Horoscop

Horoscopul săptămânii 17-23 iulie 2023: Află ce îți rezervă astrele!

schedule 17 iul. 2023, 11:15

Horoscopul săptămânii 17-23 iulie 2023: Află ce îți rezervă astrele!
Ironika/Shutterstock

Află și tu ce îți rezervă astrele în această săptămână!

BERBEC

Luna Nouă de la începutul săptămânii te face să-ți îndrepți atenția spre cămin și familie. Berbecii singuri vor face o vizită părinților sau fraților. Este foarte posibil să decidă o plecare într-o mică vacanță cu aceștia. Cei într-o relație vor fi mai concentrați pe viața de acasă și vor căuta să o îmbunătățească. Sunt predispuși să cumpere decorațiuni sau alte lucruri necesare pe care au amânat să le cumpere. Alții vor discuta cu partenerul despre schimbarea locuinței, extinderea familiei sau adopția unui animal de companie.

TAUR

Influența astrelor în aceasta săptămâna te va face să te concentrezi pe intimitatea în relații și vei fi predispusă să te conectezi emoțional mai bine cu potențialul partener sau persoana cu care flirtezi. Poți simți un aer mult mai jucăuș și să ai o atitudine mult mai relaxată în capitolul romantic. În relație, aerul jucăuș și relaxat se face, de asemenea, simțit. Este vital ca în această perioadă să asculți de nevoile partenerului și să nu încerci să domini relația. Așa vei putea evita câteva conflicte mai neplăcute și vei păstra atmosfera liniștită în continuare.

GEMENI

În această săptămâna, te vei simți presată în domeniul financiar și vei porni căutări să schimbi locul de muncă. Acestea se vor finaliza spre finalul verii cu un rezultat pozitiv. În timp, schimbarea locului de muncă îți poate aduce în cale și un interes romantic. În relație, Gemenii caută să pornească o afacere cu partenerul de cuplu. Dacă această afacere există vor deveni mult mai implicați în administrarea ei. Cu efortul depus de cei doi, va crește și va deveni un motiv de mândrie al cuplului aducând și un profit constant și foarte bun.

RAC

Racii singuri simt nevoia de atenție, așa că vor da mai mult interes căutărilor romantice și vor încerca diferite modalități prin care să își găsească un partener până la finalul verii. Vor avea mai multe întâlniri, dar trebuie să păstreze ochii deschiși să nu ajungă într-o relație cu o persoană total nepotrivită. În relație, Racii se bucură de puțin răsfăț din partea partenerului. Se relaxează mai mult și se vor bucura de intimitatea din interiorul căminului. Este foarte posibil ca relațiile aflate încă la început de drum să treacă în această perioadă în următoarea etapă. Tranziția va fi foarte subtilă, potrivit Garbo.

LEU

Te bucuri de încă o săptămâna în care totul pare că se întâmpla așa cum îți dorești, mai ales în plan romantic. Cei singuri vor fi scoși în oraș de cineva pe care l-au cunoscut la muncă sau într-un context profesional, dar cu care nu lucrează în mod direct zilnic. Va fi ocazia perfectă să descoperiți câte aveți în comun! Cei aflați într-o relație, se vor simți foarte bine alături de partener spre finalul săptămânii. Ați plănuit o activitate împreună și abia așteptați să o duceți la îndeplinire.

FECIOARĂ

Te mai simți mai hotărâtă, motivată și ambițioasă. Iei decizii mai ușor și știi ce-ți dorești. Dacă ești singură și îți dorești să începi o relație cu o persoană din viața ta sau să cunoști un bărbat care să-ți îndeplinească așteptările, atunci acesta este momentul. În relație, te vei concentra mai mult pe nevoile tale și vei analiza relația. Cauți motivele pentru care în anumite zone apar neînțelegeri și nemulțumiri și cauți variante de soluții prin care aceasta să meargă mai bine. Trebuie să te aștepți la compromisuri și să știi exact ce își dispusă să negociezi și ce nu.

BALANȚĂ

Săptămâna aceasta vei simți din plin schimbarea energetică de la începutul săptămânii. Luna Nouă și intrarea Nodurilor Lunare în Berbec și Balanță te vor afecta mai mult decât pe alții. Dacă ești singură, vei încerca mai mult să găsești un partener, iar la muncă situația se va simți destul de încărcată emoțional în primele zile. Ieșirile cu grupurile de prieteni se vor bucura în schimb de o atmosferă caldă. În relație, te concentrezi foarte mult pe partener și nevoile sale. Vrei să faci un gest drăguț și să-l surprinzi ca să îi amintești cât de mult îl apreciezi.

SCORPION

În această săptămână, oferi mai mult sprijin prietenilor tăi într-o chestiune personală. Aceasta poate fi de ordin emoțional sau chiar practic. Dacă ești singură, ajutorul tău nu va trece neobservat, iar karma te va răsplăti curând cu un partener care va fi cu adevărat egalul tău. În relație, Scorpionii participă la multe evenimente sociale. Vor sărbători o persoană apropiată de ambii membri ai relației lor printr-o petrecere aniversară sau chiar nuntă. Dacă vorbim despre nuntă, Scorpionii vor ajuta foarte mult mireasa în ultimele zile de pregătiri și vor fi un om care va salva întotdeauna situația.

SĂGETĂTOR

Dragostea nu este neapărat în centrul atenției în această săptămână. Cei singuri se vor concentra foarte mult pe carieră și pe imaginea lor publică. Se vor simți mai motivați să facă o schimbare și să fie văzuți foarte bine în viața profesională. Vor depune mai mult efort către o promovare. În relație, își reevaluează nevoile romantice și cum se potrivesc pe termen lung cu partenerul. S-ar putea ca acesta să nu se potrivească complet cu stilul de viață al Săgetătorului. Este posibil să aibă păreri divergente în ceea ce privește căminul și organizarea responsabilităților, ceea ce scade din magia dragostei.

CAPRICORN

Capricornii își mută concentrarea de pe viața profesională pe viața personală. Cei singuri vor simți nevoia să petreacă câteva zile cu familia, să se bucure de liniștea și de căldura căminului părintesc. Alții vor stabili întâlniri cu frații. În relație, Capricornii acordă mai multă atenție partenerului, și dacă este cazul și copiilor. Vor plănui o excursie distractivă și inedită ca toți membrii să se simtă bine. De asemenea, este foarte posibil să capete un interes pentru a încerca rețete noi. Vor dori să-și surprindă apropiații cu mâncăruri preparate în casă.

VĂRSĂTOR

În această săptămână, modul în care Vărsătorii comunică se va schimba. Vor deveni mai asertivi și impunători. Cei singuri sunt predispuși să participe în mai multe excursii și plecări cu durată scurtă. Unele din acestea vor fi de plăcere, în timp ce altele cu scop profesional. De asemenea, apar probleme cu vecinii. În relație, Vărsătorii își vor comunica părerile și nevoile mult mai tare în perioada următoare. Este foarte posibil ca acestea să ducă la câteva schimbări în ceea ce privește rutina zilnică și stilul de viață. Ambii parteneri vor avea dificultăți de adaptare cu aceste schimbări pentru următoarele săptămâni.

PEȘTI

În această săptămână, nativii zodiei Pești sunt mai atenți la planificarea bugetului. Cei singuri se gândesc serios să își suplimenteze veniturile sau să-și deschidă o afacere. De asemenea, unii dintre aceștia s-ar putea să împrumute unui membru al familiei o sumă considerabilă de bani. În relație, Peștii se simt foarte bine și se bucură de o atmosferă pasională. La începutul săptămânii, Luna Noua îi va face să se simtă mult mai conectați emoțional cu partenerul. Vor avea motive să simtă că se reîndrăgostesc unul de altul și să simtă că au o poveste de dragoste foarte rară.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---