aminte că este complet în regulă să-ți acorzi timp pentru tine. Pentru Peștii aflați deja într-o relație, săptămâna aceasta va fi mai ușoară, căci partenerii îi vor ajuta să combată stresul și starea de spirit proastă. Cei singuri, se pot baza pe prietenele apropiate.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---